Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201313 yıl comment_156447 Ozaaaaannn Volk te37 gayet guzel olmus ya neyini begenmedin bide yay oh mis. Ondeki jant Citroen C5 janti. Persembe noolcak ?? Heycanlandirma benii Buarada kredi kartina basvurdum bu hafta ici geliyor. küçük duruyor bir kere bide çok düz sade tek beğendiğim özelliği rengi oldu. Erkan abi range jantı için siparişi verdi perşembe gelicek bakıcaz güzel durursa alıcak o olmazsa c5 jantını al diyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201313 yıl comment_156448 küçük duruyor bir kere bide çok düz sade tek beğendiğim özelliği rengi oldu. Erkan abi range jantı için siparişi verdi perşembe gelicek bakıcaz güzel durursa alıcak o olmazsa c5 jantını al diyorum C5 janti var suan jantmaxda ama ET degeri tutmuyormus galiba adam oyle demisti. Bilmiyorum yaa once parayi ayarlayayimda Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201313 yıl comment_156449 küçük duruyor bir kere bide çok düz sade tek beğendiğim özelliği rengi oldu. Erkan abi range jantı için siparişi verdi perşembe gelicek bakıcaz güzel durursa alıcak o olmazsa c5 jantını al diyorum C5 janti var suan jantmaxda ama ET degeri tutmuyormus galiba adam oyle demisti. Bilmiyorum yaa once parayi ayarlayayimda 1cm kadar fark varmış sanırım sorun olurmu bilmiyorum ben pek anlamıyorum bu işlerden Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201313 yıl comment_156450 küçük duruyor bir kere bide çok düz sade tek beğendiğim özelliği rengi oldu. Erkan abi range jantı için siparişi verdi perşembe gelicek bakıcaz güzel durursa alıcak o olmazsa c5 jantını al diyorum C5 janti var suan jantmaxda ama ET degeri tutmuyormus galiba adam oyle demisti. Bilmiyorum yaa once parayi ayarlayayimda 1cm kadar fark varmış sanırım sorun olurmu bilmiyorum ben pek anlamıyorum bu işlerden Range rover jantida ET olarak tutmuyor Erkan abinin endiseside bu yuzden ama uyar %90. Simdi benim kredi karti 1.500 falan limitli olsa cok iyi olur ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201313 yıl comment_156452 bence orjinal titanyum jantları cok yakısıyor piyasada yaygın:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201313 yıl comment_156453 küçük duruyor bir kere bide çok düz sade tek beğendiğim özelliği rengi oldu. Erkan abi range jantı için siparişi verdi perşembe gelicek bakıcaz güzel durursa alıcak o olmazsa c5 jantını al diyorum C5 janti var suan jantmaxda ama ET degeri tutmuyormus galiba adam oyle demisti. Bilmiyorum yaa once parayi ayarlayayimda 1cm kadar fark varmış sanırım sorun olurmu bilmiyorum ben pek anlamıyorum bu işlerden Range rover jantida ET olarak tutmuyor Erkan abinin endiseside bu yuzden ama uyar %90. Simdi benim kredi karti 1.500 falan limitli olsa cok iyi olur ya Hemen hemen aynı dedi. Jantcida gobegide aynı dedi bilezik bile koymadan olur filan dedi. Perşembe gidip denicez bakalım olursa alicak limite niye takılıyorsun ya olmadı ek kart çıkart babandan yada kefil yaparsın Mart 26, 201313 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201313 yıl comment_156455 küçük duruyor bir kere bide çok düz sade tek beğendiğim özelliği rengi oldu. Erkan abi range jantı için siparişi verdi perşembe gelicek bakıcaz güzel durursa alıcak o olmazsa c5 jantını al diyorum C5 janti var suan jantmaxda ama ET degeri tutmuyormus galiba adam oyle demisti. Bilmiyorum yaa once parayi ayarlayayimda 1cm kadar fark varmış sanırım sorun olurmu bilmiyorum ben pek anlamıyorum bu işlerden Range rover jantida ET olarak tutmuyor Erkan abinin endiseside bu yuzden ama uyar %90. Simdi benim kredi karti 1.500 falan limitli olsa cok iyi olur ya Hemen hemen aynı dedi. Jantcida gobegide aynı dedi bilezik bile koymadan olur filan dedi. Perşembe gidip denicez bakalım olursa alicak limite niye takılıyorsun ya olmadı ek kart çıkart babandan yada kefil yaparsın Babanin haberi yok ama bu isten Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201313 yıl comment_156456 Babanin haberi yok ama bu isten hmm neden ki ben lisedeyken çıkartmıştım kredi kartı ek kart olarak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201313 yıl comment_156459 hmm neden ki ben lisedeyken çıkartmıştım kredi kartı ek kart olarak Ek kart ekstresini gorebiliyor o zaman. Simdi ruhu duymayacak f4 çıkacak daha jant beğenemediniz Valla Tolga abi ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201313 yıl comment_156460 Bonus olan iyiymiş. SW Focus 2 leri beğniyorum. Ama sadece yandan Wolk te37 yi bende beğenmedim focus ta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201313 yıl comment_156466 Wolk te37 yi bence o fotodaki wolk küçük gibi geldi bana ... ondan kötü duruyor sanki Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201313 yıl comment_156467 bence o fotodaki wolk küçük gibi geldi bana ... ondan kötü duruyor sanki Sanki 17 gibi evet Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201313 yıl comment_156469 Hemen hemen aynı dedi. Jantcida gobegide aynı dedi bilezik bile koymadan olur filan dedi. Perşembe gidip denicez bakalım olursa alicak limite niye takılıyorsun ya olmadı ek kart çıkart babandan yada kefil yaparsın Ozan nerden alıyorsunuz ya jantı İyi fiyat olursa bende düşünüyorum 18 jant Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201313 yıl comment_156510 Ozan nerden alıyorsunuz ya jantı İyi fiyat olursa bende düşünüyorum 18 jant İstanbul yolundaki makro marketin arkasına düşüyor Jant 900du sanırım petlasin yeni modeliyle 1700 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın