Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'e En Çok Yakışan Jant Modelleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

18 jantta 45 yanak mümkünmü yani focusta?

üretici tarafından öngörülen Yakup'un da yazdığı gibi 235/40-18, ama teorik olarak 215/45-18 de aynı çap ve çevreye sahip.

• Yanıt 1,8k
  • Görüntüleme 410,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Yeni jant ağırlığı... Eski jant ağırlığı.... Yeni lastik ağırlığı.... Eski lastik ağırlığı.... Yeni jant ve lastik nitrojen dolu ağırlığı... Eski jant ve lastik

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Foto ölmüş

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

üretici tarafından öngörülen Yakup'un da yazdığı gibi 235/40-18, ama teorik olarak 215/45-18 de aynı çap ve çevreye sahip.

Benimde tercih edeceğim 215/45-18 olurdu.
Yanıtlama zamanı:

235 lastik tavsiye etmelerinin nedeni jantın genişliğinin 8 inç olması. Eğer 8 inçten dar bir jant kullanılırsa (eski ST jantları gibi 7.5" bir jant mesela) o zaman 225/40/18 de kullanılabilir.

Yanıtlama zamanı:

Yok yakup uyuyor uymasına ama lastik içeride gibi kalıyor.. Onların tavsiye ettiklerinden 1 cm azını takmak daha iyi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arkadaşlar bi jant buldum da ilanda volvo s40,s60,s80 modellere uyumlu yazmış arkadaş.Bende satıcıya benim araca olurmu diye sorduğumda olur dedi bana volvo ve ford aynı plotformu paylaşıyorlar dedi bana

jant özellikleri ; 5*108 bijon aralığı

40 ET si varmış

sizce benim aracıma uyarmı bu jantlar

3l3dc.jpg

3l3cj.jpg

Yanıtlama zamanı:

Uyumlumudur bilmiyorum ama,pek yakışcakmış gibi gözükmüyor.

Yanıtlama zamanı:

Göbekteki Volvo yazısından kurtulmak iyi bir seçenek, bir de gırgırına onları orada durdurmak var. Volvo alamadık, şimdilik jantlarından başlayalım gibi espiriler yapılabilir ama o yazıdan kurtulmak en akıllıcası.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Göbekti ki volvo yazısını satıcı değiştirir gönderirim dedi o problem değil ( ama ümitin dediği gibi çıkarmasak da hayelim olan s60 a janttan başlardık )

bu arada bizim araçların ET si kaç ?

Jant arabama yakışırmı onda karamsarlığım var var benim araç beyaz bu jant ise gri

Yanıtlama zamanı:

bu arada bizim araçların ET si kaç ?

Orijinal Ford 16 ve 17" olanların 50, 18" olanın 55 mm

Jant genişliği ile bağlantılı tabii ama 8.5" genişlikte 35 mm'ye kadar ET'lerin sorun yaratmayacağını düşünüyorum. Bundan düşük değerlerde çamurluğa sürtme açısından dikkat etmek lazım.

Bu arada ET nedir diye merak edip sormaya çekinenler için:

ET (Almanca Einpresstiefe), ya da İngilizce "Offset", jantın montaj yüzeyinin jant ortasına mesafesi olarak tanımlanır.

Einpresstiefe_i18n.png

Yanıtlama zamanı:

Bence çok kollu daha çok yakışacağını düşünüyorum, mondeodaki kartanesi dedikleri yada c-max jantına benzer jant

Yanıtlama zamanı:

Hocam Budur...

thumb-125684.jpg

evet focusun harbi jantı budur araca başka bi hava veriyo
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Orijinal Ford 16 ve 17" olanların 50, 18" olanın 55 mm

Jant genişliği ile bağlantılı tabii ama 8.5" genişlikte 35 mm'ye kadar ET'lerin sorun yaratmayacağını düşünüyorum. Bundan düşük değerlerde çamurluğa sürtme açısından dikkat etmek lazım.

Bu arada ET nedir diye merak edip sormaya çekinenler için:

ET (Almanca Einpresstiefe), ya da İngilizce "Offset", jantın montaj yüzeyinin jant ortasına mesafesi olarak tanımlanır.

Einpresstiefe_i18n.png

tşk cem bey jant hakkında hiç bilgim yokken şimdi lastikçilerle kaşık atıyom kızdırıyorum nerden biliyon sen bunları diyorlar :)

bu hafta siparişi verecem bu jantları resimlerini paylaşırım forumda

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.