Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201412 yıl comment_254413 Şu kadar söyleyeyim, boyanacak tüm parçalar otosandan astarlı gelir.. ben 4 defa st tampon aldım 2 defa spoiler aldım hiçbiri astarlı gelmedi bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201412 yıl comment_254415 ben 4 defa st tampon aldım 2 defa spoiler aldım hiçbiri astarlı gelmedi bana Maşallah, yedek parçacı gibisiniz iki ihtimal var; ya otosandan almıyorsunuz, ya da üzerindeki astarı farketmiyorsunuz, macun vb bir tabaka arıyorsunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201412 yıl comment_260788 Maşallah, yedek parçacı gibisiniz iki ihtimal var; ya otosandan almıyorsunuz, ya da üzerindeki astarı farketmiyorsunuz, macun vb bir tabaka arıyorsunuz. tamam murat abi özür dilerim .. dükkanım var topkapı teknik oto sanayide abi benim.. yedek parçacıdan çok daha fazla parçayla karşılaşıyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201411 yıl Yazar comment_265483 tamam murat abi özür dilerim .. dükkanım var topkapı teknik oto sanayide abi benim.. yedek parçacıdan çok daha fazla parçayla karşılaşıyorum.. emir bey o zaman sony sistem hakkındada yardımcı olursunuz bana bu arada spoyler işi tamam garantiden boyandı beklediğimden daha iyi sonuç aldım. ilginiz için teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın