Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'e En Çok Yakışan Jant Modelleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Lastiklerimin değişim zamanı gelince lastik+jant+yay yapmayı düşünüyorum bende. Sizin aracınız fotosunu gösterip usta bak böyle olucak demeyi düşünüyorum :D

• Yanıt 1,8k
  • Görüntüleme 408,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Yeni jant ağırlığı... Eski jant ağırlığı.... Yeni lastik ağırlığı.... Eski lastik ağırlığı.... Yeni jant ve lastik nitrojen dolu ağırlığı... Eski jant ve lastik

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Foto ölmüş

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Yalnız o çamurdan geçip arabaya

arabaya ayakkabısız biniyorum dermişim :) , valla iş yerindeki otoparkın hali bu ; yağmur yağınca çamur , yazın incir ağacı var düşman başına , mıcır toprak karışımı birde kuruyunca 1 parmak toz ... 

bakalım bina toplantısında asvalt atılacak diye karalaştırıldı ... benden başka kimsenin fazla şikayet etmeyişide manidar; tabi şirket arabası  :kıhkıh: 

Yanıtlama zamanı:

Yakişmamiş be Sabri :)

Hemde çok para.

Bende ısınamadimda fiyat olarak daha ucuza nasil alinabilir ? Jant 1.100 laatiklerinde tanesi 250-300 lira 2.000-2.500 lira arasi toplamda

Yanıtlama zamanı:

2 örnek.

Siyah arabadaki jant 17" ve guzelde durmus bu konuda konusmustuk Erkan abi karsi cikmisti :)

Yanıtlama zamanı:

Siyahtakini beğendim ben.

Aynen 3-4 sayfa oncesinde konusulmustu sahibindende var 700-800e gecebilirim ben benim jant-lastigi verip

Ben alicam galiba bu janti ya :D

1363393645411_zpsba9a2397.jpg

Yarin 2-3 yeri aricam benim jant lastigi kaca alacaklar bakalim.

Yanıtlama zamanı:

Aradim sahibindende bir yeri benim jant-lastik takimina 350 veririm dedi :D tekine mi dedim takima dedi. Cok ölduruyorlar ya takasa girince ayrica ilan mi açsam acaba

Yanıtlama zamanı:

Aradim sahibindende bir yeri benim jant-lastik takimina 350 veririm dedi :D tekine mi dedim takima dedi. Cok ölduruyorlar ya takasa girince ayrica ilan mi açsam acaba

Anca 500 verirler. Onlarda 600 civarına satıcak.

Yanıtlama zamanı:

Anca 500 verirler. Onlarda 600 civarına satıcak.

Jantmax 650 demisti. Simdi biryeri daha aradim adam gelin bir jantlari gorelim dedi oraya gidicem belki olumlu konustu. 600-700 arasi verebilir

Cok az veriyorlar benim jantlara ya yazik gunah. Vermem o fiyatlara asla. <br />Jant konusunda duraklama donemindeyim :)

Yanıtlama zamanı:

@Sabri Özer

Jantlarını verme bence, kışlık lastik almak gerektiği zaman o jantları kullanırsın. 

Gerçi bu yıl almadın sen ama, ben alman taraftarıyım. :D 

Biraz daha rahatladığında alırsın. Orjinal jantlarını verme boşver...

Yanıtlama zamanı:

@Sabri Özer

Jantlarını verme bence, kışlık lastik almak gerektiği zaman o jantları kullanırsın. 

Gerçi bu yıl almadın sen ama, ben alman taraftarıyım. :D 

Biraz daha rahatladığında alırsın. Orjinal jantlarını verme boşver...

Vermek istemiyorum ama 700 civarina bir fiyat verip takasa giren olsa verip suan alirim ama kendi jantlarimu vermedende alamam ancak 2014 yazin

Yanıtlama zamanı:

Jantmaxda 5x108 yani ford uyumlu Volk Te37 vardi duyan bileniniz vardir bu janti sizce nasil duru bizim F3de ?

Jantmax tarafindan uygulanmis bi arac;

IMG-20130318-WA0012_zps1268d2c2.jpg

Yanıtlama zamanı:

ayrica ilan mi açsam acaba

jant store 1000 tl verir .... 

izce nasil duru bizim F3de

bence çok yakışır ...

sen lastiklerle kaç km yol yaptın ? neden okadar az veriyor jant store ? 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.