Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Çakmaklık Sigortası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Olur. Önemli olan kameranın kaç amper çektiği, oda anca 0.5 amper çeker. Çakmaktan ek aldığınız kabloya bide en küçüğünden sigorta ekleyin. 

Teşekkür ettim. Şimdi daha iyi aydınlandım. Yani şu durumda çakmaklıktan çıkan amperden ziyade, kameranın kaç amper çektiği önemli oluyor sanırım.

O kadar bile değil 0,3 amper. Peki sigorta uygulaması için kaç amperlik uygun olur? 1 kafi olur mu acaba.

2014-New-Top-Fasion-Freeshipping-for-60-

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 46k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• çakmaklığa max 12 volt, 10 amper çeken cihaz bağlamalısınız. eski era aracımda ise 10 amper 110 watt yazardı. ford da watt değeri yok. ben yinede 100 waatt geçmesin derim. oto buzdolabı için kullanıy

• Cevaplar icin tesekkurler sanirim buldum teyid icin yaziyorum. Kitapcik sayfa 200. Yolcu bolumu sigortasi 61 no. Amper deger 20 yazan: cigar lighter, rear power outlet. Yazar sanirim bu?

• Olur. Önemli olan kameranın kaç amper çektiği, oda anca 0.5 amper çeker. Çakmaktan ek aldığınız kabloya bide en küçüğünden sigorta ekleyin. 

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Saygıdeğer arkadaşlarım; Araç çakmaklık meselesinde benzer bir durum yaşadım bu gün. Araç çakmaklığını sökmek için deneme yanılma metodunu kullanırken sigorta attı. Az evvel sigortayı bulmak için araştırma yaparken forum arşivi yardımcı oldu. Yarın sigorta bulabilirsem halledeceğim. Sigorta kutusu içinde boşta olan sigorta var mıdır yedek konulmuş mudur?

Bir diğer konu ben bu çakmaklığı nasıl sökebilirim?

Yanıtlama zamanı:
On 21.11.2015 21:16:48, Erkut Ertekin said:

Saygıdeğer arkadaşlarım; Araç çakmaklık meselesinde benzer bir durum yaşadım bu gün. Araç çakmaklığını sökmek için deneme yanılma metodunu kullanırken sigorta attı. Az evvel sigortayı bulmak için araştırma yaparken forum arşivi yardımcı oldu. Yarın sigorta bulabilirsem halledeceğim. Sigorta kutusu içinde boşta olan sigorta var mıdır yedek konulmuş mudur?

Bir diğer konu ben bu çakmaklığı nasıl sökebilirim?

Hocam muhtemelen en alttan vidalı. Sağdaki ve soldaki trimlerden bir tanesini sökmeli vidasına ulaşmak için.

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bir soruda benden gelsin @Murat Kavuk, benim usb telefonumu şarj etmiyor.

Telefon ekranında şarj işareti olmasına rağmen uzun sürede kalsa şarj etmiyor.

Farklı ve oldukça kaliteli ürünler denediğim halde (belkin vb.) olmuyor.

Ayn durum çakmak girişi için de geçerli. Yani sorun büyük, powerbank ile geziyorum :)

Yanıtlama zamanı:
13 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said:

Bir soruda benden gelsin @Murat Kavuk, benim usb telefonumu şarj etmiyor.

Telefon ekranında şarj işareti olmasına rağmen uzun sürede kalsa şarj etmiyor.

Farklı ve oldukça kaliteli ürünler denediğim halde (belkin vb.) olmuyor.

Ayn durum çakmak girişi için de geçerli. Yani sorun büyük, powerbank ile geziyorum :)

Çakmaklıkta hiç sorun yaşamadım. Ama hiç usb girişinden de şarj etmeyi denediğimi hatırlamıyorum. iLUV diye bir marka var bende, benzerlerine göre iyi para vermiştim, 2A olması lazım. Her cihazı çalıştırıyor ve hep arabada.

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
Telefon 1A çekiyor ben 2A ile de denedim ama olmadı. Servisde her zamanki gibi yardımcı olamadı [emoji4]

Hatta doğru anladiklarindan bile şüpheliyim [emoji4]

Hala sorun var mı? Haha

Yanıtlama zamanı:
47 dakika önce, Doğan Kurban said:

Hala sorun var mı? Haha

Hahahahaha Doğan senden korkulur kardeşim :)

Henüz denemedim yahu, araba pazartesinden beri serviste :)

Yanıtlama zamanı:
Hahahahaha Doğan senden korkulur kardeşim [emoji4]

Henüz denemedim yahu, araba pazartesinden beri serviste [emoji4]

Kamera işi tmm. 15 dk sonra elektriği keserse araba oldu bu iş

• 10 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Hayırlı akşamlar. 2016 focuslarda kullanılan 10 ve 20 amperlik sigortalar mini bıçaklı mı diye geçiyor. Bir sigorta adaptörü gerekiyor birde sigorta seti almam için bildiğiniz bir link verirseniz sevinirim.hayırlı akşamlar. 

Yanıtlama zamanı:
Hayırlı akşamlar. 2016 focuslarda kullanılan 10 ve 20 amperlik sigortalar mini bıçaklı mı diye geçiyor. Bir sigorta adaptörü gerekiyor birde sigorta seti almam için bildiğiniz bir link verirseniz sevinirim.hayırlı akşamlar. 

Mini bıcak sigorta olarak geçiyor. Sigorta adaptörünü aliexpresten uyguna bulabilirsiniz.
Yanıtlama zamanı:

Teşekürler bildiğin bir satıcı varmıdır. Set olarakda alabilirim.

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhabalar;

Dün hiç bir sorun yokken, bu sabah aracın çakmaklığının çalışmadığını fark ettim. Konuyu başından bu yana okudum, fakat kimse "sigorta numarası şudur" diye bir ibare kullanmamış :) 

10.08.2014 - 19:16 tarihinde, Teoman S. yazdı:

Cevaplar icin tesekkurler sanirim buldum teyid icin yaziyorum. Kitapcik sayfa 200. Yolcu bolumu sigortasi 61 no. Amper deger 20 yazan: cigar lighter, rear power outlet. Yazar sanirim bu?

Teomanın yönlendirdiği bu soruya cevap verebilecek bilgi sahibi kimse var mı? Başına daha önce bu sıkıntı gelip de çözebilen? Ben nokta atışı yaparak sigortayı söküp, aynısından alıp kendim takmak istiyorum.

Değerli destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.