Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl comment_258537 Böyle birşey hiç gördünüzmü duydunuzmu bilmiyorum ama, geçen gün sabah arabaya binerken bir de ne göreyim karıncalar ön camın sağ üst köşesinden su oluğu boşluğundan uzun ince bir yol yapıp tavan sağ yan çıta üzerinden devam edip sağ arka stop lambasının içine doluşun. Ne yapmaya girdiniz amacınız ne bilmiyorum!! :-D Fotoları ekledim , Ben anlayamadım valla bakalım siz çözebilecekmisiniz.... :-D Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl comment_258539 Arabanın üstüne şireli tatlı bişeyler mi döküldü acaba Geçmiş olsun inşallah aracın içine doluşmazlar. Tez zamanda yıkatmak gerek Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl Yazar comment_258540 Yok öyle birşey dökülmedi hiç. Denize gidiyordum farkettim. Denize vardığımda baktım bi tane bile kalmamış tertemiz!di... :-D Yakında hamam böceği fare falan dadanmaz inşallah! [emoji12] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl comment_258541 Karıncalar bu şekilde yol oluşturmuşsa orada kesin birşey vardır ve siz görene kadar temizlemiş olabilirler. Örneğin benim aracın tam o noktalarında bir örümcek ölüsü var aylardır, keşke karıncalar gelip bir temizlik yapsa diye bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl Yazar comment_258543 Adresi verin yönlendirim ben bizimkileri. Benim de aklıma o geldi zaten, hani sinek ölüleri falan vardı da onu temizledi heralde elemanlar.. :-) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl comment_258544 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Konu Dışı Paylaşımlar " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl comment_258545 Benim araca kedi falan çıkıyor da karınca hiç gelmedi daha Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl comment_258574 Benim araca kedi falan çıkıyor da karınca hiç gelmedi daha Tabiii aracın içi yiyecek dolu kokusuna geliyor:):):): Şaka bir tarafa hakikaten kediler çıkıyor aracın üstüne.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl comment_258595 Tabiii aracın içi yiyecek dolu kokusuna geliyor:):):): Şaka bir tarafa hakikaten kediler çıkıyor aracın üstüne.... Sadece çıksalar yine iyi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl comment_258598 Tabiii aracın içi yiyecek dolu kokusuna geliyor:):):): Şaka bir tarafa hakikaten kediler çıkıyor aracın üstüne.... Abi hata sizde. Ben tüm kedileri eğittim benim arabanın üstüne çıkmıyolar. Hatta güvercinler bile pislemiyo çünkü lastik don bağladım hepsine Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl comment_258602 Konunun beklenen iğrenç esprisini ben yapayım: Şeker kırmızı da değil ki niye karıncalar istila etti Bana çok ilginç geldi, tamamen kapalı sistem değil mi bunlar karınca nasıl girmiş? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl comment_258604 Benimde sol stop lambasına 2 tane sinek girmiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl comment_258620 Bana çok ilginç geldi, tamamen kapalı sistem değil mi bunlar karınca nasıl girmiş? Değil tabiki, havalandırması var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl comment_258623 Değil tabiki, havalandırması var. Neresinde ne tarafında la, karınca neyim sığar mıymış Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl comment_258632 Neresinde ne tarafında la, karınca neyim sığar mıymış arkasında, yada altında olabilir tül gibi birşeylede kapalı olabilir dirsek koyarak su girmeyecek şekilde açık bırakılmışta olabilir. sığar tabii. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın