Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl comment_290915 Herkese selam. Aliexpress'ten arabaya st logo aldım. Gelmesi bi 20 gün sürer sanırım. Aslında ön ızgaranın çıkmasını istemiyorum fakat çıkmadan olmayacak galiba. Bu ızgarayı nasıl çıkarabilirim?? Ürün bu: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Car-3D-Metal-Front-Grille-ST-RS-Emblem-Badge-car-Rennsport-3D-Logo-ST/2044608393.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl comment_290995 Herkese selam. Aliexpress'ten arabaya st logo aldım. Gelmesi bi 20 gün sürer sanırım. Aslında ön ızgaranın çıkmasını istemiyorum fakat çıkmadan olmayacak galiba. Bu ızgarayı nasıl çıkarabilirim?? Ürün bu: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Car-3D-Metal-Front-Grille-ST-RS-Emblem-Badge-car-Rennsport-3D-Logo-ST/2044608393.html Kardeş ön ızgarayı çıkarıpta ne yapacaksın kaputu açınca elini içine sok st yazısını dışarıdan tak somunlarını çevir.Ön ızgarayı söktükten sonra yapılacak çok şey var zaten.İlk önce arabanın motorunun dışardan görünmesini engelle arkasına siyah ızgaralı plastik bir parça koymayı dene ön ızgaraları pano blek boyaya boyata bilirsin.Heralde sende benim gibi arabanın ön ızgaralarını beğenmiyorsun.ortası çok boş duruyor.Ben ızgaranın tam ortasına fort mustangın gümüş atını bile koymayı düşünüyorum.Krom çerçeve bile siyaha boyatılabilir.Sol köşeye takmak istiyorsan oranın delinmesi lazın kapalı çünkü.Tam st görüntüsü elde etmek istiyorsan arabanın altındaki siyah yeri grıye boyata bilirsin.Herşeyi yazdım nasıl söküleceğini yazmadım çünkü bende bilmiyorum. Mart 8, 201511 yıl Şükrü Ersin tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201511 yıl comment_291036 Muhtemelen tırnaklı, kaputu açınca tırnakları görünmüyor mu? Bu videoda fiesta anlatılmış, benzer olduğunu tahmin ediyorum. Ama bu adamın sökme tarzını sevmedim, bence yanlış yapıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201511 yıl comment_291037 Muhtemelen tırnaklı, kaputu açınca tırnakları görünmüyor mu? Bu videoda fiesta anlatılmış, benzer olduğunu tahmin ediyorum. Ama bu adamın sökme tarzını sevmedim, bence yanlış yapıyor Abi sanırım söken arkadaşın bir daha takma niyeti yok.O çıtırtılar tırnaklardan geldi sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201511 yıl Yazar comment_291092 @Şükrü Ersin Kaputu açınca el girecek yer yok.Boşluk olan yerin orayı da radyatör engelliyor.Aslında ön panel hoşuma gidiyor fakat st logoyla azıcıkta olsa kel görüntüyü engellemek istiyorum.Dediğiniz gibi ızgara piano black olsa çok şık durabilir.Aklımın bir yerinde dursun. @Murat Kavuk Büyük ihtimalle bizim ki de bu şekilde dir.Fakat bu şekilde girişmek beni biraz korkuttu. Kesin elimde kalır. Uygulamayı yapan kişinin pek acıması yok galiba. Kırmızı ile gösterdiğim yerleri sökünce radyatörü atlatmış olurum büyük ihtimalle.Logo gelince bir deneyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201511 yıl Yazar Solution comment_307640 Gümrükte yaşanan sorunlar nedeniyle st amblem nihayet geldi.Bu gün taktım. Sol taraftaki kapağı çıkarınca elinizin yetiştiği yerden iterseniz, ön ızgara klipsli olduğu için yavaş yavaş çıkıyor.Fiesta da ki gibi direk dalmayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201511 yıl comment_307649 Gümrükte yaşanan sorunlar nedeniyle st amblem nihayet geldi.Bu gün taktım. Sol taraftaki kapağı çıkarınca elinizin yetiştiği yerden iterseniz, ön ızgara klipsli olduğu için yavaş yavaş çıkıyor.Fiesta da ki gibi direk dalmayın. afasdasd.jpg Güle güle kullanın. Bir de takılmış halini görseydik Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201511 yıl comment_307653 Hazır sökecekken ön panjuru da titanium panjuruyla değiştirseydiniz keşke. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201511 yıl Yazar comment_307698 @Fatih Mehmet Uslu Görünüş itibariyle titanium ızgarayı beğenmiyorum. @Semih O Tabi hemen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201511 yıl comment_307702 Biraz daha sağa çekebilirsin. (Orada delik kaldıysa tabi) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201511 yıl comment_307706 Mumkumse sinyalin kapsama alanina dogru biraz daha yaklastirilabilie Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201511 yıl Yazar comment_307767 Yanda boşluk yok, delik açmak gerek.Orjinallik bozulmasın diye delmedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 20197 yıl comment_497234 merhabalar. ön panjuru titanium panjur ile değiştirmek istiyorum. uyumsuzluk durumu var mıdır. kendimiz değiştirebilir miyiz . önerileriniz nelerdir bu konuyla ilgili Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 20197 yıl comment_497235 1 dakika önce, Ahmet Çi yazdı: merhabalar. ön panjuru titanium panjur ile değiştirmek istiyorum. uyumsuzluk durumu var mıdır. kendimiz değiştirebilir miyiz . önerileriniz nelerdir bu konuyla ilgili Uyar. Panjur, Izgara gibi anahtar kelimeler ile sitede arama yapıp örneklere denk gelebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 20197 yıl comment_497268 20 saat önce, Ahmet Çi yazdı: merhabalar. ön panjuru titanium panjur ile değiştirmek istiyorum. uyumsuzluk durumu var mıdır. kendimiz değiştirebilir miyiz . önerileriniz nelerdir bu konuyla ilgili Birebir uyar. Öndeki çeki demiri plastigini sökün elinizi ordan sokup panjuru öne dogru itin asılarak cekin rahatlikla cikar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın