ALPER Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Bir aksilik olmazsa yarın gitmeyi planlıyorum.. Maltepe Tur Oto Showrooma alıyomuş yarın araçları. Özellikle incelememi istediğiniz bir yeri varsa söyleyiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diagnotics Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Bir aksilik olmazsa yarın gitmeyi planlıyorum.. Maltepe Tur Oto Showrooma alıyomuş yarın araçları. Özellikle incelememi istediğiniz bir yeri varsa söyleyiniz sadece tr ye gelen titanium aşağıdaki linkte gönderdiğim araçla ne kadar farklılığı var onu incelerseniz çok sevinirim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 sn turbin biraz arabanın kalitesinden bahseder misiniz?? titanium donanıma binmişsiniz sanırım.. kullanılan plastikler nasıl?? o atari ekranı gibi duran ekran hangi ekran acaba?? ayrıca daha önce konuşulanları okumuşsunuzdur.. avrupadaki titaniumla ne gibi farkları var?? donanım olarak bahsetmiyorum.. ön konsoldaki renkler, lcd ekranlar ve kapı döşemeleri gibi.. teşekkürler.. Hocam kullanılan plastikleri acelem olduğu için detaylı inceleme fırsatım olmadı ekran dediğim gibi en ufak ekrandı yani şu linkteki resmin aynısıydı http://www.ford.com.tr/otomobiller/gelecek-modeller/yeni-focus/teknoloji kapı döşemeleri plastik,radyo bölgesi siyahtı sony değildi yani,anahtarsız çalıştırma mevcuttu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALPER Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Konu dışına çıkan Mesajlar Taşınmıştır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 kataloğu olan yok mu arkadaşlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 SON DAKİKA !!!! Bugün Tur Oto Ankaraya gittim ve yeni Focus 3 Titanyum X i fotoğrafladım.Sunroof dışında hepsi vardı.İşte Fotolar...Daha sonrada görüşlerimi açıklayacağım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 SON DAKİKA !!!! Bugün Tur Oto Ankaraya gittim ve yeni Focus 3 Titanyum X i fotoğrafladım.Sunroof dışında hepsi vardı.İşte Fotolar...Daha sonrada görüşlerimi açıklayacağım.... Hadi bakalım bekliyoruZ Focus III titanium x i Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Fotoları arabaya önden yaklaşıp sağdan sola doğru dönerek binip inerek çektim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Site adminlerinden diğer fotoğrafları ekleyebilmek için acil yardım istiyorum !!!!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Resim upload sitelerine yükleyip bbcode li linkleri yapıştırmanız yeterlidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Yakup kardeş,bu fotoları alabilirsen,bende silip diğer fotoları yükleyebilirim belki...Önce dediğim gibi upload sitesinden yapmaya çalşıyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 teşekkürler rocker siteyi yükledin bugünlerde tek başına emeklerin için teşekkürler... admin mi onlar mesajları siliyorlarya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Suan cepten giriyorum. Siz elinizden geleni yapın. Eve geçince düzenleme yaparız biz. Şimdiden tesekkurler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 teşekkürler rocker siteyi yükledin bugünlerde tek başına emeklerin için teşekkürler... admin mi onlar mesajları siliyorlarya... Yaptıklarımız , yapacaklarımızın aynasıdır. Saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALPER Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Yakup kardeş,bu fotoları alabilirsen,bende silip diğer fotoları yükleyebilirim belki...Önce dediğim gibi upload sitesinden yapmaya çalşıyorum... Neresi burası ? Dur tahmin edim Maltepe Tur Oto.. 2. Mesajına ekledim Fotoğrafları Uploadlar için www.ressim.net i kullanabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap