Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28784 Bu arada arabın hyundaisi hangi model sizce?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28785 Bi yanlışlık olmalı "Çekiş kontrolü" iptal ettiğimde esp de iptal oldu yanlış mı hatırlıyorum yoksa benim arabada mı bi gariplik var?????? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28786 Bu arada arabın hyundaisi hangi model sizce?? ya bende ona takıldım biliormusun adam 200 ile giderken vites atıyor devir 3000 e falan düşüyor sanırım 250 gibi surate çıkabilecek güçte bi araba :S Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28787 ya bende ona takıldım biliormusun adam 200 ile giderken vites atıyor devir 3000 e falan düşüyor sanırım 250 gibi surate çıkabilecek güçte bi araba :S Yanlız araba düz giderken direksiyon baya sola bakıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28789 Bi yanlışlık olmalı "Çekiş kontrolü" iptal ettiğimde esp de iptal oldu yanlış mı hatırlıyorum yoksa benim arabada mı bi gariplik var?????? İptal ettikten sonra kadranda esp işareti Çıktı mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28790 Yanlız araba düz giderken direksiyon baya sola bakıyor süpersin kaçırmışım bence sebep hangi arabaya o hızda bikaçkez bu haraketleri yaptırmaya çalışsan bu hale gelir hele bide asfaltta Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28792 Arap bol bulunca :zha: :zha: süpersin kaçırmışım bence sebep hangi arabaya o hızda bikaçkez bu haraketleri yaptırmaya çalışsan bu hale gelir hele bide asfaltta Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28793 Araba eski kasa Hyundai Sonata.. Sürücüsü ise mercimek beyinli bir yaratılmış işte.. 200 le giderken yaptığı harekete bak !! Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28795 İptal ettikten sonra kadranda esp işareti Çıktı mı ? Eveett. Sarı renkte hemi de. Gayet tabi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28796 Bu arada arabın hyundaisi hangi model sizce?? Sonata abicim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28797 Eveett. Sarı renkte hemi de. Gayet tabi. Hmmmmmmmm, o zaman iptal oluyor... Sizden ricam kullanım klavuzunu okurmusunuz ? Focus 3 sahipleri, Çekiş kontrol iptal seÇeneğinde ''esp de kapanır'' yazıyor mu ? Kadranda işaret belirmesi kapanmasına işaret ediyor..Peki bir tane daha yanıyor mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28798 Arap bol bulunca :zha: :zha: bu araba benzinlidir kesin enaz 3.0 lt falandır yada daha fazla benzin bitince evinin arka bahcesinde kuyusu vardır depoyu dolduruyodur bizim gibi değilki adamların benzin sorunu acaba araplar araba alırken yol bilgisayarı varmı diye soruyolarmıdır sanırım bizde nasıl 100 km ye ne yakıo klime yakıtı nasıl etkilior gibi sorular önemliyken, araplardada depo kaç litre alıo titanium x te depo 100 litre gibi seçenekler vardır Kasım 2, 201114 yıl Mithat tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28800 Hmmmmmmmm, o zaman iptal oluyor... Sizden ricam kullanım klavuzunu okurmusunuz ? Focus 3 sahipleri, Çekiş kontrol iptal seÇeneğinde ''esp de kapanır'' yazıyor mu ? Kadranda işaret belirmesi kapanmasına işaret ediyor..Peki bir tane daha yanıyor mu ? Başka bir işaret falan belirmedi gördüğüm kadarıyla sadece Çekiş kontrolü iptal ettiğimde esp ışığı yandığını farkettim o kadar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28801 Yanlış hatırlamıyorsam bir dergide tam olarak kapatılamıyor yazılmıştı.. Tolga abininde bahsettiği gibi.. Kapatılıyordur belki ama eğer zorlanırsa tekrar devreye giriyor.. Madem öyle ışık yanıyor.Esp kapanmış demektir Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28804 görünüşe göre KİMİN UMRUNDA bak birilerinin umrundaymış Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın