Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296884 arkadaşlar focus 3 ve 3,5 ile ilgili kolçak sorunumuz devam etmekte. aranızda bu işlerden anlayan bir imalatçı tanıdığı olan yokmu? kolçak yapıp piyasaya sürsün, çünkü hiç yok piyasada, eminim satışıda olur. yada birlikte toplanıp satan bir yerden toptan alalım ucuza gelir. yetkili servis 1000 tl diyor. çok fazla... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296891 Yetkili servis orjinal titanium kolçak için mi 1000 TL diyor? Geçen yaz bana siyah renk orjinal kolçak için komple değişeceğini ( el freni, vites ve arka bölümü ) söyleyip 2700 TL demişlerdi... 1000 TL yine mantıklı gibi göründü ilk fiyata bakınca Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl Yazar comment_296894 1000 tl forumdan bir arkadaş almış fiyatını. ben almadım. çıkmadır belki. eğer piyasada bulamazsam çıkmacılara bakarım,belki vardır. ayrıca 1000 tl bile saçma altıüstü bir kolçak. boya farkı için 1500tl isteyipte kolçak için 2700 tl istenmesi saçma. Nisan 6, 201511 yıl Serkan erden tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296910 Elde edilen sadece kolçak ama toplamda 3 parça değişiyor, el freni modeli değişiyor, ön göğüs ( hepsi değilse de kısmi ) sökülüyor vs. Her durumda sıkıntılı ki renk de farklı... En mantıklısı piyasadaki modellerden birini göze kestirip almak... Bence; gerek yok, sol kolumu dayıyorum ben, alıştım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296947 Bir kaç gün önce şu delmesiz olanlara baktım.160 TL dedi.Ama hiç hoşuma gitmedi. Armster diye bir kolçak var google de arattırınca çıkıyor.Bence çok ta hoş görünüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296952 En güzeli baştan kolçaklı modeli almak.. sonra ne yaptırılrsa yaptırılsın sırıtıyor, olmuyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296953 Açıkcası beklenti ile doğru orantılı, zira ben siyah ve vidanız birde hesaplı buldum taktım, Uzunyol yaptım hatta 750km gidip ertesi gün 750km geldim memnun kaldım şehir içinde de rahat benim için olay tamamdır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296978 Focusun amerika versiyonunda bu kolçak mevcut Focus SE modelde var. Amerikada bulunabilir ben iletişime geçtim ama cevap alamadım. Nisan 6, 201511 yıl Misafir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296988 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-iii-kol-dayama-bej-usb-li-2011-2014-oto-market-202384829/detay Ben aynısını aldım başka bir satıcıdan bu işi çözdüm bej olanını alarak.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_297001 Focusun amerika versiyonunda bu kolçak mevcut Focus SE modelde var. Amerikada bulunabilir ben iletişime geçtim ama cevap alamadım. Arkadaşlar evet focusumuza takacağımız kolçak aynen böyle olmalıdır .Aynı orjinali gibi.Kesinlikle gıçırtı esneme yapmaz.Bu kolçağı Türkiyeye getirten bence çok mantıklı bir iş yapar.Bu kolçağı hepimiz bulmaya çalışalım arkadaşlar. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-iii-kol-dayama-bej-usb-li-2011-2014-oto-market-202384829/detay Ben aynısını aldım başka bir satıcıdan bu işi çözdüm bej olanını alarak.... Sizinki aynısımı iyi bakın bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_297004 Kolçak ararken 2 sene gecti. 1 yıl daha biner satarım zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_297009 ''Doktor bu ne?'' İnsanlar binecek bu arabaya (küllük) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_297010 Bence gayet güzel olmuş, nerden aldınız? Kolçağın olduğu yerde usb girişi var mı? (asıl sorum sizin araçtaki yuva ile benim araçtaki yuva aynı mı ) Valla ben geçen hafta aldım delmesiz vidasiz 150 tl biraz renk farki oldu ama bariz değil ve ses gicirti vida delme yok kafana yatmazsa at gitsin ki asla atmazsiniz Nisan 6, 201511 yıl Mustafa Karaca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_297014 Valla ben geçen hafta aldım delmesiz vidasiz 150 tl biraz renk farki oldu ama bariz değil ve ses gicirti vida delme yok kafana yatmazsa at gitsin ki asla atmazsiniz Doktor bey bunlar nefis körlemelik biz tam orjinale yakın bir şey arıyoruz . başka araba markalarında bunlardan var fakat focusta yok. Ben kol dayamayı işlevi dışında arabaya güzel bir görüntü olması için arıyorum.Ama sizinkinden şu anda makyajlı focusa göre olanını üretmemişler bizde bulamazsak sizinkinden alıp takacağız artık beğenmezsek hiç yoktan geri dönüşümü var .deldirmediğimiz içinde bizde umursamaz çıkartmadan takarız. Padişahın biri demişki Focus un kol dayama sorununu çözene kızımı vereceğim. Nisan 6, 201511 yıl Şükrü Ersin tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_297029 Ahmet bey'in fotoğrafını gönderdiği kolçağı arabayı bayiden teslim aldıktan 1 hafta sonra aksesuar satan bir yerden temin ettim (siyah renk), başlangıç da biraz yüksek gibi geldi ama şu an gayet rahat, 9 ay oldu oldukça memnunum. Özer bey'in gönderdiği fotoğrafta ki kolçak çok güzel ama getirtmek zor olabilir ayrıca maliyetin düşük olacagını sanmıyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın