Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3 sony hakkında

Featured Replies

• Yanıt 372
  • Görüntüleme 86,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SYNC modülüm geçen hafta geldi. Fotoğrafları ekleyeyim.. Hava üfleme ızgaralarının rengini karşılaştırmak için ikisini yan yana koyup fotoğrafını çektim. Soldaki titaniumlarda gelen

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Biri trend ekranı.. en ufak.. diğerleri donanım ve teyp ile değişiyor. biri 3.5 inc bize gelen (sony'siz gelir) biri 4.2 inc bize gelmeyen (sony ile gelir) biri 5 inc sony ile veya son

• Ya bu sony teyp servislere geldiğinde birimiz sözcü olarak gitsek de; biz bi 300-500 kişi varız toplu alacaz bize kaça olur hacı desek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

tamam :yeah: bunun için konu açalım isteyenler hemen ordan f3 için siparişini versinler çok yararlı olur bide bu gösterge dizel benzinli fark ediyormu yaw ?

Yanıtlama zamanı:

kodlarıda yazalım

Yanıtlama zamanı:

haa doğru :) gene adminimden yararlı bir bilgi :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Kadran farklı :yeah: dizel 6.500 devir çevirmiyor

Keşke çevirse :D

4000 de kesiliyor soluğu kınalı yapıncağımın :)

Yanıtlama zamanı:

Yani sonuçta küçücük ama renklicik bir ekrana 2000 TL'mi sayıyorsunuz?

İnanmıyordum ama doğruymuş, bu ülkede gerçekten ekonomi iyi imiş, kriz mriz hak getire...

Güle güle kullanın o halde :)

Yanıtlama zamanı:

Dikkat o kod dizel araç için..

Benim araç dizel hocam

Yanıtlama zamanı:

Mertol Bey merhabalar ben arabama renkli göstergeden alıcam servistekiler burun kıvırıyor her zamanki gibi neyse o konuyu görüşürüz bu arada sizin verdiğiniz bir linke navigasyonlu cihazlara baktım sony yazan kısım cihaz kodları vardı birisinin yanında 7" yazıyordu Ford Sync diye merak ettim acaba o bizim bildiğimiz daha doğrusu resmini gördüğümüz Mytouch mı resmi olmadığı için soruyorum. çooook uzattım kusura bakmayın Hocam :)

Kağıdın üzerindeki yazıyı söylüyorsanız onlar benim microcatten çıkarttığım parça kodları. 7" yazmasına bakmayın onlar 8 " aslında. Bendeki ekranı almadan önce tamamının parça kodlarını çıkartıp not almıştım. Masada duruyordu sanırım onu görmüşsünüz.

Yanıtlama zamanı:

şu navigasyonu arabaya okutmaya başarabilen var mı ?

Bildiğim kadarı ile OEM navigasyon şu an sadece benim arabada var bendekininde haritası İngiltere ve irlanda olduğu için şu an bir işe yaramıyor. Avrupa anakarasında satılan focusların navigasyonlarında Türkiye haritasıda var. ebay den alıp takacağım ama henüz zamanım olmadı onlarla uğraşmaya.

Yanıtlama zamanı:

Bildiğim kadarı ile OEM navigasyon şu an sadece benim arabada var bendekininde haritası İngiltere ve irlanda olduğu için şu an bir işe yaramıyor. Avrupa anakarasında satılan focusların navigasyonlarında Türkiye haritasıda var. ebay den alıp takacağım ama henüz zamanım olmadı onlarla uğraşmaya.

Hocam navteq web sitesinde sanırım türkiye haritası var bi göz atarsanız :) Yeni güncellemişler

Yanıtlama zamanı:

Dedim ya zamanım olmadı ilgilenmeye. Link varsa memnun olurum.

Yanıtlama zamanı:

benzinli focus 3 için kadrana takılan renkli ekranın ve ortadaki sony+navigasyon parçaları ebay da varmıdır acaba varsa ne diye aratmak gerekir acaba

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.