Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Beyaz Far Ve Park Ampülü

Featured Replies

• 1 ay sonra...
  • Yanıt 490
  • Görüntüleme 84,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Vee işte sonuç. Assonra Ben memnun kaldım gayet güzel olmuş

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ayna ayarını en içe çevirin boşluk artacak. Fenerle bakın yandan görürsünüz zaten. Aynaya en yakın tırnak. Biraz narin dikkatli olmakta fayda var. Abicim sanmam sonuçta osram. Öyle bişey olursa osr

• Ben hep derim 3 beyazdan uzak duracaksın  kısa far uzun far sis farı 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bugün sabah galiba saat 10 dan beri forumdaki lamba konularının hepsini okudum. Benim sağ kısa far lambam arızalandı ve beyaz lamba almak istiyordum. Ama okudukça kısa ve uzun farlardaki lambaları değiştirmeyi ayrıca park ve ayna altlarındaki lambayı da beyaz yapmaya karar verdim. Yalnız en büyük sorun şu hangi marka hangi çeşidi ben görüş kalitem düşmesin ama beyaza yakın bir renk olsun istiyorum. Anladığım kadarıyla osram cool blue intense' in H1 ve H7 si benim isteğim rengi ve performansı veriyor galiba, diğer markalarda ve çeşitlerde memnun kalan olmamış gibi. Kafam çok karıştı sizden ricam doğru tespit yapmış mıyım bana yardımcı olabilir misiniz?

Yanıtlama zamanı:
Arkadaşlar bugün sabah galiba saat 10 dan beri forumdaki lamba konularının hepsini okudum. Benim sağ kısa far lambam arızalandı ve beyaz lamba almak istiyordum. Ama okudukça kısa ve uzun farlardaki lambaları değiştirmeyi ayrıca park ve ayna altlarındaki lambayı da beyaz yapmaya karar verdim. Yalnız en büyük sorun şu hangi marka hangi çeşidi ben görüş kalitem düşmesin ama beyaza yakın bir renk olsun istiyorum. Anladığım kadarıyla osram cool blue intense' in H1 ve H7 si benim isteğim rengi ve performansı veriyor galiba, diğer markalarda ve çeşitlerde memnun kalan olmamış gibi. Kafam çok karıştı sizden ricam doğru tespit yapmış mıyım bana yardımcı olabilir misiniz?

Araç ne?

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 titanyum 2013 model

On 23 Ekim 2014 at 19:46, Mete Turfan said:

Teşekkürler darısı başınızaemoji12.pngemoji12.pngemoji12.png Dokuz ledli ama boy olarak biraz uzun geldi takarken özellikle ayna altlarına zorlandım

0d8738a753b187cd391c08aee0956882.jpg

Ayrıca ayna altları da aynı renk olunca daha hoş görünüyor

54dad807c875ccbbd4eb8fe0dfe42214.jpg

Yanlış hatırlamıyorsam siz GE megalight ultra takmıştınız aracın farlarını bu taktığınız transformacion ile renk farkı oldu mu

Yanıtlama zamanı:
Focus 3 titanyum 2013 model

On 23 Ekim 2014 at 19:46, Mete Turfan said: Teşekkürler darısı başınıza[emoji12][emoji12][emoji12] Dokuz ledli ama boy olarak biraz uzun geldi takarken özellikle ayna altlarına zorlandım

0d8738a753b187cd391c08aee0956882.jpg

Ayrıca ayna altları da aynı renk olunca daha hoş görünüyor

54dad807c875ccbbd4eb8fe0dfe42214.jpg

Yanlış hatırlamıyorsam siz GE megalight ultra takmıştınız aracın farlarını bu taktığınız transformacion ile renk farkı oldu mu

H7 ampul ile uğraşmayın bence Doğan abide orjinal x far var uygun fiyata onu tavsiye ederim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 saat önce, Kadir Mermer said:

H7 ampul ile uğraşmayın bence Doğan abide orjinal x far var uygun fiyata onu tavsiye ederim

Artık yok ki satıldı.

Yanıtlama zamanı:

Peki doğan abi ankara dışından orjinal titanium-x farlardan arayanlara yardımcı olurmusun.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4 dakika önce, Süleyman Sakman said:

Peki doğan abi ankara dışından orjinal titanium-x farlardan arayanlara yardımcı olurmusun.

Ticaret yapmıyorum ama satan birisini duyarsam haber veririm tabiki.

Yanıtlama zamanı:

Urunler geldi cumartesi ugrasacaz bakalim. Cumartesiye kadar tek gozlu canavar modunda gezelim bakalim.

20151210_114414.jpg

Yanıtlama zamanı:
Urunler geldi cumartesi ugrasacaz bakalim. Cumartesiye kadar tek gozlu canavar modunda gezelim bakalim.

20151210_114414.thumb.jpg.da3ea3b02402fb112784bcf56f4f0a82.jpg

Şahin şu senin ampuller ne durumda.

Bende kaç gündür arayış peşindeyim.

Olumlu yanıt verirsen bende düşünebilirim.

Yanıtlama zamanı:
52 dakika önce, Atakaan Atilla said:

Şahin şu senin ampuller ne durumda.

Bende kaç gündür arayış peşindeyim.

Olumlu yanıt verirsen bende düşünebilirim.

Bende şimdi taktım geldim resimler aşağıda görünüşü benim çok hoşuma gitti. Takmasıda gayet kolay oldu.

20151213_142842.jpg

20151213_142705.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
@Doğan Kurban uzunlar H4 mü led yapsak uzunlara nasıl olur ?

Bizim uzunlar orj halojen farda h1 abi. H4 bizde yok. Netleştir hangisi ben bulup link atıyım sana

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Konunun tamamını okudum. Benim sıkıntım renkle değil kısa farların ışığının yetersizliğiyle. Anladığım kadarıyla osram nightbreaker plus yeterince aydınlatıyormuş orijinal farlara göre. Yarın taktırmayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz. Aracı 6 ay sonra satacağım için xenon almayı düşünmüyorum...

Mercekli far da düşünebilirim. Farlar yetersiz geliyor...

Ali Eliaçık tarafından düzenlendi

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Mca Kasa park ve geri vites led yaptım bayağı güzel oldu şimdi aklımda kısalar ve sisleri photon diamond vision yapayım diyorum 5000k ışık tam beyaz oluyor 6000 maviye çalıyor rengini ama sanki sarı ışık kadar aydınlatma sağlamıyor öneriniz varmı beyaz ampul konusunda xenon istemiyorum 

20160409_194035.jpg

20160409_194220.jpg

20160409_194321.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.