Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201411 yıl comment_264622 Pazar günü aracımı park ederken her zamanki gibi sağ dikiz aynamı kaldırım hizasına ayarlamak için ilgili düğmeye bastım ancak önce çalışmadı daha sonra çalıştı elim düğmede olmasına rağmen yine durdu sonra tekrar çalıştı sorunun dikiz aynasından kaynaklı olduğunu düşünürken bugün biraz daha ayrıntılı bakınca başka sorunlarında olduğunu fark ettim sağ ön cam açma düğmesindeki aydınlatma ışığı yanıp sönüyor sağ ön cam kesik kesik açılıp kapanıyor sağ dikiz aynamın altındaki sinyal lambası yanıp sönüyor ayrıca aynam kumandadan kapanmıyor (ayna konum ayarlama düğmesinin üzerindeki düğmeden kapanıyor )sizce sorun ne olabilir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201411 yıl comment_264623 Arabanin sag tarafina kismi felc gelmis.. Doktora gitmek lazim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201411 yıl comment_264629 Sağ ön kapı sadece:) Kismi felc demistim zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201411 yıl comment_264647 sağ kapı soketinde temassızlık var. kendiniz biraz yoklayın düzelmezse servise gidin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201411 yıl Yazar comment_265158 Sorun aküdeymiş akü servis tarafından kontrol edilip sarja bağlandı sarjdan sonra herşey normale döndü.Bu arada ben bilmiyordum aküde garanti kapsamındaymış sorun aküden olsa aküyü garantiden değiştireceklerdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201411 yıl comment_265186 şu araba elektroniğinde herşeymi mantıksız olur yahu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201411 yıl comment_265229 Bana inandırıcı gelmedi aküden sadece bir tarafın böyle bir problem yaşaması. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201411 yıl comment_265328 şu araba elektroniğinde herşeymi mantıksız olur yahu. Sadece araba elektroniğinde değil ki, millitary grade olmayan tüm elektroniklerde benzer şeyler olabiliyor malesef. Kötü iphone kişilerdeki arama yerine basınca klavyeyi çıkartmıyor bazen, araba canı sıkıldıkça ön sağ camı açmıyordu bir ara, dizilere neyim bile konu olmuş benzer çok ıvır zıvır var. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın