Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Tft Ekran Özellikleri Hakkında


Eren Güzelkan

Soru

Herkese öncelikle iyi günler , 

 

Forumu takip ederken yeni makyajlı kasa focus alanları gördüm ve birşey farkettim. Bir arkadaşımız paylaşmış aracın görüntülerini ve herkesin beğenerek taktığı TFT GENİŞ GÖSTERGE ekranı bu araçlarda orjinal donanım olarak veriliyor sanırım. Ama gözüme birşey takıldı ve çok beğendim bu ekran daha farklı geldi ve anlık hız özelliği vardı ki benim aracımda en çok boşluğunu hissettiğim özellik buydu.

 

Sorum şudur ki : Benim aracımda ki ekranda yazılımla veya bir güncellemeyle böyle bir özelliğe kavuşur mu ? Yoksa bu ekran la benim aracımda kullandığım ekran farklı mı ? 

 

 

benim aracın ekranı şu şekilde : 

 

20150115_152741_zps386c1c60.jpg

 

diğer ekran şu şekilde :

 

10891590_590303581099619_111857886477520

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Kuga'nın rengi süpermiş. 

 

Ozan bizim arabalara taktığımız TFT'yi güncelleyince powershiftlerde bu Kuga'nınki gibi vitesin ne olduğu turunculu gözükür mü acaba? yoksa sadece cc ve sıcaklıkta mı değişiklik var?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Kuga'nın rengi süpermiş. 

 

Ozan bizim arabalara taktığımız TFT'yi güncelleyince powershiftlerde bu Kuga'nınki gibi vitesin ne olduğu turunculu gözükür mü acaba? yoksa sadece cc ve sıcaklıkta mı değişiklik var?

bilmiyorum.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Nerede nasıl kim yaptı .....Nasıl oldu fotoğrafı var mı? :)

ahaha :) 

 

engin abi, şahsuvaroğlunda (pendik ) güncellettim... aslında drl taktırmaya gitmiştim, ama hazır gitmişken güncelleyelim dedik. abs ve gösterge falan güncellendi belki başka birkaç şey daha olmuş olabilir emin değilim... göstergenin fotosunu koyarım abi buraya. aslında standart yani, hava sıcaklığı sol üste geçmiş, 4'lü gösterimde soldaki kutucuk km sayacı olmuş...uyarı sesleri biraz değişmiş gibi... 

 

ama bence en büyük değişiklik powershift'in turuncu olması... çok hoşuma gitti, çok tatlı bir rengi var. önceden bulunduğu vitesin çevresi kare/dikdörtgen şeklinde açık tonda kalitesiz görünüyordu. Şimdi çok güzel olmuş... en kısa sürede resmi ekliyorum abi :)

Foto su sekilde...

1494e056e14101885fc88f6f99fd8cf4.jpg

Ama nedenini anlayamadigim bir siknti var...

Arabayi disaridan kitledikten sonra Sony ekranim gri-beyaz renk aliyor ve tam kararip kapanmiyor. Ayrica direksiyon ustundeki kumandalar, klima tuslari, ve powershift vites modlari da kapanmiyor... En garibi sony unitede isiklar kapali sadece menu tusunun isigi yaniyor :) bana bir sinyal mi vermek istiyor anlamadim :P

Nazar degdirdik arabama...

a4a36a934bcbddbc626aa4f0e0365e81.jpgccb03dc586edbc1526a0b0a2a80b9f2b.jpg

Benzer sorun yasayan, yada fikri olan? Kaan abiye yazdim ama adamda illallah etti artik benden, utaniyorum yemin ederim ya...

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.