Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201412 yıl comment_254010 Az yaksın diye düşük devirlerde kullanmayın aracınızı. Bisikletle 20km/h da 6.vitese atarsan ne olur o bacaklar motorda öyle. Bu tarz sıkıntılar düşük dewirli araç kullanmaktan. (1 yıllık sanayi mazimden bilgiler.) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201412 yıl Yazar comment_254110 Az yaksın diye düşük devirlerde kullanmayın aracınızı. Bisikletle 20km/h da 6.vitese atarsan ne olur o bacaklar motorda öyle. Bu tarz sıkıntılar düşük dewirli araç kullanmaktan. (1 yıllık sanayi mazimden bilgiler.) Genelde devirim ford eco mod ile ayni eco modun gosterdigi devirden biraz daha yuksek mi tutmak lazim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201412 yıl comment_254119 Yokuşlar ve eğimler vites değişim ikazları uyuşmuyorsa pek takmamak lazım.. şahsi testlerimde depoyu fulleyip bitene kadar sakin olarak kullandım. Yakıt ortalamasına değil depo ile ne kadar gittiğime baktım. Birde kırmızı ışıktan kalkışlarda seri olarak kalkışlar ve belli bir hıza gelince sakin kullanımlara geri döndüm. Farkeden değişen birşey yok. Gaza yumuşak basarsınız devir saati nokta nokta artar. Biraz güçlü basarsınız birden artar. Seri kalkışla ağır kalkış arasında yakıt tüketimi hep aynıdır. Belirli bir deviri 5 saniyede geçmek ve yakıtı en verimsiz şekilde kullanmak var. 2 saniyede geçip verimli kullanmak var. Aynı testi sizde yapın fark olmadığını göreceksiniz. Yol bilgisayarına değil deponun durumuna bakın Demem o ki basın gaza korkmayın. Ağır devir motoru yorar. Yüksek devirde motoru git gide verimsizleştirir. Orta seviyede kullanmak hem yakıt hemde motor sağlığı açısından ennnn iyisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201412 yıl Yazar comment_254338 Araci devirli kullaniyorum yaklasik 200 km oldu hala titreme sorunu var geriye yakit kaldi depo sifirlansin onuda deneyip servisin tekrar yolunu tutucam Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201412 yıl Yazar comment_254592 Herkese hayirli geceler, kandiliniz tekrar mübarek olsun.aileniz ve sevdiklerinizle birlikte nice kadir gecelerine erismek nasip olur inşallah. Az once geceninde sessizligi ile aractaki sesin debriyaja basinca bariz birsekilde azaldigini titremenin azaldigini hissettim debriyajdan ayagimi cekince aracin sesi degisiyor ve sesli çalışıyor acaba balata mi sorunludur yoksa buda mi normal Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın