Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Beyaz Far Ve Park Ampülü


Önerilen Mesajlar

Bi-Xenon'a geçmek istiyorum ama far yıkama ve yükseklik ayarları falan düşündürüyor , sen bu konularda daha bilgilisin ne tavsiye edersin.

Far Yıkama elzem değil, ancak araç değişken yüklerde kullanılıyorsa en azından manuel yükseklik ayarı olsa iyi olur, ayar yanlış olunca çok rahatsız ediyor.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Muayneden xenonlarla geçmek her sene zorlaştı 2 yıl önce uzun kısa çakma xenonlu sorentoyla geçtiğimiz muayene istasyonundan ertesi sene vectrayla geçemedik. Yani daha dikkatli davranıp geçirmiyorlar artık. Bu farklılığın muayneyi yapan kişiye göre değiştiğide söyleniyorda bana hiç denk gelmedi..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında şimdi hatırladım. F1 e çok hevesle taktırmıştım çakma zenonu. Çok güzel aydınlatıyordu. Uzun yola çıkınca karşıdan süreki selektör yiyince anladımki çok rahatsızlık veriyor. Hazır muayenede varken söktürmüştüm.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlar, konu dışı tüm mesajları silecektim fakat iyi damarım kabardı bir kaç mesajı ayırdım ve yeni başlıklar açtım.

 

Öyle konu olmuş ki bir sayfada 3-4 ayrı konu ve mesajlaşma süregelmiş, forum birşeyi açıklayıcı ve anlatıcı olmalıdır ki faydalı olsun herkese aksi halde sadece yazanları ilgilendirir ve bir anlamı kalmaz LÜTFEN konu dışı yapmadan, eğer bir yenilik yapmışsanız detaylı anlatarak açıklayınız.

 

Bir ampül değişmiş (ayna için) 5 kişi aynı şeyi tekrar sormuş 5 kere tekrar anlatılmış? Yok mu aranız da 1 adet klavuz başlık açabilecek ?  Yoksa aşağıda açtığım başlığa katkı sağlayabilir.

 

Açılan yeni başlıklar şu şekilde

Crv ampülü : 

Bagaj aydınlatma: 

Ayna altı ampül değişimi: 

 

Beyaz far ve park ampülü değilse konunuz lütfen buraya YAZMAYINIZ. 

 

 

Keyifli forumlar

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu arada bu konuda da belirteyim istedim. Ampül şeklinde olan uyduruk park ampülü takmayın derim. Çünkü ısıdan etrafındaki plastiğe zarar verebilir. Led ler ısınmıyor. Beyaz takmanız şart değil ampül patlarsa led takmak aklınızda olsun.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.