Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cyclone Wince Erişimi Ve Arayüz Değiştirme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bende biraz kurcalayayım, açılışta roadstar logosu görmek yerine ford yazısı görmek isterim, yapmaya çalışacağım..

• Yanıt 161
  • Görüntüleme 93,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Arkadaşlar Merhaba,   Biraz daha araştırdığımda WinCE'ye erişmenin çok daha kolay bir yolunu buldum. Aslında Türk forumlarda da konuşuluyormuş. Ben çözümü biraz uzaklarda aramışım malesef.   Çok b

• Yakup Bey, dışardayım da geç cevap veriyorum, kusura bakmayın. "Cyclone WinCE erişimi ve arayüz değiştirme" gibi bişey diyebiliriz. Eğer daha uygun bişey düşünürseniz lütfen çekinmeyin, istediğin

• Hüseyin Bey, bir hafta kadar önce onu da denedim. Lakin kurulum sırasında  hata alıyorum. Cihazın belleğiyle alakalı bir sıkıntı diye düşünüyorum. Çünkü, durduk yere cihaz ya restart atıyor ya da ekra

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Sarp D. Uygur yazdı:

Bende biraz kurcalayayım, açılışta roadstar logosu görmek yerine ford yazısı görmek isterim, yapmaya çalışacağım..

valla ben navitech te nasıl yapıcam bilemiyorum. şuan hala uğraşıyorum ama maalesef arayüz değiştirmeyi başaramadım. ssiz yaptınızmı?

Yanıtlama zamanı:

Yok ben henüz öğrenme aşamasındayım. Mantığı az çok kavradım, sıra sistem dosyalarının yolunu bulma ve değiştirme kısmında. Araca inip denemedim daha..

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Sarp D. Uygur yazdı:

Yok ben henüz öğrenme aşamasındayım. Mantığı az çok kavradım, sıra sistem dosyalarının yolunu bulma ve değiştirme kısmında. Araca inip denemedim daha..

ben buraya kadar geldim ama skin klasörü bulamadım. skin klasörünün içine yapıştırmamız gerekiyor sanırım, forumda öyle yazmışlar

post-2178-0-00851800-1421161317.jpg

post-2178-0-13895500-1421161315_thumb.jpg

Yanıtlama zamanı:

Beyazıt bey. Siz navitech için cyclone konusunda yardım arıyorsunuz. Navitech de tema değişimi hatırladığım kadarıyla yok. Sizin ban sorduğunuz tema olayına gelince konuya daha dikkatli bakarsanız cihazın teması değil navigasyon teması ve ekran görüntüsüyle değişim yapmaya çalıştığımı görürsünüz. Navitech için pek seçenek yok hatırladığım kadarıyla. Cyclone da tema değişikliği var. Hatta konuda kendi yaptığım temalar mevcut.

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Doğan Kurban yazdı:

Beyazıt bey. Siz navitech için cyclone konusunda yardım arıyorsunuz. Navitech de tema değişimi hatırladığım kadarıyla yok. Sizin ban sorduğunuz tema olayına gelince konuya daha dikkatli bakarsanız cihazın teması değil navigasyon teması ve ekran görüntüsüyle değişim yapmaya çalıştığımı görürsünüz. Navitech için pek seçenek yok hatırladığım kadarıyla. Cyclone da tema değişikliği var. Hatta konuda kendi yaptığım temalar mevcut.

Doğan bey siz daha önce navitech nx232r serisini kullandınız sanırım sonra cyclone a geçtiğinizi hatırlıyorum. Sizde memnun kalmadınız sanırım navitech ten. Radyo çok cızırtılı Bluetooth ses seviyesi sorunlarını yaşıyorum geri kamera çok kötü birçok problem var. Ve düzelmiyor maalesef 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Beyazıt Turgay yazdı:

Doğan bey siz daha önce navitech nx232r serisini kullandınız sanırım sonra cyclone a geçtiğinizi hatırlıyorum. Sizde memnun kalmadınız sanırım navitech ten. Radyo çok cızırtılı Bluetooth ses seviyesi sorunlarını yaşıyorum geri kamera çok kötü birçok problem var. Ve düzelmiyor maalesef 

Aynen. Kalitesi sebebiyle iki markayı da geri çıkarttım aracımdan. Orj sony sisteme geçtim. Çok memnunum.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban yazdı:

Aynen. Kalitesi sebebiyle iki markayı da geri çıkarttım aracımdan. Orj sony sisteme geçtim. Çok memnunum.

Cyclone damı kötü? Navitech te duvar kağıdı falan yükleniyor mu ?  Navitech ve cyclone cihazları sattınız mı?

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Beyazıt Turgay yazdı:

Cyclone damı kötü? Navitech te duvar kağıdı falan yükleniyor mu ?  Navitech ve cyclone cihazları sattınız mı?

İçlerindeki en iyi cihaz cyclone . Ama onun da kalitesi orj sistem gibi olamaz. Navitech i iade ettim cyclone u sattım

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

İçlerindeki en iyi cihaz cyclone . Ama onun da kalitesi orj sistem gibi olamaz. Navitech i iade ettim cyclone u sattım

Benim araç trendx olduğu için mecbur aldım Bluetooth Benim için çok önemli işim gereği, birbuçuk aynoldu alalı ama yetkili servisten almadım acaba iade edebilirmiyim servis cihazı söktürüp göndermemi istedi umarım düzeltirler Bluetooth ses sorunu enbüyük sorunum

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhabalar bu işlemleri yaptığımızda arayüz falan değiştirirsek araca özel fonksiyonlar iptal olurmu örneğin benim aracımın kapı açık gösterimi yol bilgisayarı araç fonksiyonları bu ekran üzerinden kontrol ediliyor farklı arayüz yüklediğimde bunlar yine çalışırmı

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, Coşkun Demirtaş yazdı:

merhabalar bu işlemleri yaptığımızda arayüz falan değiştirirsek araca özel fonksiyonlar iptal olurmu örneğin benim aracımın kapı açık gösterimi yol bilgisayarı araç fonksiyonları bu ekran üzerinden kontrol ediliyor farklı arayüz yüklediğimde bunlar yine çalışırmı

Üyeliğinizi tamamlamayı ihmal etmeyiniz, özel mesajlarınızda ve kabul ettiğiniz kurallarda detaylar mevcuttur.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Selamlar, arayüz değişimi için gerekli olan dosyalar silinmiş sanırım. Elinde olan varsa paylaşabilir mi? Ben cihazımda winCe arayüzüne ulaşamadım fakat, eğer ulaşırsam usb wifi adaptörü ile bağlanmaya çalışacağım. Sanırım youtube'a giren video player uygulamaları var. Bunu denemek istiyorum.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

selam arkadaşlar.

video izlerken bir sorun ile karşılaştım.

VoFilter error diye bir hata alıyorum.

çözümü bilen ve yardımcı olacak var mı?

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Nazım Sinan yazdı:

selam arkadaşlar.

video izlerken bir sorun ile karşılaştım.

VoFilter error diye bir hata alıyorum.

çözümü bilen ve yardımcı olacak var mı?

Google'da opel kullanan arkadaşlar da 1-2 yazmış. Çözümünü göremedim. Firmaya ulaşsanız, forum yerine?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.