Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20179 yıl Yazar comment_434417 10.08.2017 - 15:50 tarihinde, Armağan Ö. yazdı: Ilk mesajdakine benzer bir sorun dünden bu yana bende de var. Sadece ilk çalıştırmadan sonraki kalkışlarda debriyajı bırakıp gaza bastığım sırada sürtünme sesine (uğultu sesi değil) benzer bir ses geliyor. Isikta veya trafikte durduktan sonraki kalkışlarda bu ses yok. Kalkışlarda titreme veya aracın çekisinde de bir sorun yok. Arac 75 binde, 1.6 dizel @Mehmet Demir ilk mesaj cok eski ama ileriki zamanlarda sizin için bir probleme yol açtı mı acaba bu ses? yok olmadı ve o sesi hala yapar.. debriyajdaki bir mandal sesi dediler..belki start-stop a falan etki eden birşeydir bende ki ses kluk diye kalın tek bir ses çıkarır genelde ilk kalkışta..debriyajdan ayağı çekip tam kalkarken Ağustos 15, 20179 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20179 yıl comment_435520 araç rolentideyken direksiyonunuzda titreme var ise yüksek ihtimal sorun volanttan kaynaklanıyor. ben üç yıldır volantı değiştirmedim hala aynı bazen ses yapıyor bazen yapmıyor bu kadar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20179 yıl comment_435550 Ford larda bu ses kronik galiba çift kütleli volant olduğu için ses oradan geldiğini okumuştum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın