Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kolçak Sorununu Çözelim

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar focus 3 ve 3,5 ile ilgili kolçak sorunumuz devam etmekte. aranızda bu işlerden anlayan bir imalatçı tanıdığı olan yokmu? kolçak  yapıp piyasaya sürsün, çünkü hiç yok piyasada, eminim satışıda olur. yada birlikte toplanıp satan bir yerden toptan alalım ucuza gelir. yetkili servis 1000 tl diyor. çok fazla...

• Yanıt 80
  • Görüntüleme 44,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Yetkili servis orjinal titanium kolçak için mi 1000 TL diyor? Geçen yaz bana siyah renk orjinal kolçak için komple değişeceğini ( el freni, vites ve arka bölümü ) söyleyip 2700 TL demişlerdi... 1000 TL yine mantıklı gibi göründü ilk fiyata bakınca :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1000 tl forumdan bir  arkadaş almış fiyatını. ben almadım. çıkmadır belki. eğer piyasada bulamazsam çıkmacılara bakarım,belki  vardır. ayrıca 1000 tl bile saçma altıüstü bir kolçak. boya farkı için 1500tl isteyipte kolçak için 2700 tl istenmesi saçma.

Serkan erden tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Elde edilen sadece kolçak ama toplamda 3 parça değişiyor, el freni modeli değişiyor, ön göğüs ( hepsi değilse de kısmi ) sökülüyor vs. Her durumda sıkıntılı ki renk de farklı...

En mantıklısı piyasadaki modellerden birini göze kestirip almak... Bence; gerek yok, sol kolumu dayıyorum ben, alıştım...

Yanıtlama zamanı:

Bir kaç gün önce şu delmesiz olanlara baktım.160 TL dedi.Ama hiç hoşuma gitmedi. Armster diye bir kolçak var google de arattırınca çıkıyor.Bence çok ta hoş görünüyor

Yanıtlama zamanı:

Açıkcası beklenti ile doğru orantılı, zira ben siyah ve vidanız birde hesaplı buldum taktım, Uzunyol yaptım hatta 750km gidip ertesi gün 750km geldim memnun kaldım şehir içinde de rahat benim için olay tamamdır...

Yanıtlama zamanı:

Focusun amerika versiyonunda bu kolçak mevcut Focus SE modelde var. Amerikada bulunabilir ben iletişime geçtim ama cevap alamadım.

73251198.jpg

73021005.jpg

Misafir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:

Focusun amerika versiyonunda bu kolçak mevcut Focus SE modelde var. Amerikada bulunabilir ben iletişime geçtim ama cevap alamadım.

73251198.jpg

73021005.jpg

Arkadaşlar evet focusumuza takacağımız kolçak aynen böyle olmalıdır .Aynı orjinali gibi.Kesinlikle gıçırtı esneme yapmaz.Bu kolçağı Türkiyeye getirten bence çok mantıklı bir iş yapar.Bu kolçağı hepimiz bulmaya çalışalım arkadaşlar.

Sizinki aynısımı iyi bakın bence.

Yanıtlama zamanı:

Kolçak ararken 2 sene gecti. 1 yıl daha biner satarım zaten

Yanıtlama zamanı:

Bence gayet güzel olmuş, nerden aldınız? Kolçağın olduğu yerde usb girişi var mı? (asıl sorum sizin araçtaki yuva ile benim araçtaki yuva aynı mı :) )

f7ca8c7f4b41a7f06e5b3a01f78ae2a8.jpg

Valla ben geçen hafta aldım delmesiz vidasiz 150 tl biraz renk farki oldu ama bariz değil ve ses gicirti vida delme yok kafana yatmazsa at gitsin ki asla atmazsiniz ;)

Mustafa Karaca tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

f7ca8c7f4b41a7f06e5b3a01f78ae2a8.jpg

Valla ben geçen hafta aldım delmesiz vidasiz 150 tl biraz renk farki oldu ama bariz değil ve ses gicirti vida delme yok kafana yatmazsa at gitsin ki asla atmazsiniz ;)

Doktor bey bunlar nefis körlemelik biz tam orjinale yakın bir şey arıyoruz . başka araba markalarında bunlardan var fakat focusta yok. Ben kol dayamayı işlevi dışında arabaya güzel bir görüntü olması için arıyorum.Ama sizinkinden  şu anda makyajlı focusa göre olanını üretmemişler bizde bulamazsak sizinkinden alıp takacağız artık beğenmezsek hiç yoktan geri dönüşümü var .deldirmediğimiz içinde bizde umursamaz çıkartmadan takarız.

Padişahın biri demişki Focus un kol dayama sorununu çözene kızımı vereceğim. :kıhkıh:

Şükrü Ersin tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ahmet bey'in fotoğrafını gönderdiği kolçağı arabayı bayiden teslim aldıktan 1 hafta sonra aksesuar satan bir yerden temin ettim (siyah renk), başlangıç da biraz yüksek gibi geldi ama şu an gayet rahat, 9 ay oldu oldukça memnunum.

Özer bey'in gönderdiği fotoğrafta ki kolçak çok güzel ama getirtmek zor olabilir ayrıca maliyetin düşük olacagını sanmıyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.