Orhan Develi Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 (düzenlendi) Hayırlı olsun Adem bey . Kazasız, belasız güle güle kullanın. Nisan 3, 2015 Orhan Develi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Adem, hayırlı olsun, keyifle kullan.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Aracimi aldim. 2015-04-03 23.59.35.jpg ve Yozgat'li olarak 66 yi yakaladik Güle güle kullan hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Açık Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Teşekkür ederim. İnşallah sizde bende kazasiz belasiz kullanairiz. [emoji782] [emoji780] Bu iki kart nedir life kartı yakit alinca opette kullandim. Ama sonra opet kart varmis kitapcikla birlikte life kart yakit ta kullaniliyorsa opet karta gerek yok mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Sitede arama yapar mısınız lifecard olarak. Lütfen konu başlıklarına uygun yorum yapalım, tek konuya bağımlı kalmayın sadece kendimizi düşünmeyelim. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fahrettin Keskin Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 çıldırmak üzereyim bayi tarafından resmen gasp edilmeye çalışıldım sedan istediğim aracı hatback olarak istemişler vs. vs. daha sonra anlaştığımız bi rakam vardı o rakamın üzerine 2000 tl daha istediler anlaşmışım kapora vermişim bayinin hatası yüzünden 2000 daha istediler neymiş fiyat farkıymış banane ben seninle anlaşmışım kaporamı vermişim hataları yüzünden ki hata olduguna inanmıyorum neyse nisan ilk haftası olmadı tabi teslimat için daha sonra 15 20 si oldu şimdi mayıs başı oldu çıldıracam ne yapıcam gemideymiş geze geze gelecekmiş verdiyi cevaba bak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 çıldırmak üzereyim bayi tarafından resmen gasp edilmeye çalışıldım sedan istediğim aracı hatback olarak istemişler vs. vs. daha sonra anlaştığımız bi rakam vardı o rakamın üzerine 2000 tl daha istediler anlaşmışım kapora vermişim bayinin hatası yüzünden 2000 daha istediler neymiş fiyat farkıymış banane ben seninle anlaşmışım kaporamı vermişim hataları yüzünden ki hata olduguna inanmıyorum neyse nisan ilk haftası olmadı tabi teslimat için daha sonra 15 20 si oldu şimdi mayıs başı oldu çıldıracam ne yapıcam gemideymiş geze geze gelecekmiş verdiyi cevaba bak... Sonradan bir değişiklik yapılmadıysa eğer sözleşme yapıldığında kapora verdiğinin andaki fiyat sabitleniyordu. Fiyatlardaki artış sizi etkilemezken indirimler fiyata yansıtılıyordu. 2013 sonunda ben arabamı alırken böyleydi. Bence iyice araştırın. Hiç hoş bir durum değil bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 ? ... olur mu öyle şey 444 36 73'ten Ford Direkt Hattını arayın, bilet açtırın. Konu ile ilgili takip hemen başlar ve açıklama / durumun netleşmesi istenir. Bir mağduriyetiniz varsa da giderilir. not: Geminin geze - geze geldiği konusu doğru, ben "fark" konusunu anlamadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 çıldırmak üzereyim bayi tarafından resmen gasp edilmeye çalışıldım sedan istediğim aracı hatback olarak istemişler vs. vs. daha sonra anlaştığımız bi rakam vardı o rakamın üzerine 2000 tl daha istediler anlaşmışım kapora vermişim bayinin hatası yüzünden 2000 daha istediler neymiş fiyat farkıymış banane ben seninle anlaşmışım kaporamı vermişim hataları yüzünden ki hata olduguna inanmıyorum neyse nisan ilk haftası olmadı tabi teslimat için daha sonra 15 20 si oldu şimdi mayıs başı oldu çıldıracam ne yapıcam gemideymiş geze geze gelecekmiş verdiyi cevaba bak... Düzelmezse bayi isminide alalım. Alışveriş yaparken dikkate alırız. Fiyat konusunda [emoji102] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 ? ... olur mu öyle şey 444 36 73'ten Ford Direkt Hattını arayın, bilet açtırın. Konu ile ilgili takip hemen başlar ve açıklama / durumun netleşmesi istenir. Bir mağduriyetiniz varsa da giderilir. not: Geminin geze - geze geldiği konusu doğru, ben "fark" konusunu anlamadım. Bunlar artık ne yaptıysa o araba yok ellerinde yenisini istediler e şimdiden eskiye göre biraz zamlandı ya onu almanın derdindelerdi sanırım. Tam anlatılmayınca böyle yalap şalap şeyler yazıyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yankı Dirik Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Evet arabalar zamlandı size getirecekleri arabayı eski fiyattan veremeyecekleri için o parayı talep etmişler,ancak bu hata onların elinizde sözleşme yokmu ? benim sözleşmemde,aracın modeli,rengi,motoru falan açıkça yazıyordu,eğer elinizde geçerli bir belge varsa kaan beyin söylediği gibi şikayette bulunun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cengiz Kurt Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2015 9 Nisanda titanium 1.6 benzinli sedan siparis ettim.Ne zaman gelecek bakalim. Herkese selam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2015 o araba yok ellerinde yenisini istediler cidden araba yok ama Yakup, bu ay gelen gemide ki araçların tamamı satılmış/bağlantılı desem inanır mısın? hatta bir adım öteye geçeyim, şirkete (bizim şirkete) dışarıdan (kısa dönem kiralama) 10 adet Fiesta kiraladım ... bu ay sonu araçlarım gelince kiralık Fiesta'ları iade edeceğim ... o derece yani. showroom'a koyacak araba bulamıyorum yahu ... aramızda -showroom sünnetçi vitrinine döndü- geyiği bile çeviriyoruz. (malumunuzdur, sünnetçinin vitrini boştur ... adamcağız oraya ne koyacak ki?) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2015 cidden araba yok ama Yakup, bu ay gelen gemide ki araçların tamamı satılmış/bağlantılı desem inanır mısın? hatta bir adım öteye geçeyim, şirkete (bizim şirkete) dışarıdan (kısa dönem kiralama) 10 adet Fiesta kiraladım ... bu ay sonu araçlarım gelince kiralık Fiesta'ları iade edeceğim ... o derece yani. showroom'a koyacak araba bulamıyorum yahu ... aramızda -showroom sünnetçi vitrinine döndü- geyiği bile çeviriyoruz. (malumunuzdur, sünnetçinin vitrini boştur ... adamcağız oraya ne koyacak ki?) Maşallah Ne diyek Parabol, seçim sonrası görürüz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıfat Köse Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 yakup çağatay bey sizinle özel konuşmak istiyorum biraz acil özel mesaj atamıyorum sistem hata veriyo sizin aracınızla benimki aynı bir kaç sorum olacak sadece [email protected] mail adresim 5447384576 tel numaram bir şekilde benimle iletişime geçerseniz çok memnun olurum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap