Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Ahan radara yakalandık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 pazar gününe güzel başlayalım ya...BOSS ortalık gergin...dağılsın kafalar dediydik... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ersin Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Sevgili Ersin; Resmen uğraşa-didine alınacak birşeyler bulmuşsun Yakup'un yazısında. Bunda alınacak ne var? "bana biraz haksızca geliyor" demiş sadece.Ne var bunda? Bir önceki sayfada bir arkadaş beni "otosan çalışanı olmak yada plazayla ilişkisi bulunan biri olmakla" isnad etti,suçladı. Gerekli cevabı yazarak buna bile küsmedim. Ortada kırıcı bir durum yok bence. Hem bu forumda uzunca bir süredir yazıyoruz.Gerektiğinde eleştirilerde de bulunuyoruz.Eleştirenlere saygıda duyuyoruz.Emin olabilirsin. Burası Demokratik bir platform. Yeterki kurallar çerçevesinde olsun. bilgilendirme için çok teşekkürler. ancak ben forumda yeniyim. dedikleriniz doğruysa zaten hiç bir problem yok. keyifli pazarlar dilerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 ön cam bileşim aralıkları eşit değilse almam aga...f2 lerden çektim ...daha da gelmem otosana... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Sevgili Madmax; Seni forumun "en kıl" focus'çusu ilan ediyorum. Nereden farkettin sen o detayı be kardeşim Bence en son onayı veren kontrolör olarak işe almanı seni Ford Motor Company. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Az önce Forddan banada broşür geldi.Sony teyp ve 1.6 ecoboost hariç hiçbir modelde start stop ve kör nokta uyarı sistemi yok. 08 nisan 31 mayıs arası alanlara F Kasko hediyeymiş.Bagaj hacmi 321 LT ye (sedanda) düşmüş ancak arabanın boyu 10 cm ,eni de 3 cm kadar genişlemiş.Bagajda tam boy stepne olmazsa hacim 411 lt ye çıkıyor...Yeter mi?eh...Start-Stop olmaması,kör nokta olmaması benim için durup düşünmem neden oluyor..Sony tcd çalar çok önemli diil ,çünkü sattığım titx deki sonynin menüleri ve kullanımı iğrençti..sesi ise eh işte idi...Ama bu broşürde fiyat yok...Resmi sitesinde de yok hala fiyatlr.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Ecoboost un imzası yetiyor yani Doğru yol orta da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 O zaman benim alacağım motor kesinleşti gibi Yakın bir tarihte gelir umarımda şöyle artık bi içine binmek istiyorum yav aracı çok merak ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diagnotics Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 sony teyp sadece ecoboosta mı varmış sizin elinizdeki broşüre göre?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CRAB_76 Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 broşürü ekleme şansımız varmı teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 arkadaşlar sony teyp benim için çok önemli büroşürde teyp için tam olarak ne denmiş anlamadım açıklayabilirmisiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Arkadaşlr Sony teyp yok hiçbir modelde....Sadece fiestadaki teyp benzeri ama mavi ışıklı bişey var...Fena durmıuyor am Sony görüntüsü gibi diil.Masaüstü pc nin hard diski gitti o yüzden tarayıcıyı kullanamıyorum ama broşürün fotolarını çekip ekleyeceğim birazdan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diagnotics Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Arkadaşlr Sony teyp yok hiçbir modelde....Sadece fiestadaki teyp benzeri ama mavi ışıklı bişey var...Fena durmıuyor am Sony görüntüsü gibi diil.Masaüstü pc nin hard diski gitti o yüzden tarayıcıyı kullanamıyorum ama broşürün fotolarını çekip ekleyeceğim birazdan. valla seviniriz..teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Sedanda eski kasaya göre çok ama çok ciddi bir bagaj hacmi sorunu var !! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap