Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mp3 Ile Müzik Dinlenirmi Arabada ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aşada paylaşacağım resimdeki mp3 den alsam kulaklık girişi var ve usb girşide var ; 2 erkek uçlu aux girişi alsam bu bi girşini bu mp3'e diyerini Aux taksam , sonra usb belleğide Mp3 taksam torpidoya koysam çalışırmı ? birde Diyelim çalıştı Sony sistemden müzik değiştirebilecemiyim ? 

 

cEpV1lt.jpg?1

Yanıtlama zamanı:

Aux dan bağlamak yerine direk şarj kablusundan bağlayın. O zaman müzikleri değişrebilirsiniz ama o zamansa usb bellekten farklı kalmaz. Aux ile bağlarsanız sanırım müzikleri değiştiremezsiniz sony den. Ve sürekli şarj sorunu yaşarsınız.

Yanıtlama zamanı:

2 ucu erkek kablo ile çalışır, sonyden sadece ses kontrolu yapılır.


Aux dan bağlamak yerine direk şarj kablusundan bağlayın. O zaman müzikleri değişrebilirsiniz ama o zamansa usb bellekten farklı kalmaz. Aux ile bağlarsanız sanırım müzikleri değiştiremezsiniz sony den. Ve sürekli şarj sorunu yaşarsınız.

Araç Focus 2, USB yok.

Yanıtlama zamanı:

Sony varsa USB portu taktırabilirsiniz. Mk1 focusa standart kasetçalarına bile USB takılabiliyor. Böyle mp3 çalarla vs uğraşana kadar onu yaptırın kalıcı olsun.

Tabi bunlar tam emin olmadığım denemediğim şeyler. Bence siz USB takmanın yolunu arayın.

  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

2006 Ghia yı sattık zaten gerek kalmadı =)

Yanıtlama zamanı:

müzik sistemleri vs. konuşuyorsunuz ya, kimi zaman yazılanları okurken kendimi tam bir ÖKÜZ gibi hissediyorum. (bkn.ne pish ezdiniz yahu) zaten müzik kulağı sıfır, müzik kültürü derseniz kadran hasan mutlucan civarında bir yerde takılmış kalmış. araç kullanırken %90 haber dinlerim, birileri (mesela kızım...bu aralar fena halde Katy Perry'e takmış durumda) kanal değiştirip -tıngırtı- yaptırırsa en hafifinden sallamam. 

...ama resmen bir kültür'ü ...yani oto audio olayını -ıskaladığımı- böyle şeyler yazdığınız zaman sayenizde hatırlıyor ve bir kere daha kendimi fena hissediyorum ... mÖÖÖÖ 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.