Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

4c1c5433.jpg

785da5f5.jpg

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Rocker sakin yetişemiyorum valla :rolleyes:

Habire Aynı resimleri yüklüyosun,Yukarıya bak editledim mesajına resimleri..

Yanıtlama zamanı:

92f21852.jpg

4035ac59.jpg

c40889b1.jpg

5737c885.jpg

54fe2355.jpg

57901817.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ayakkabılar ? :rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

861fdf0f.jpg

4f3b778c.jpg

e2b477f5.jpg

b5098ea1.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ayakkabılar ? :rolleyes:

Ayakkabılar benim,biraz boyasız ama kusura bakmayın,ambians ışıkları için çektim. Mavi renk.Bu arada kapıdaki ambians ışıkları kapı kapalıyken mavi,kapı açılınca kırmızı yanıyor..Fotolarda kapı açma kollarının kenarlarına dikkat edin göreceksiniz...

Yanıtlama zamanı:

b948757d.jpg

2ec626b7.jpg

7980e96f.jpg

8d19d044.jpg

991f6e44.jpg

Yanıtlama zamanı:

Hocam resimler için teşekkür ederiz bence bu kadar resim yeter beğendiniz mi siz aracı?

Yanıtlama zamanı:

991f6e44.jpg

2ae819ab.jpg

277fb12f.jpg

c168d29b.jpg

3677afaf.jpg

c3d2759e.jpg

99de88c1.jpg

Yanıtlama zamanı:

Evet son resim olarak ta yengeniz ve oğlumun aracı incelemesini izin verirseniz göndereyim...Sonra yorumlatıma geçicem :rolleyes:

faee4b4b.jpg

Yanıtlama zamanı:

Şimdi burası ankarada maltepe Tur Oto. Burada birisinin arabanın tur otoya geldiğini yazdığını okuyunca hemen fırladım Tur otoya...2 tane Focus 3 vardı.Siyah sedan ve gri hatchback.Siyah sedan Sunroofsuz Titanyum x artı park paketliydi...Gri olan ise sadece Titanyum. İkiside dizeldi...

Siyah sedana bindim önce.Koltuk elektrikliydi...Beğendim...Aracn plastik kalitesi astra kadar olmasa da oldukça yüksekti. Sadece sol altta kapakı bir eşya gözü var onun plastik kaitesini beğenmedim.Ön ve arka kapı trimleri ile tüm plastik aksam geçer ot aldı :rolleyes:) Aracın orta konsolundaki müzikçalar sony değildi ve bence fena dedama eşim pek beğenmedi...Fiestayı çok andırıyordu...

Yanıtlama zamanı:

Evet Tur Oto.. Ek olarak belirteyim Kendilerinden Satış,Servis her konuda memnun kalmıştım.. :rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

Aracın müzikçalarının ekranı 5 satırlı grafik ekran.Açılırken ford yazıyor.Ses kalitesi fena diil ama biraz derinlik eksik ses kalitesinde.Belkide müzikle ilgilendiğim için çok hassastır kulağım bilmiyorum.Ön konsol çok canlı eski focustan daha heyecan verici....

Yanıtlama zamanı:

Fotolar için çok teşekkürler, jantlar çok moralimi bozdu ya :rolleyes: Siz canlı gördünüz nasıl çok mu berbat

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.