Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28655 Bu sefer kendini aşmış! Gymkhana 4 (İyi seyirler ve umarım tekrar değildir, HD seçin) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28658 Ken Block, sürüyor ! Demek haksızlık mı olur acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl Yazar comment_28659 Uygun bir dekor bulursam ben de çalışmalara başlayacağım, ne de olsa ecoboost var, iş üç nalla bir ata kalıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28660 Uygun bir dekor bulursam ben de çalışmalara başlayacağım, ne de olsa ecoboost var, iş üç nalla bir ata kalıyor... Vaoovv çekimler için Antalya'ya gelelim bari Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl Yazar comment_28668 Bir sorun var; Esp kapanmıyor Focus'da Sanırım yanılıyorsun, bende BC üzerinden iptal edilebiliyor. Ancak motoru yeniden çalıştırdığında yeniden otomatik devreye giriyor, stop ettirmediğim sürece sorun yok yani... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28669 Astra da da durum aynı ancak belli bir sapma payı aşıldığında tekrar kontrolü ele alıyor, F III de de böyle olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28670 Esp yazmıyor menü'de Ama baktığım araç tdci... Belki ecoboost'da kapatma vardır..Helal olsun ya :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28672 04:45'dan sonra yol bilgi menüsünü görebiliyoruz..Ama esp kapama yok..tdci'da.. eski ekran'da da aynı şekilde yani ekrandan oluşan bir hata yok. hatta direk oradan başlatıyor UĞUR'cum videoyu.... http://youtu.be/kieY34-lBUE?t=4m46s Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl Yazar comment_28697 Esp yazmıyor menü'de Ama baktığım araç tdci... Belki ecoboost'da kapatma vardır..Helal olsun ya :D Valla çok üzgünüm ama zamanında yanlış bakmış, ya da görmek istediğimi görmüşüm. Sen haklıymışsın... ESP devre dışı kalabilemiyor. Traksiyon kontrolü, düşük hızda otomatik frenleme, yokuş kalkış destekleri kontrol edilebiliyor sadece. Hayallerim suya düştü. Yanlış yönlendirme için özür dilerim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28700 Nedemek efendim , keşke kapansaymış değil mi Tek iyi yanı, focus erken müdahale etmiyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28746 Ben Anti ESP ci msjlar yazarken tepki gösteriyordun Yakubum.. Bak sürüş keyfi girince işin içine kapansın istiyosun şimdi Kapanıp kapanmaması sorun değil 4 tekerlekten bitanesinin ABS sensörünün soketini çıkartın. Ne ABS kalır Ne EBD kalır nede ESP kalır Kara düzen devam Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28748 Ogün normalde neden devre dışı bırakayım ki yani Abimiz show yapacam deyince kapatalım dedik Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28751 Sensörü çıkar showa başla Show dünyası tehlikelidir Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın