Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201313 yıl comment_153606 Tasarım bana sıkıntılı gelmedi. Mercedese mi benziyor diye bir an düşündürdü ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201313 yıl comment_153608 Tasarım bana sıkıntılı gelmedi. Mercedese mi benziyor diye bir an düşündürdü ama. Tarzı ile passat tasarım anlayışı ile v40 Ama her türlü eskisi daha güzel. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201313 yıl comment_153610 Tarzı ile passat tasarım anlayışı ile v40 Ama her türlü eskisi daha güzel. Doğru Passat Cc burnu gibi. Ben basık ve geniş görünce aklıma Mercedes spor modelleri geldi nedense. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201313 yıl comment_153638 Bence daha guzel olmus. Daha az spor ama daha fazla elit. .Birde sis farı yok S60 da,nedeni ise karbandioksit salınımını azaltmak içinmiş..Ne alakaysa artık... Arabanin motorunun urettigi bir guc var. Ve bunu ister KW istersen HP cinsinden degerlendirebilirsin. Sis fari dedigin alette 25W ampul oldugunu varsaysan, 2x25=50W yapar. Sen o 50W i uretebilmek icin petrol yakip karbon salacaksin. Keza uretilirkende ayni salinim var.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın