Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa Tokat

Üye
  • Toplam İleti

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mustafa Tokat Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İzmir
  • Arabam:
    '13 Focus Tdci Style 115
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

322 profil görüntüleme

Mustafa Tokat's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Usta orada gava filtresini söktü ama çok da güven vermedi açıkcası bana. Dediğiniz yere baktırayım en iyisi.
  2. Birkaç hafta önce hava filtresini vs. değiştirmiştim. Sök tak esnasında bir problem olmuş olabilir diye aklıma gelmiyor da değil..
  3. Selamlar değerli arkadaşlar; 2013 Focus’umda(1.6 TDCI, Manuel, 115 bg) bugün gözlemlediğim bir sorun(?) var. 5. viteste iken gazı köklediğimde (devir, vites değiştirme anındaki devir gibi davranıyor diyebilirim.) devir düşüp normal bir şekilde yükseliyor. Bunu sadece 5. viteste gözlemledim. Araç otomatik vites gibi davranıyor diyebilirim. Bununla birlikte birkaç hafta önce görmezden geldiğim ancak bugün bu sorunla ilişkilendirdiğim bir konu daha var. Araç yine 5. viteste 2000 devirin altında hız sabitleyiciyi aktifleştirdiğimde gazı birden yükseltip sonra hız sabitleyiciyi devreden çıkarıyor. (Bunu, devir yeterli gelmiyor diye düşünüp görmezden gelmiştim fakat bugünkü sorunla ilintili görüyorum.) Bu bir sorun mudur? Ne yapmalıyım, yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Merhabalar; Bendeki Cyclone marka sistemde biri aradığı zaman numarayı sesli bir şekilde söylüyor, tek tek numara söylemesi uzun sürüyor ve karşıdaki kişinin ilk cümlelerini kaçırıyorum, telefondan veya cihazdan baktım ama kapatmaya dönük bir işlev bulamadım. Çözümünü bilen biri var mı acaba?
  5. Selamlar, arayüz değişimi için gerekli olan dosyalar silinmiş sanırım. Elinde olan varsa paylaşabilir mi? Ben cihazımda winCe arayüzüne ulaşamadım fakat, eğer ulaşırsam usb wifi adaptörü ile bağlanmaya çalışacağım. Sanırım youtube'a giren video player uygulamaları var. Bunu denemek istiyorum.
  6. Bugün aradım Cyclone'u, ücretsiz göndermiyorlarmış. İzmir servisinden 180 TL'ye satıyorlarmış. Mecbur alacağım ama halen dont panic mi yoksa İgo'mu kararsızım. Haritanın doğruluğu açısından.
  7. Doğan bey, üzerinde igo vardı, primo depil ama, çok nadir örneğin; müzik dinleyip aynı zamanda geri görüş kamerası açılacağı zaman ara sıra gecikiyor. İgo'nun pusulası hoşuma gidiyor açıkçası, yoksa dontpanic'te kullanabilirim. Dontpanic'in stabil çalışması bir artı tabi, fakat haritası nasıl, igo kadar doğru donuçlwr veriyor mu?
  8. İnternetten alamıyoruz onu, işin ilginç tarafı da o. Başarsoft perakende satış yapmıyormuş, Necvox''tan alabiliyormuşuz. Mail order yada havala vs. yöntemlerle.
  9. Merhabalar, 2. el aldığım Focus arabamda Cyclone multimedya sistemi kurulmuş. Yaklaşık 10 günü aşkın bir süredir satın almak için orjinal lisanslı bir WinCe tabanlı bir navigasyon programı arıyorum. Fakat bulamıyorum. Necvox'u aradım. Satın almak için 200 tl istediler. Razıyım, satın alacağım. Fakat bu kadar pahalı olması insanları bir yönden de crack yapmaya ya da korsan uygulama kullanmaya teşvik ediyor. Bu arada orjinal lisanslı WinCe tabanlı bir navigasyon uygulaması alacağım site varsa ve paylaşırsanız memnun olurum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.