Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201511 yıl comment_281854 Herkese öncelikle iyi günler , Forumu takip ederken yeni makyajlı kasa focus alanları gördüm ve birşey farkettim. Bir arkadaşımız paylaşmış aracın görüntülerini ve herkesin beğenerek taktığı TFT GENİŞ GÖSTERGE ekranı bu araçlarda orjinal donanım olarak veriliyor sanırım. Ama gözüme birşey takıldı ve çok beğendim bu ekran daha farklı geldi ve anlık hız özelliği vardı ki benim aracımda en çok boşluğunu hissettiğim özellik buydu. Sorum şudur ki : Benim aracımda ki ekranda yazılımla veya bir güncellemeyle böyle bir özelliğe kavuşur mu ? Yoksa bu ekran la benim aracımda kullandığım ekran farklı mı ? benim aracın ekranı şu şekilde : diğer ekran şu şekilde : Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201511 yıl comment_281855 Eklenebilir gibi, Ozan eğer boş zamanında ilgilenebilirse bu başlığa ekler Ekran aslen aynı ama ufak tefek yazılım farkı var, misal rengi sizinki gibi olabiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201511 yıl Yazar comment_281883 Sabırsızlıkla bekliyorum böyle bir gelişmeyi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201511 yıl comment_281897 Şimdilik mümkün değilmiş, ruslar çözerse bizde uygularız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201511 yıl comment_281899 Bu ekran makyajlı focus ta sadece titanium paketinde mi var ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201511 yıl comment_281901 Bu ekran makyajlı focus ta sadece titanium paketinde mi var ? Aynen, Titanium ve üzeri Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201511 yıl comment_281902 Ekli videoda 3.41'e bakın. Hız dijital olarak görünüyor. Belki de en son versiyona falan eklenmiştir, biz bilmiyor olabiliriz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201511 yıl comment_281903 Ekran olarak titaniumdur ama dijital Hız göstergesi trend-x lerde de var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201511 yıl comment_281906 Ekli videoda 3.41'e bakın. Hız dijital olarak görünüyor. Belki de en son versiyona falan eklenmiştir, biz bilmiyor olabiliriz.. Kugada sıkıntı yok zaten, focusta olmuyormuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201511 yıl comment_281917 Kuga'nın rengi süpermiş. Ozan bizim arabalara taktığımız TFT'yi güncelleyince powershiftlerde bu Kuga'nınki gibi vitesin ne olduğu turunculu gözükür mü acaba? yoksa sadece cc ve sıcaklıkta mı değişiklik var? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201511 yıl comment_281924 Kuga'nın rengi süpermiş. Ozan bizim arabalara taktığımız TFT'yi güncelleyince powershiftlerde bu Kuga'nınki gibi vitesin ne olduğu turunculu gözükür mü acaba? yoksa sadece cc ve sıcaklıkta mı değişiklik var? bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_281946 Kugada sıkıntı yok zaten, focusta olmuyormuş. C-max da olsun yeter Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201511 yıl comment_283925 bilmiyorum. bugün güncellettim arabayı... renk değişti, artık hangi vitesteyse turuncu oluyor. yazım karakterleri de değişmiş biraz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201511 yıl comment_283931 bugün güncellettim arabayı... renk değişti, artık hangi vitesteyse turuncu oluyor. yazım karakterleri de değişmiş biraz. Nerede nasıl kim yaptı .....Nasıl oldu fotoğrafı var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201511 yıl comment_283934 Nerede nasıl kim yaptı .....Nasıl oldu fotoğrafı var mı? ahaha engin abi, şahsuvaroğlunda (pendik ) güncellettim... aslında drl taktırmaya gitmiştim, ama hazır gitmişken güncelleyelim dedik. abs ve gösterge falan güncellendi belki başka birkaç şey daha olmuş olabilir emin değilim... göstergenin fotosunu koyarım abi buraya. aslında standart yani, hava sıcaklığı sol üste geçmiş, 4'lü gösterimde soldaki kutucuk km sayacı olmuş...uyarı sesleri biraz değişmiş gibi... ama bence en büyük değişiklik powershift'in turuncu olması... çok hoşuma gitti, çok tatlı bir rengi var. önceden bulunduğu vitesin çevresi kare/dikdörtgen şeklinde açık tonda kalitesiz görünüyordu. Şimdi çok güzel olmuş... en kısa sürede resmi ekliyorum abi Foto su sekilde... Ama nedenini anlayamadigim bir siknti var... Arabayi disaridan kitledikten sonra Sony ekranim gri-beyaz renk aliyor ve tam kararip kapanmiyor. Ayrica direksiyon ustundeki kumandalar, klima tuslari, ve powershift vites modlari da kapanmiyor... En garibi sony unitede isiklar kapali sadece menu tusunun isigi yaniyor bana bir sinyal mi vermek istiyor anlamadim Nazar degdirdik arabama... Benzer sorun yasayan, yada fikri olan? Kaan abiye yazdim ama adamda illallah etti artik benden, utaniyorum yemin ederim ya... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın