Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALPER Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Rocker sakin yetişemiyorum valla Habire Aynı resimleri yüklüyosun,Yukarıya bak editledim mesajına resimleri.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Yer neresi harbiden. Yarin gitmeliyim . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALPER Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Ayakkabılar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Ayakkabılar ? Ayakkabılar benim,biraz boyasız ama kusura bakmayın,ambians ışıkları için çektim. Mavi renk.Bu arada kapıdaki ambians ışıkları kapı kapalıyken mavi,kapı açılınca kırmızı yanıyor..Fotolarda kapı açma kollarının kenarlarına dikkat edin göreceksiniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Hocam resimler için teşekkür ederiz bence bu kadar resim yeter beğendiniz mi siz aracı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Evet son resim olarak ta yengeniz ve oğlumun aracı incelemesini izin verirseniz göndereyim...Sonra yorumlatıma geçicem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Şimdi burası ankarada maltepe Tur Oto. Burada birisinin arabanın tur otoya geldiğini yazdığını okuyunca hemen fırladım Tur otoya...2 tane Focus 3 vardı.Siyah sedan ve gri hatchback.Siyah sedan Sunroofsuz Titanyum x artı park paketliydi...Gri olan ise sadece Titanyum. İkiside dizeldi... Siyah sedana bindim önce.Koltuk elektrikliydi...Beğendim...Aracn plastik kalitesi astra kadar olmasa da oldukça yüksekti. Sadece sol altta kapakı bir eşya gözü var onun plastik kaitesini beğenmedim.Ön ve arka kapı trimleri ile tüm plastik aksam geçer ot aldı ) Aracın orta konsolundaki müzikçalar sony değildi ve bence fena dedama eşim pek beğenmedi...Fiestayı çok andırıyordu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALPER Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Evet Tur Oto.. Ek olarak belirteyim Kendilerinden Satış,Servis her konuda memnun kalmıştım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Aracın müzikçalarının ekranı 5 satırlı grafik ekran.Açılırken ford yazıyor.Ses kalitesi fena diil ama biraz derinlik eksik ses kalitesinde.Belkide müzikle ilgilendiğim için çok hassastır kulağım bilmiyorum.Ön konsol çok canlı eski focustan daha heyecan verici.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Fotolar için çok teşekkürler, jantlar çok moralimi bozdu ya Siz canlı gördünüz nasıl çok mu berbat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap