Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295339 Bazı araç fotoğraflarına baktım çok yakışmış ama hepsine değil,işlevsellik olarak Peki ses yapma ve aerodinami konusunda nasıl? Araba dediğin heybeti kadar, kirli de olacak Temizlemeye vakit ayıramadıktan sonra napcan Ford'u Vw alaydınız paşa arabası Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295342 Sayın Doktorum güle güle kullanın arabanızı nazarlardan saklasın....çok güzelmiş gerçekten... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl Yazar comment_295344 Yakup Çağatay, on 29 Mar 2015 - 16:54, said: Vw alaydınız paşa arabası ileti bozuk çıkıyor Malesef çok ciddi bir hata yaptım,amcam buraları okumayacağı için rahat yazıyorum Bildiğiniz gibi Passat Mondeodan önce çıktı ve ben passatı ayrıntılı inceledim ve amcamın ufaktan araç alma planları vardı ve 3-5 kez konuştuk kendisiyle, passattan bahsettim uzun uzun,tabi Mondeodan da ama mondeo o zaman yoktu,bir ayı aşkın süredir de konuşmuyordum,geçenlerde beni aramıştı açamadım hasta vardı sonra unuttum aramayı,araba almadan önce beni arayacaktı adam aramış meğer,100.000 e 1.6 tdi DSG Trendline Passat almış Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl Yazar comment_295350 Teşekkür ederim Tevfik bey Mart 29, 201511 yıl Burhan Bakar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295351 ileti bozuk çıkıyor Malesef çok ciddi bir hata yaptım,amcam buraları okumayacağı için rahat yazıyorum Bildiğiniz gibi Passat Mondeodan önce çıktı ve ben passatı ayrıntılı inceledim ve amcamın ufaktan araç alma planları vardı ve 3-5 kez konuştuk kendisiyle, passattan bahsettim uzun uzun,tabi Mondeodan da ama mondeo o zaman yoktu,bir ayı aşkın süredir de konuşmuyordum,geçenlerde beni aramıştı açamadım hasta vardı sonra unuttum aramayı,araba almadan önce beni arayacaktı adam aramış meğer,100.000 e 1.6 tdi DSG Trendline Passat almış sizin mondeoyu görünce ah ah diye bi iç çeker bende mondi alsaydim der ..100bin tl lik d sınıfı arabada hiz kontrol bile yok(trendline) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl Yazar comment_295353 Yani bu hız sabitleme olayı çok ilginç,firmalar ne mantıkla böyle basit hatalar yapabiliyor,passat fanatiklerinin bile anlamlandıramadığı bir konu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295370 Yani bu hız sabitleme olayı çok ilginç,firmalar ne mantıkla böyle basit hatalar yapabiliyor,passat fanatiklerinin bile anlamlandıramadığı bir konufgolftede comfortline donanimda bile paket olarak sunuluyor.far ve yagmur sensorude paket olarak sunuluyor..millet birde birsürü para veriyor arabada basit donanımlar yok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295373 Adam sürekli şehiriçinde kullanıyor misal niye alsın ki? Bu donanım kriterlerini neye göre belirliyorsunuz biraz anlamak zor. Herkese saygı duymak lazım isteyen var istemeyen var. Adamlar böylelikle ucuz araç sürmüş oluyor piyasaya sonra da millet diğer araçlara pahalı diyor Konu sahibi arkadaşımız otomatik park gereksiz keşke olmasa demiş, ben ise o olmasaydı çok kızardım Otosancığa [emoji1] Sistemi kullanmak çok zevkli ve işe yarıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295380 Adam sürekli şehiriçinde kullanıyor misal niye alsın ki? Bu donanım kriterlerini neye göre belirliyorsunuz biraz anlamak zor. Herkese saygı duymak lazım isteyen var istemeyen var. Adamlar böylelikle ucuz araç sürmüş oluyor piyasaya sonra da millet diğer araçlara pahalı diyor Konu sahibi arkadaşımız otomatik park gereksiz keşke olmasa demiş, ben ise o olmasaydı çok kızardım Otosancığa [emoji1] Sistemi kullanmak çok zevkli ve işe yarıyor. Kesnilikle çok doğru söylemişsiniz aynen katılıyorum....Adamın hammaddesi misin nesin sen... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295388 Adam sürekli şehiriçinde kullanıyor misal niye alsın ki? Bu donanım kriterlerini neye göre belirliyorsunuz biraz anlamak zor. Herkese saygı duymak lazım isteyen var istemeyen var. Adamlar böylelikle ucuz araç sürmüş oluyor piyasaya sonra da millet diğer araçlara pahalı diyor Konu sahibi arkadaşımız otomatik park gereksiz keşke olmasa demiş, ben ise o olmasaydı çok kızardım Otosancığa [emoji1] Sistemi kullanmak çok zevkli ve işe yarıyor. genel olarak doğru ama CC gibi basit bir donanımı koymamak ucuz araç sürmek değil , koymak pahalı araç sürmek oluyor. Yani CC nin maliyeti VW için 1 euronun altındadır (sensörler zımbırtılar zaten var sadece kol yok) bunu koyupta aracı 10 euro pahalıya satmak yerine 100 euroluk donanım olarak satmayı tercih ediyolar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295404 Hiç kullanmadım ama genel olarak bu tip şeyler için orjinalliği bozma yanlısı değilim,yinede araştırmak lazım belkide yanılıyorumdur Orjinalliği yada garantiyi etkilemeyen bir parça merak etmeyin ama dünya varmış dedirtiyor. Kocaman ekran var DVD oynatmıyor çok enteresan olmuş. O zaman bana göre olmasa da olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295408 Ana ekranda film oynatılması yasal değil ki. Hangi aklı başında sürücü orada bir şey izlemeye çalışır Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295410 Ana ekranda film oynatılması yasal değil ki. Hangi aklı başında sürücü orada birşey izlemeye çalışır Sanki yol kamarasını o ekrana bağlayanlar var diye duydum[emoji4][emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl Yazar comment_295411 genel olarak doğru ama CC gibi basit bir donanımı koymamak ucuz araç sürmek değil , koymak pahalı araç sürmek oluyor. Yani CC nin maliyeti VW için 1 euronun altındadır (sensörler zımbırtılar zaten var sadece kol yok) bunu koyupta aracı 10 euro pahalıya satmak yerine 100 euroluk donanım olarak satmayı tercih ediyolar. Söylemek istediğimi tam olarak ifade etmişsiniz Otomatik park olayına gelince müthiş bir özellik fakat benim söylemek istediğim;her konuda ince ince hesap yapmak durumundayız ve otopark olayı olmazsa olmaz bir özellik değil vede kullanım alanı çok kısıtlı(tam opsiyonel sunulacak bir özellik,isteyen alır istemeyen almaz cinsten)Hani opsiyon olsa mondeo için fiyatı ne olur bilmem ama araç fiyatı bi nebze olsun düşer yada onun yerine başka eklenecek daha gerekli özellikler mevcut Yakup hocam yanlış anlaşılmışım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın