Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Debriyaj Dan Gelen Ses Normal Mi?

Featured Replies

Solved by Mehmet Demir

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
10.08.2017 - 15:50 tarihinde, Armağan Ö. yazdı:

Ilk mesajdakine benzer bir sorun dünden bu yana bende de var. Sadece ilk çalıştırmadan sonraki kalkışlarda debriyajı bırakıp gaza bastığım sırada sürtünme sesine (uğultu sesi değil) benzer bir ses geliyor. Isikta veya trafikte durduktan sonraki kalkışlarda bu ses yok. Kalkışlarda titreme veya aracın çekisinde de bir sorun yok. Arac 75 binde, 1.6 dizel

@Mehmet Demir ilk mesaj cok eski ama ileriki zamanlarda sizin için bir probleme yol açtı mı acaba bu ses?

yok olmadı ve o sesi hala yapar.. debriyajdaki bir mandal sesi dediler..belki start-stop a falan etki eden birşeydir

bende ki ses kluk diye kalın tek bir ses çıkarır genelde ilk kalkışta..debriyajdan ayağı çekip tam kalkarken

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

• Yanıt 47
  • Görüntüleme 33,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ufuk özdemir
    ufuk özdemir

Ben de aracın kalkışında enteresan sesler duyuyorum,hatta şimdi sağ taraftan konsol içinden geldiğini düşündüğüm bir trim sesi de başladı.Sunroofun perdesini tam kapattığımda tavandan da ses geliyor t

• Aracım 2013 tit tdci alalı 4-5 gün olmadı şu an 500 km de aynı ses bendede var ama kalkışta değil 1.den 2ye atarken özellikle ayağımı çok yavaş çekersem sıkıntı yok fakat normal çekersem tuk diye bi s

• Merhabalar, Bu ilk kalkışta gelen vuuu diye gürültülü dışarıdan duyulan ses benim aracımdan da son zamanlarda gelmeye başladı. herzaman değil fakat araç genelde soğukken her on kalkışta bir geliyor. s

Yanıtlama zamanı:

araç rolentideyken direksiyonunuzda titreme var ise yüksek ihtimal sorun volanttan kaynaklanıyor. ben üç yıldır volantı değiştirmedim hala aynı bazen ses yapıyor bazen yapmıyor bu kadar.

Yanıtlama zamanı:

Ford larda bu ses kronik galiba çift kütleli volant olduğu için ses oradan geldiğini okumuştum 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.