Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201411 yıl comment_266268 Herkese iyi bayramlar 1 yıl önce ufak bir kaza geçirdim hb focusumuz sol arka tekerden darbe aldı serviste onarıldı araç geldi. Yolda giderken çukura düşünce arabanın arkası beşik gibi sallanıyor servise tekrar götürdük kazayla alakalı bir şey olmadığını burç dedikleri bir parçanın aşındığını söylediler değiştirdiler biraz düzelir gibi oldu ama sonradan yine sallanmaya başladı çok rahatsız edici bir şekilde. Virajlarda araç o meşhur yol tutuş özelliğini kaybetti, başına gelen, bir bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun servis yapamıyor aracı stajyere teslim ediyor sanayiye götürmeye de korkuyoruz ne yapalım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201411 yıl comment_266270 Pedalına taş koyup pert yaptırın! servisten başka yapacak birşey yok servisi değiştirin. Yine olmuyorsa satışa çıkartıp durumu izah edin ve satın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201411 yıl comment_266366 Hb lerde zaten var bu dedikleriniz. Bence kaza ile alakası yok. Kazadan önce bu durumların olmadığına emin misiniz?? Bence psikolojik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201411 yıl comment_266367 Hb lerde zaten var bu dedikleriniz. Bence kaza ile alakası yok. Kazadan önce bu durumların olmadığına emin misiniz?? Bence psikolojik. Bence senin arabada da sorun var Eğer normal diyorsan böyle rahatsız edici sallama için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201411 yıl comment_266368 Bence senin arabada da sorun var Eğer normal diyorsan böyle rahatsız edici sallama için. Ben de ilk başta öyle sanıyordum ama ne yazık ki sorun yokmuş. 2 serviste de baktılar, arka öne göre hafif olduğundan bunlar normal dediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201411 yıl comment_266369 Ben de ilk başta öyle sanıyordum ama ne yazık ki sorun yokmuş. 2 serviste de baktılar, arka öne göre hafif olduğundan bunlar normal dediler. Şimdi konuya geri dönelim, böyle uzaktan neyin ne olduğunu karşıdakin hissiyatı ile bizim anlamamız zor haliyle şu şu dur diyemeyiz. Eğer önceye göre problem hissediyorsa vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201411 yıl comment_266373 Ben de ilk başta öyle sanıyordum ama ne yazık ki sorun yokmuş. 2 serviste de baktılar, arka öne göre hafif olduğundan bunlar normal dediler. saçmalamışlar, HB ile ile ilgili Cem abinin yazılarını okuyabilirsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201411 yıl comment_266376 bencede saçmalamışlar ne alaka arka öne göre hafifmiş sedanda da arka öne göre hafif ! HB nin yakıt deposunu sedana göre 30 litre fazla doldurursak arkalarda eşit olur ağırlık olarak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201411 yıl comment_268869 Başlık temizlendi ve açıldı. Konu dışı tartışmalar için yeni başlıklar açalım.(eğer yoksa) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201411 yıl comment_269483 Uçmakdere yolunda arka takımları patlatınca bende de baş gösterdi. Hafif virajda kanalizasyon kapağından geçsem arka taraf bağımsızlığını ilan ediyor. Focus'a Connect muamelesi yaptım biraz. Haftasonu ev taşıdım. Koltuklar ve bagajda yaklaşık yarım ton yük olmasına rağmen yine aynı sıkıntı. Ağırlıkla bir alakası olduğunu zannetmiyorum. Mizacı böyledir belki de :/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201411 yıl comment_269491 Herkese iyi bayramlar 1 yıl önce ufak bir kaza geçirdim hb focusumuz sol arka tekerden darbe aldı serviste onarıldı araç geldi. kazanın boyutunun ne olduğu önemli ; aracın şasesine kadar bir yamukluk olduysa , kazalı araç klasmanına girer ne yaparlarsa yapsınlar eski dengesine getiremezler ... Şase yamulması boyutunda değilse , atıyorum arka takımlarda ince bir yamulma dai olsa değiştirmden düzelttilerse olabilir . ( ama servise gittiyseniz , kesin değiştirmişlerdir ) en olmadı , araca koni amortisör (coilover) + yay alıp , kule gergileri takarsanız , aracın konforu gider ama yol tutuşu baya bir oranda düzeltir ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201411 yıl Yazar comment_271592 Tekeri tutan parçalar değişti burç eski dediler değiştirdiler sanki düzgün takılmamış gibi ondanda olabilir servis beceremiyor müsait bi zamanda sanayiye gidecek şasede eğiklik falan yok eğik olsa düz yolda bile arka gezelerdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201411 yıl comment_271606 daha çok virajlarda etkili oluyorsa aksda olabilir, aracı kaldırınca akslarıda kontrol ettirin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın