Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Buna +%3 ÖTV farkı dahil mi? Eğer öyle ise sadece ÖTV farkı eklenmiş gibi olur... +%3 ÖTV farkı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Aldığım fiyatlar bunlar. 1.0 HB Titanium. Opak 51.300 Metalik 52.300 Kasım teslim ancak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Titanyum dizeller nerelere geldi şimdi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Titanyum dizeller nerelere geldi şimdi? 59.200 son alış fiyatı seninki bu abi nasıl artmiş değil mi Style ile fark artmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 59.200 son alış fiyatı seninki bu abi nasıl artmiş değil mi Style ile fark artmiş Bu fiyat paketsiz opak liste fiyatı mı yoksa pazarlıkla düşülen fiyat mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Bu fiyat paketsiz opak liste fiyatı mı yoksa pazarlıkla düşülen fiyat mı ? Gayet açık yazmamışmıyım ? Liste fiyatı zaten internette var değil mi serhatcm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Gayet açık yazmamışmıyım ? Liste fiyatı zaten internette var değil mi serhatcm Hayır yok... Güncellenmekte diyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Listeler açıklanmış... 1.0 Titanium yok.... Style 1.0'lar 2000tl kadar zamlı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 (düzenlendi) Valla İyiki almışım Style'ı Burdaki bayiler 2013'ten önce temin edemez Titanium'u .... Ekim 8, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Zam mı gelmiş Focus 3 e?Daha yeni mi zam geldi yaaa...Ulen ben zam gelecek diye aldım alelacele,1 senedir zam mam gelmiyordu,acele acele sonysiz focusu aldık,şimdi sonysiz sonysiz,start-stopsuz biniyoruz focusa..Hay Allah..eheheheheee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Fırsat araç buldum isteyen olursa ulaşsın bana. Eski Style + Plus paket yani Yeni Style'a göre BT,aktif Şehir içi, ısıtmalı ön cam ve Cd çalar ve büyük ekran var.. Tdci ve Ti-vct mevcut ikiside Metalik Gri HB - 2012 modeller Tdci olan 54.700, benzinli olan daha ucuz işte 8-9 lira felan. (belki biraz daha düşebiliriz bunlarda) Sonuçta bu donanım yeni style'dan daha iyi haliyle 1000 lira en az kar var..Bunu kaçırmasın düşenenler. Şimdi ise bugünden itibaren Yeni Focus Fiyatlarından Örnek veriyorum. 1.6 Tdci Style Hb Opak 55.700 tl 1.6 Tdci Titanium Hb Opak 59.200 tl 1.0 Ecoboost Titanium Hb Opak 51.300 tl 1.6 tdci ile 1.0 eb arasında 8 milyar var.Verilmez be ya..1.6 Ti-vct ile 10 bin tl'yi aştı. Bunlara göre fiyat alınız bayilerden iyi günler Not: En güncel liste fiyatları --> Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Otosan bir ÖTV zammı kadar da kendi zam yapmış. 48265 olan 1.0T style HB sadece ÖTV zammıyla 49250 falan olmalıydı ama Otosan bir o kadar da kendi zam koymuş. Olmuş 50.250 ... Ne diyelim Allah karlarını artırsın. Astra HB makyajlanmış, 45e cillop astra 1.4T alınıyor, 50 bine astra sedan sport alınıyor, 15 kasımda golfler kapıda ama Otosanın rekabet derdi yok... Sanırım benim bu foruma veda etme zamanım gelmiş. Benzinli düz vites plastik direksiyonlu focus 50 bin olduysa... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Sanırım benim bu foruma veda etme zamanım gelmiş. Benzinli düz vites plastik direksiyonlu focus 50 bin olduysa... Aaaa, aşk olsun sen Focus almak için mi forumdaydın, bizde dost bildik... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Otosan böyle artık, godoman ve burjuvayız biz Buarada Eylül ayında yine Ford en çok satan marka oldu kaldı 3 ay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap