Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cyclone Wince Erişimi Ve Arayüz Değiştirme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Eyvaallah doğan bey hakkınız ödenmez..Allah razı olsun.bekleyeceğim resimleri ne olur ne olmaz..

Şimdi ayarlar sisteme girin altta navigasyon yolu yazar yada gözat ona tıklayın

2545ff70e37bfe2f6290184d8a69dd05.jpg

Sonra mfk93 gibi bir simge gelecek sd karta tıklayınca. O simgeye tıklayıp tamam diyin. Bitti bu kadar

32fbedc9da45b156643f14f6e9fa89b0.jpg

• Yanıt 161
  • Görüntüleme 93,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Arkadaşlar Merhaba,   Biraz daha araştırdığımda WinCE'ye erişmenin çok daha kolay bir yolunu buldum. Aslında Türk forumlarda da konuşuluyormuş. Ben çözümü biraz uzaklarda aramışım malesef.   Çok b

• Yakup Bey, dışardayım da geç cevap veriyorum, kusura bakmayın. "Cyclone WinCE erişimi ve arayüz değiştirme" gibi bişey diyebiliriz. Eğer daha uygun bişey düşünürseniz lütfen çekinmeyin, istediğin

• Hüseyin Bey, bir hafta kadar önce onu da denedim. Lakin kurulum sırasında  hata alıyorum. Cihazın belleğiyle alakalı bir sıkıntı diye düşünüyorum. Çünkü, durduk yere cihaz ya restart atıyor ya da ekra

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler ..allah razı olsun.

Yanıtlama zamanı:

Trend x aracında bile sesli arama yapabilen arkadaş BENİM. Emme görürsünüz Titanium da bile olmayan özellik yapacağım trendxme :)

Yanıtlama zamanı:

Trend x aracında bile sesli arama yapabilen arkadaş BENİM. Emme görürsünüz Titanium da bile olmayan özellik yapacağım trendxme :)

Haydiiii merak ettim şimdi ha. Yapta iyi bişeyse bende isterim
Yanıtlama zamanı:

Hüseyin, senin araba zaten trend X gibi gözükmüyor ki, maşallah

Yanıtlama zamanı:

Hüseyin, senin araba zaten trend X gibi gözükmüyor ki, maşallah

Bencede. Abi sen ne zaman taktırıyorsun multimedya. Bak Hüseyin oto pilot özelliği için uğraşıyormuş[emoji13]
Yanıtlama zamanı:

Bencede. Abi sen ne zaman taktırıyorsun multimedya. Bak Hüseyin oto pilot özelliği için uğraşıyormuş[emoji13]

Doğanım belki ilana çıkaracağım[emoji5]️

Yanıtlama zamanı:

Doğan bey bende Cyclone cihazımdaki kayıtlı tüm radyo istasyonları sildim yeniden eklemek için fakat ekleyemiyorum..kayıt etmek istediğim frkans için basılı tutuyorum ama kaydetmiyor..Nasıl yapılıyor bu kaydetmek ?

Yanıtlama zamanı:

Doğan bey bende Cyclone cihazımdaki kayıtlı tüm radyo istasyonları sildim yeniden eklemek için fakat ekleyemiyorum..kayıt etmek istediğim frkans için basılı tutuyorum ama kaydetmiyor..Nasıl yapılıyor bu kaydetmek ?

6 adet ortadaki kutulara basılı tutuyorsun değil mi. Bildiğim böyle olması lazım
Yanıtlama zamanı:

6 adet ortadaki kutulara basılı tutuyorsun değil mi. Bildiğim böyle olması lazım

yok Sony paneldeki rakamlara basılı tutuyorum ..onu da denyeyim hemen..

Yanıtlama zamanı:

yok Sony paneldeki rakamlara basılı tutuyorum ..onu da denyeyim hemen..

Sanırım ekrandan olması lazım.Sony den değildir.

Yanıtlama zamanı:

Sanırım ekrandan olması lazım.Sony den değildir.

Evet ekranda var ve biraz basılı tutunca kaydetti..sağolun doğan bey daha çok şey öğrenecez sizden..

Yanıtlama zamanı:

Evet ekranda var ve biraz basılı tutunca kaydetti..sağolun doğan bey daha çok şey öğrenecez sizden..

Valla bende deneme yanılma cihaz çökertme yoluyla öğrendim :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Doğan Bey, yaklaşık bir ay önce otokoça gittim güncelleme yok diye yapmadılar, ragi elektroniği aradım onlarda böyle bişeyin olmadığını söylediler. ( navigasyonu Konya Otokoçta yaptırdım.)

Yanıtlama zamanı:

Doğan Bey, yaklaşık bir ay önce otokoça gittim güncelleme yok diye yapmadılar, ragi elektroniği aradım onlarda böyle bişeyin olmadığını söylediler. ( navigasyonu Konya Otokoçta yaptırdım.)

Nasıl yani güncelleme yok mu diyor hepsi.Sesli komut aktif şuan benimkinde.Güncelleme sonrasında ses kaliteside iyileşmiş.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.