Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201511 yıl comment_296565 Değerli arkadaşlar forumda arattım bulamadım. Otomatik sanzıman yağı nasıl değişir fotoğraf göreceğimiz bir site varmı? Birde hangi yağı kullanmalıyız? 2006 Focus otomatik benzin/Lpg liSanayideki usta 1 günde biter bu işlem dedi, biraz şaşırdım gerçekten bu kadar sürüyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201511 yıl comment_296582 Abartmış şanzımanı sokup indirip öylemi dolduracak. Şanzıman yağından once Ustayı değiştir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201511 yıl comment_297705 Iyi akşamlar nadir bey.. ben ankarada ford servisinde çalışıyorum eğer takım taklavadiniz yok ise şanzıman yağını kendiniz değiştiremezsiniz volkan beyin dediği gibi ustanızi değiştirin. Şanzıman yağı şanzıman karteri sökülür ve filtresi ile beraber değişir yağı mobil ATF 320 kullanmanızı tavsiye ederim... iyi akşamlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201511 yıl comment_297706 Iyi akşamlar nadir bey.. ben ankarada ford servisinde çalışıyorum eğer takım taklavadiniz yok ise şanzıman yağını kendiniz değiştiremezsiniz volkan beyin dediği gibi ustanızi değiştirin. Şanzıman yağı şanzıman karteri sökülür ve filtresi ile beraber değişir yağı mobil ATF 320 kullanmanızı tavsiye ederim... iyi akşamlar Mehmet Bey kac dakika sururuyor. Suzulmesini beklemekte dahil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201511 yıl comment_297710 5 dk beklemeniz yeterli zaten karter söküldüğü zaman yağ birden boşalır.. degistirirken karterin eski contasini temizleyip yeni sıvı conta sürülmesi daha iyi olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201511 yıl comment_297711 Mehmet Bey Onun icin sormadim [emoji2] Arkadaşin ustasi 1 gun dermiş. Ondan sordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201511 yıl comment_297717 Etrafta usta diye geçinen çok insan var volkan bey Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201511 yıl comment_297726 bende değiştir di otamatik şanzımuna yağı 40 dk bitti kardeşim seni usta iyi ustayımış Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201511 yıl comment_297741 Yakup uyarır simdi resminizi koyun. Ben bi türlü resim koyamadim zaten yeni üyeyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201511 yıl comment_297743 Yakup uyarır simdi resminizi koyun. Ben bi türlü resim koyamadim zaten yeni üyeyim Profil resmi koymanız şart değil arkadaşlar; EĞER koyacaksanız YÜZÜNÜZÜN fotoğrafı olmasıdır, tek kural bu. Normal foto eklemek veya diğer yardımlar için ilgili kategorilerimize bakabilir veya hemen altta yer alan imzamdaki link'e tıklayabilirsiniz böylelikle KONU DIŞI mesajlar atmamış olur ileriye yönelik sağlıklı paylaşımlar yapmış oluruz. Teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın