Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201511 yıl comment_298690 Aynı platforma sahip Ford'un 3 modeli, birçok kişi bu araçlar arasında kararsız kalabiliyor. Hacim olarak özellikle farkları görebilmek için iyi olmuş.Performans değerleri (ölçülen) yine garip çıkmış aynı motor olmasına rağmen c-max ve focus çok farklı Yol sesli lastik ile çok orantılı olsa da yine farklı çıkmış bayağı halbuki Focus c-max'ten iyi. 2010 C-Max 1.6 dizel 115 ps manuel 2012 Kuga 2.0 dizel 120 ps manuel 2014 Focus SW 1.6 dizel 115 ps manuel Görelim... Arka alan Burada bagaj genişliğini görebiliyoruz; C-max'e bisiklet sığmamış. Test Kaynağı Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201511 yıl comment_298697 Focus ekran farkı ile bir adım önde En sessiz c-max çıkmış ama sanırım bunda biraz da lastik seçimi etkili. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201511 yıl comment_305579 Yakup hocam Focus la C max ayni motor olmasina ragmen farkli performans cikmasina niye sasirdiniz ki? Biri 1.390 kg biri 1.368 kg Fark bundan kaynaklidir tahminen Tabi vites oranlarinin vs ayni oldugunu varsayarak bu yorumu yapabiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201511 yıl Yazar comment_305581 Eksik okumuşsunuz Test edilen teknik verisi için dedim yani dyno. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20179 yıl Yazar comment_433673 Aradan 2.5 yıl geçti. C-max artık listede yok! Bu sefer inceleyen bir Alman Dergisi, Auto Straßenverkehr Sonuç şöyle Kuga çok iyi şeyler yapabiliyor, yükseltilmiş oturma konumu ve biraz daha iyi yaşam alanı dışında focustan daha iyi yanı yok. Çevik Focus, daha fazla konfor sunuyor ve ekipman seviyesine bağlı, en az 1.300 Euro daha ucuz. Focus, Direksiyon üstünde yol bilgisayarı kontrolü için ve hız sabitleme için bolca tuş barındırıyor. Derin kenarlı, kademesiz yükleme alanına sahip fakat 137 litre daha az hacme sahip (arka koltuklar yatıkken) Temel bagaj bölmesinde ise 34 litre daha fazla bagaj hacmine sahip SW. Türkiye donanımlarında fark 70 litreye çıkıyor. Arka yolcular SUV'a göre çok daha konforlu. Kuga, Vites topuzu çoğu zaman otomatik klima kontrolünün yolunda kalıyor. Daha büyük bagaj açıklığı ve elektrikli kapak mevcut, ancak yükleme seviyesi pratik değil. Arka sırtlık ince ve büyük yetişkinler için çok kısa. İkisi arasında 154 kg fark var, aynı motor ve şanzıman. Hızlanma, tüketim ve son hız değerleri en altta. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın