Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İphone 6 Ve İphone 6 Plus - Apple Watch - 9 Eylül Etkinliği Canlı Sunumu

Featured Replies

• Yanıt 239
  • Görüntüleme 32k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Terlik kadar be ya :( Pil içinde alınmaz... yani alsam ben alırdım. Alıncak gibi değil :(

Ne diyem, bence hata etmişen. Video çekimi çok iyi, ekran da gelmiş geçmiş en iyi lcd.

Apple mallık yaptı 4.7'ye de bunları koymalıydı. 5s sahiplerinin 6 alması aşırı gereksiz hamle olur sevenlerine bile. Yandan çok büyük olmadığı için çok rahatsız etmiyor.

Yanıtlama zamanı:

Ne diyem, bence hata etmişen. Video çekimi çok iyi, ekran da gelmiş geçmiş en iyi lcd.

Apple mallık yaptı 4.7'ye de bunları koymalıydı. 5s sahiplerinin 6 alması aşırı gereksiz hamle olur sevenlerine bile. Yandan çok büyük olmadığı için çok rahatsız etmiyor.

6S ile koyarlar ancak... :/

Yanıtlama zamanı:

Ee en başından beri diyorum bu yıl mantık yılı değil. Gelecek yılın 6s'i çok hoş olacak eminim.

Bu iphone işi ford gibi :D Makyaj yemeden alınmaz :D ama alıyoruz işte :)

Yanıtlama zamanı:

Bugün İstinye Park Pupa da bir arkadaşla beraber baktık telefona. Arkadaşım bir iki güne Amerika'ya gidiyor. Şu anda i5 kullanıyor. Alsın mı almasın mı karar veremedi. Plus büyük geldi bana. Tablet kullanınca o kadar büyük telefonu cepte taşımak fazla geliyor. 6 olan iyi ama 2750 kayme vermek içimden gelmedi valla. 6s daha iyi olacaktır. Ayrıca ekranlar çok güzel, cihaz yine ben kaliteliyim diyor. Elbette Pahalı ama piyasadaki muadili cihazlardan daha iyi dizayn ve malzeme kalitesi var. Yani diğeri 2400 ederse bu 250 fazlası eder. Taksitli satış olmaması eskisi kadar hücumu durdurmuş sanki. Velhasıl güzel ama 6s alırız. Aslında eldeki satılıp 500-600 tl farkla Amerika'dan getirilir ama o kadar istemedim galiba.

Yanıtlama zamanı:

Bugün bi ara Ozan için kişisel erişim noktası bile açtık :) sabah 7'de prizden çektim... Sürekli 3g açık sonuç hiç fena değil ilk deneyime göre...

uha7ujy8.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ozan için kişisel erişim noktası bile açtık

5dk :D taş çatlasın 10. Ondada whatsupptan 2 mesaj attım aktif kullanmadım :D

zaten %3 bile kullanmamış.

tabii param bol ayaklarını bırakıp, wifi olan ortamda 3g yerine wifi kullanarak bu süre oldukça artar :D 

Yanıtlama zamanı:

Şimdi ben ios cahili olarak soruyorum bu 16 gb iphone 6 larda kullanabildiğiniz bellek ne kadar ios ne kadar bellek yiyor :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şimdi ben ios cahili olarak soruyorum bu 16 gb iphone 6 larda kullanabildiğiniz bellek ne kadar ios ne kadar bellek yiyor :)

13 civarı veriyor. Bu fark sadece iOS kullanımı değil doğal gb ve Kullanım farkı da mevcut

Bellek derken ram demek istemedin umarım ? :)

Ram ise onu sen düşünme, Android gibi çalışmıyor sistem.

Yanıtlama zamanı:

13 civarı veriyor. Bu fark sadece iOS kullanımı değil doğal gb ve Kullanım farkı da mevcut

Bellek derken ram demek istemedin umarım ? :)

Ram ise onu sen düşünme, Android gibi çalışmıyor sistem.

Yok ram belleği kastetmedim istediğim cevabı aldım teşekkür ederim
Yanıtlama zamanı:

5dk :D taş çatlasın 10. Ondada whatsupptan 2 mesaj attım aktif kullanmadım :D

zaten %3 bile kullanmamış.

tabii param bol ayaklarını bırakıp, wifi olan ortamda 3g yerine wifi kullanarak bu süre oldukça artar :D

Mertcan'a bak nasılda beğenmiş [emoji2]

Yanıtlama zamanı:

Ee en başından beri diyorum bu yıl mantık yılı değil. Gelecek yılın 6s'i çok hoş olacak eminim.

Niye bu yıl iphone tarlalarına yeteri kadar yağmur mu düşmemiş? Gübreyi mi yeterince koymamışlar? Nedir yani? Bu yıl nadasa bırakıp gelecek yıl rekolteyi mi yükseltecekler?

6'yı sat, bi de 6s'i kakala.. ooooh ne ala memleket..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Niye bu yıl iphone tarlalarına yeteri kadar yağmur mu düşmemiş? Gübreyi mi yeterince koymamışlar? Nedir yani? Bu yıl nadasa bırakıp gelecek yıl rekolteyi mi yükseltecekler?

6'yı sat, bi de 6s'i kakala.. ooooh ne ala memleket..

İşi bilenler için benim dediklerim :zha: Diğerleri zaten biliyorsun halkın %95'ine kakala :zha: 

ne laf

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.