Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Garip Elektrik Arızası


Kerim Kamanoğlu

Soru

   Pazar günü aracımı park ederken her zamanki gibi sağ dikiz aynamı kaldırım hizasına ayarlamak için ilgili düğmeye bastım ancak önce çalışmadı daha sonra çalıştı elim düğmede olmasına rağmen yine durdu sonra tekrar çalıştı sorunun dikiz aynasından kaynaklı olduğunu düşünürken bugün biraz daha ayrıntılı bakınca başka sorunlarında olduğunu fark ettim sağ ön cam açma düğmesindeki aydınlatma ışığı yanıp sönüyor sağ ön cam kesik kesik açılıp kapanıyor sağ dikiz aynamın altındaki sinyal lambası yanıp sönüyor ayrıca aynam kumandadan kapanmıyor (ayna konum ayarlama düğmesinin üzerindeki düğmeden kapanıyor )sizce sorun ne olabilir? 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 8 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Sorun aküdeymiş akü servis tarafından kontrol edilip sarja bağlandı sarjdan sonra herşey normale döndü.Bu arada ben bilmiyordum aküde garanti kapsamındaymış sorun aküden olsa aküyü garantiden değiştireceklerdi.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

şu araba elektroniğinde herşeymi mantıksız olur yahu.

Sadece araba elektroniğinde değil ki, millitary grade olmayan tüm elektroniklerde benzer şeyler olabiliyor malesef. Kötü iphone kişilerdeki arama yerine basınca klavyeyi çıkartmıyor bazen, araba canı sıkıldıkça ön sağ camı açmıyordu bir ara, dizilere neyim bile konu olmuş benzer çok ıvır zıvır var.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.