Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Solved by Ozan Kar

Yanıtlama zamanı:

Ozan Bey, ilginiz için çok teşekkürler. Benim aracım Şubat 2014 üretimi. Faturaya baktım. Söylediğiniz gayet mantıklı. Isıyı doğru gösterdiğine göre led arızası olsa hiç ışık yanmaması lazım. Bunu düşünemedim. Demek ki kırmızı ışık yok. Sadece sarı yanıyor o yüzden. Dört sayfa olmadan :) çözüm bulundu. Başka kimseyi yormayalım daha. Tekrar tekrar teşekkürler.

Göstergeler değişiklik öncesinden kaldıysa kırmızı led hala duruyor olabilir, yani dediğim şekilde gauge test yaparsanız kırmızı ışığı görmeniz olası.

Belki bir sonraki güncellemede tekrar eskisine çevirirler, kim bilir...

• Yanıt 67
  • Görüntüleme 35k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bakalım basit bir renk nekadar konuşulacak ben en az 4 sayfa diyorum.

• Işık bozuk olsa ve kırmızıyı yaksa, kırmızı yanmayacağından hiç yanmaz. Gauge Test menüsünden LED TEST kısmına gelirseniz kırmızı sarı olarak dönüşümlü yandığını görebilirsiniz. Kendi adıma durumda

• Sari veya kirmizi yanmasi bu kadar onemli mi? Sallayin gecin yahu..

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

En azından içim rahatladı sayenizde. Merakta kalmak sinir bozucu. İki gündür gözüme takılıp durdu. Servis tatmin edici bir yanıt verseydi iyi olurdu. Bu site gerçekten güzel ve bilgilendirici. Emek verenlerin ellerine sağlık.

Yanıtlama zamanı:

1cb530116de024778016ae75d613c0dd.jpg

Benim göstergedeki de sarı yanıyor. Dün Servisten haber geldi "kutup başını çıkarıp geri takın olmazsa haftaiçi getirin bir bakalım" diye. Diğer focuscu arkadaşımı aradım seninki ne renk yanıyor diye? Yanıt SARI. Demekki servisdekiler de bilmiyor.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ben hiç yakalayamıyorum bu km.leri. Ama bahsi bir yerlerde geçmişti. Sıfır altında artık kırmızı olmuyor diye. Doğruymuş, güncelleme sonrası hep turuncu rengi. Sabah arabadaki buzlar erirken çektim  :P

1YbLG1.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ben hiç yakalayamıyorum bu km.leri. Ama bahsi bir yerlerde geçmişti. Sıfır altında artık kırmızı olmuyor diye. Doğruymuş, güncelleme sonrası hep turuncu rengi. Sabah arabadaki buzlar erirken çektim  :P

Abi birde eskiden 4 derecenin altında çıkıyordu sanırım.Güncellemeden sonra ben 6 derecede de gördüm sanki.Emin değilim tabi.

Yanıtlama zamanı:

Güncellemedim rahatım.. 4 derecenin altında turuncu, 0'ın altında kırmızı..

Ama sesler iyi oldu. Sırf sesler için güncellettim ben
Yanıtlama zamanı:

Abi birde eskiden 4 derecenin altında çıkıyordu sanırım.Güncellemeden sonra ben 6 derecede de gördüm sanki.Emin değilim tabi.

Yine 4 ve altı olması gerek diye düşünüyorum ama emin de değilim.

Yanıtlama zamanı:

alla alla ben güncellettikten sonra kırmızıyı gördüm diye hatırlıyorum yahu...

Yanıtlama zamanı:

alla alla ben güncellettikten sonra kırmızıyı gördüm diye hatırlıyorum yahu...

güncellenmemiş olmasın

Yanıtlama zamanı:

güncellenmemiş olmasın

yok canım, diğer başlıkta görmedin mi abi renkler falan hepsi güncel. ama çok emin değilim, belki daha öncesinden görmüş olabilirim kırmızıyı güncelleme sonrası o kadar soğuk hava oldu mu ki acaba

Yanıtlama zamanı:

yok canım, diğer başlıkta görmedin mi abi renkler falan hepsi güncel. ama çok emin değilim, belki daha öncesinden görmüş olabilirim kırmızıyı güncelleme sonrası o kadar soğuk hava oldu mu ki acaba

Bence senin sadece sesleri güncellemişler.

Yanıtlama zamanı:

Bence senin sadece sesleri güncellemişler.

olur mu abi hiç. kutucukların yerleri falan herşey değişik, murat abinin ve senin ekranın aynısı. hatta ilk güncellenen powershift benimki, vitesler D;S;P  falan da turuncu oldu vs vs işte. ama hava eksiye düştü mü o vakitten sonra bilmiyorum ben. belki güncellenmeden önceki halini hatırlıyor olabilirim. ama güncellemeden sonra kırmıza dönmemesi çok saçma. bence murat abi deki olay -1 olduğundan. kafa almamış olabilir arabanın. -2 falan olsaydı direkt kırmızı olurdu yahu

Ses?

kemer ikaz, sinyal vs. sesleri biraz kibarlaşıyor abi onu demek istemiş doğan abi de

Yanıtlama zamanı:

olur mu abi hiç. kutucukların yerleri falan herşey değişik, murat abinin ve senin ekranın aynısı. hatta ilk güncellenen powershift benimki, vitesler D;S;P  falan da turuncu oldu vs vs işte. ama hava eksiye düştü mü o vakitten sonra bilmiyorum ben. belki güncellenmeden önceki halini hatırlıyor olabilirim. ama güncellemeden sonra kırmıza dönmemesi çok saçma. bence murat abi deki olay -1 olduğundan. kafa almamış olabilir arabanın. -2 falan olsaydı direkt kırmızı olurdu yahu

kemer ikaz, sinyal vs. sesleri biraz kibarlaşıyor abi onu demek istemiş doğan abi de

Yav Alperen im Mert i az işletecem izin vermediniz ha.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.