Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201511 yıl comment_294950 Merhaba Yağ ve filtre için aracımı servise götürmeyi düşünüyorum. 47.000 km de aracımın balataları da gözden geçirilecek sanırım. Serviste oldu bittiye getirilmek istemiyorum. Şuan aracımla biraz hızlı giderken sert fren yaparsam durmaya yakın yüksek bir uğultu sesi oluyor. Bu ses normal mi acaba. Yoksa balatanın ömrü hakkında uyarı mı sayılır. Forumda balata hakkında biraz bilgi sahibi oldum. Servislerde 650 TL civarında fiyat veriliyormuş. Ama orjinal parçayı kendin alıp taktırırsan yarı fiyatını geçmiyor. Birde bu balatalar her yerde değiştirilir mi? Hassas bir işlemi var mı? Tokatta bir tamirciye taktıracağım sonuçta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201511 yıl comment_294951 Lütfen bundan sonra bilgi aldığınız başlıklardan soru sormaya devam ediniz. Şimdilik kapatmadım konuyu özen gösterirseniz sevinirim. Yanıtınızı aldıktan sonra ilgili yerleye taşıyacağız mesajları. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201511 yıl comment_294976 Merhaba Yağ ve filtre için aracımı servise götürmeyi düşünüyorum. 47.000 km de aracımın balataları da gözden geçirilecek sanırım. Serviste oldu bittiye getirilmek istemiyorum. Şuan aracımla biraz hızlı giderken sert fren yaparsam durmaya yakın yüksek bir uğultu sesi oluyor. Bu ses normal mi acaba. Yoksa balatanın ömrü hakkında uyarı mı sayılır. Forumda balata hakkında biraz bilgi sahibi oldum. Servislerde 650 TL civarında fiyat veriliyormuş. Ama orjinal parçayı kendin alıp taktırırsan yarı fiyatını geçmiyor. Birde bu balatalar her yerde değiştirilir mi? Hassas bir işlemi var mı? Tokatta bir tamirciye taktıracağım sonuçta. Kullanım tarzına göre değişmekle beraber F3'te özellikle ön balataların ömrü 40-45.000 km civarında, uğultu sesi de ömrünü tamamladığının göstergesi. Biraz daha böyle kullanırsanız disklerle birlikte değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Orijinal balata kullandıktan sonra herhangi bir iyi usta balataları değiştirebilir. Özellik arz eden bir durum yok. ER-OL'dan balataları getirtip güvenilir bir ustaya taktırabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201511 yıl comment_294985 Beni kandırmışlar 14000 balata değiştirdiler [emoji24] inşallah değiştirmişlerdir.[emoji35] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201511 yıl comment_295065 Internette orijinal balata 150 tl civarı motorcraft ,70 tl ye falan baska markalar da var serviste 350 tl dediler aynı balataya tabi servisten servise değişiyor...Ben dışardan aldım serviste değiştirdim ,dışarda da değiştirebilirsiniz basit bir işlem fazla sürmüyor...Ben işçiliğe 20 tl verdim parçayı dışardan temin ettim...Aracın garantisi bitmese bile orijinal parçayı alin serviste degistirin ,servis garanti dışı olur aracınız derse dışarda degistirin kimsenin haberi olmaz balatanin değiştiğinden Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201511 yıl comment_295088 650TLye ancak diskler değişir herhalde. Fiyatlar serviste bile işçilik dahil 300 civarı olmalı.(2 balata için) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201511 yıl comment_295094 Benim 4 balata ve 15 bin bakımına 700 tl almışlardı. ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201511 yıl comment_295095 Banada 550 demişlerdi. Dışardan ayni motocraft balatalari ön arka 220ye alıp 50 liraya taktırmıştım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın