Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28764 Bir sorun var; Esp kapanmıyor Focus'da sanki bi esp ile hallolcak gibi durmuyor yakup hocam Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28767 sanki bi esp ile hallolcak gibi durmuyor yakup hocam Ogün'ün dediğini yaparız Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28769 Sensörü çıkar showa başla Show dünyası tehlikelidir ogün 2 yıl önce ben bi gaza gelmiştim piknikte el frenini çekiyim dedim otoparkta onuda elimize yüzümüze bulaştırdık hıza ayarı veremedik sanırım tekeri kaldırıma vurdum münübüsle dönmüştük eve baya bi masraf açmıştım kendi kendime şindi el frenini sadece araç park halindeyken kullanıorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28770 ogün 2 yıl önce ben bi gaza gelmiştim piknikte el frenini çekiyim dedim otoparkta onuda elimize yüzümüze bulaştırdık hıza ayarı veremedik sanırım tekeri kaldırıma vurdum münübüsle dönmüştük eve baya bi masraf açmıştım kendi kendime şindi el frenini sadece araç park halindeyken kullanıorum Onu benim gibi geniş alanda yapacaksın dönmek çok zevkli Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28771 Onu benim gibi geniş alanda yapacaksın dönmek çok zevkli yakup youtube ta bu arapların drift yapışlarını izliyorumda adam 200 km hızla el freni çekio valla izledinizmi bilmiyorum ama iyi devirmiyolar arabayı hem alanlarıda seninki gibi geniş değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28773 http://www.youtube.com/watch?v=5wnxdGsMh-Q Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28774 Bunların ustası Ogün Yukarda gördüğünüz gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28775 Videonun çekildiği yer Senle buluştuğumuz yer Yakubum Yalnız ustaları ben değilim Videodaki Devran isimli vatandaş Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28779 O araçlardan bir tanesi direksiyon hakimiyetini kaybetse karşı şeritten gelen birine kafadan girer. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28780 O araçlardan bir tanesi direksiyon hakimiyetini kaybetse karşı şeritten gelen birine kafadan girer. görünüşe göre KİMİN UMRUNDA Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28781 görünüşe göre KİMİN UMRUNDA Ben aslında kartal sahil yolu için yazmıştım ama araya senin video girmiş o sırada. Gerçi ne Türkün ne arabın umrunda insan hayatı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201114 yıl comment_28783 Ben aslında kartal sahil yolu için yazmıştım ama araya senin video girmiş o sırada. Gerçi ne Türkün ne arabın umrunda insan hayatı ben cevabı kartal sahil yolu için yazmıştım ama ortak nokta dediğin gibi böyle free style gösterileri trafiğe kapalı alanda yada trafiği kontrol altında olan alanda yapmak doğru en azından kendim ettim kendim buldum demek adına Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın