Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201511 yıl comment_296181 Eyvaallah doğan bey hakkınız ödenmez..Allah razı olsun.bekleyeceğim resimleri ne olur ne olmaz.. Şimdi ayarlar sisteme girin altta navigasyon yolu yazar yada gözat ona tıklayın Sonra mfk93 gibi bir simge gelecek sd karta tıklayınca. O simgeye tıklayıp tamam diyin. Bitti bu kadar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201511 yıl comment_296739 Trend x aracında bile sesli arama yapabilen arkadaş BENİM. Emme görürsünüz Titanium da bile olmayan özellik yapacağım trendxme Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296754 Trend x aracında bile sesli arama yapabilen arkadaş BENİM. Emme görürsünüz Titanium da bile olmayan özellik yapacağım trendxme Haydiiii merak ettim şimdi ha. Yapta iyi bişeyse bende isterim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296756 Trend x aracında bile sesli arama yapabilen arkadaş BENİM. Emme görürsünüz Titanium da bile olmayan özellik yapacağım trendxme Hüseyin, senin araba zaten trend X gibi gözükmüyor ki, maşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296765 Hüseyin, senin araba zaten trend X gibi gözükmüyor ki, maşallah Bencede. Abi sen ne zaman taktırıyorsun multimedya. Bak Hüseyin oto pilot özelliği için uğraşıyormuş[emoji13] Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296776 Bencede. Abi sen ne zaman taktırıyorsun multimedya. Bak Hüseyin oto pilot özelliği için uğraşıyormuş[emoji13] Doğanım belki ilana çıkaracağım[emoji5]️ Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296788 Bencede. Abi sen ne zaman taktırıyorsun multimedya. Bak Hüseyin oto pilot özelliği için uğraşıyormuş[emoji13] Doğan bey bende Cyclone cihazımdaki kayıtlı tüm radyo istasyonları sildim yeniden eklemek için fakat ekleyemiyorum..kayıt etmek istediğim frkans için basılı tutuyorum ama kaydetmiyor..Nasıl yapılıyor bu kaydetmek ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296789 Doğan bey bende Cyclone cihazımdaki kayıtlı tüm radyo istasyonları sildim yeniden eklemek için fakat ekleyemiyorum..kayıt etmek istediğim frkans için basılı tutuyorum ama kaydetmiyor..Nasıl yapılıyor bu kaydetmek ? 6 adet ortadaki kutulara basılı tutuyorsun değil mi. Bildiğim böyle olması lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296791 6 adet ortadaki kutulara basılı tutuyorsun değil mi. Bildiğim böyle olması lazım yok Sony paneldeki rakamlara basılı tutuyorum ..onu da denyeyim hemen.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296792 yok Sony paneldeki rakamlara basılı tutuyorum ..onu da denyeyim hemen.. Sanırım ekrandan olması lazım.Sony den değildir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296816 Sanırım ekrandan olması lazım.Sony den değildir. Evet ekranda var ve biraz basılı tutunca kaydetti..sağolun doğan bey daha çok şey öğrenecez sizden.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296825 Evet ekranda var ve biraz basılı tutunca kaydetti..sağolun doğan bey daha çok şey öğrenecez sizden.. Valla bende deneme yanılma cihaz çökertme yoluyla öğrendim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201511 yıl comment_299490 Doğan Bey, yaklaşık bir ay önce otokoça gittim güncelleme yok diye yapmadılar, ragi elektroniği aradım onlarda böyle bişeyin olmadığını söylediler. ( navigasyonu Konya Otokoçta yaptırdım.) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201511 yıl comment_299492 Doğan Bey, yaklaşık bir ay önce otokoça gittim güncelleme yok diye yapmadılar, ragi elektroniği aradım onlarda böyle bişeyin olmadığını söylediler. ( navigasyonu Konya Otokoçta yaptırdım.) Nasıl yani güncelleme yok mu diyor hepsi.Sesli komut aktif şuan benimkinde.Güncelleme sonrasında ses kaliteside iyileşmiş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın