Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201411 yıl comment_272903 öncelikle herkese merhaba. Ben 2012 focus trend sahibiyim. Bugün kuzenime de bir 2013 focus aldık, değişiklikleri incelerken uzun boylu biri olarak ilk dikkatimi çeken şey koltuğunun benimkinden daha fazla alçalması oldu. Daha önce koltuk ayarıyla oynayan var mı ? bir yöntemi varsa gerçekten güzel olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201411 yıl comment_272904 öncelikle herkese merhaba. Ben 2012 focus trend sahibiyim. Bugün kuzenime de bir 2013 focus aldık, değişiklikleri incelerken uzun boylu biri olarak ilk dikkatimi çeken şey koltuğunun benimkinden daha fazla alçalması oldu. Daha önce koltuk ayarıyla oynayan var mı ? bir yöntemi varsa gerçekten güzel olur. Seninki trend onunki nedir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201411 yıl comment_272906 o da trend Hmm, benden cacık çıkmaz o zaman, diğer arkadaşları görelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201411 yıl comment_272921 öncelikle herkese merhaba. Ben 2012 focus trend sahibiyim. Bugün kuzenime de bir 2013 focus aldık, değişiklikleri incelerken uzun boylu biri olarak ilk dikkatimi çeken şey koltuğunun benimkinden daha fazla alçalması oldu. Daha önce koltuk ayarıyla oynayan var mı ? bir yöntemi varsa gerçekten güzel olur. Bende de 2009 trend-x var, bende koltuk yükseklik ayarı var (sadece şöför tarafındadır diğer taraf ta yoktur) Sag tarafta 15-20cm uzunluğunda bir kol var koltuğun hemen dibinde onu aşağı yukarı hareketleri koltuk aşağı yukarı hareket ettirir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201411 yıl Yazar comment_272943 Abicim kolu biliyoruz zaten bizim istediğimiz koltuğun daha da yatması Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201411 yıl comment_272946 Abicim kolu biliyoruz zaten bizim istediğimiz koltuğun daha da yatması Yatması mı, alçalması mı? Daha önce koltuk ayarıyla oynayan var mı Böyle sorunca kolun tarif edilmesi kaçınılmaz. Kolun doğru kullanıyorsanız ve aradaki fark yanılsama değilse kızak yüksekliğini değiştirmiş olabilecekleri dışında aklıma bir şey gelmiyor. Serviste sormak ve yedek parça sisteminden fark var mı diye bakmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201411 yıl comment_272949 Bildiğim kadarıyla bir yöntemi yok. Ama sizin araç koltuğu olması gerektiği kadar alçalmıyor, bir noktadan sonra takılıyor olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201411 yıl Yazar comment_272968 Bahsettiğim koltuğun alçalması. Bana da bir noktadan sonra takılıyor gibi geldi. Servise göstermeden anlayamayacaz bakalım artık ilk bakımda aradan çıkartırız Herkese teşekkür ederim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın