Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201412 yıl comment_248735 Iyi aksamlar arkadaslar aracimla sehir icinde giderken birden esp isigi yandi bir sure gittikten sonra aracimi sağa cekip stop ettim tekrar calistirdigimda sorun yoktu bu neden olabilir.sehir icinde 30 40 km hiz ile gidiyordum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201412 yıl comment_248741 Esp ışının yanmasının sebebi TCS veya ESP'nin görev yapmasıdır. Sağa veya sola çekmeye gerek yok. Yani bir sorun yok ortada. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201412 yıl comment_248743 Esp ışının yanmasının sebebi TCS veya ESP'nin görev yapmasıdır. Sağa veya sola çekmeye gerek yok. Yani bir sorun yok ortada. sanki devreye girip çıktığını gösteren değilde kapalı/arızalı olduğunu gösteren ışık yanmış. Yani ben öyle anlıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201412 yıl Yazar comment_248744 Yanip sonme olmadi ben stop edinceye kadar yandi 10 dk filan müsait yere cekip stop edip tekrar calistirdim sondu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201412 yıl comment_248755 Yanip sonme olmadi ben stop edinceye kadar yandi 10 dk filan müsait yere cekip stop edip tekrar calistirdim sondu Sondugune göre sorun kalmamıştır ancak arıza kodunu kaydetmistir. Servise uğradığınızda söyleyin baksınlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201412 yıl Yazar comment_248757 Pasta cila icin gittigimde baktirayim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201412 yıl Yazar comment_249034 Araci bugün cihaza bagladilar gata kaydı olusmamis yapacak birsey yok ama burnuma kotu kokular geliyo bu isten direksiyon arizasida boyle baslamisti Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201412 yıl comment_249036 benim arkadaşta focus 2.5 var, 2 kere abs ışığı yandı, servise gittiğinde tekere giden ince bir hortum ne, birşey yerinden çıkmış demişler, 2. de arkadaş kızdı gerekirse tüm takım değişsin dedi, neyse ki o gün bugün bir daha olmadı.. inşallah tekrarlamaz. yetisi olan arkadaşında esp si yanmıştı.. servis sensör çamurla kirlenmiş dedi, temizlendi bir daha yapmadı, ama arıza öncesi çamurlu köy yoluna girmişti. bir daha girse ne olur bilinmez.. esp sensörüne çamur giren jip.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201412 yıl comment_249039 Araci bugün cihaza bagladilar gata kaydı olusmamis yapacak birsey yok ama burnuma kotu kokular geliyo bu isten direksiyon arizasida boyle baslamisti kod kaydetmemesi çok saçma. benim arkadaşta focus 2.5 var, 2 kere abs ışığı yandı, servise gittiğinde tekere giden ince bir hortum ne, birşey yerinden çıkmış demişler, 2. de arkadaş kızdı gerekirse tüm takım değişsin dedi, neyse ki o gün bugün bir daha olmadı.. inşallah tekrarlamaz. yetisi olan arkadaşında esp si yanmıştı.. servis sensör çamurla kirlenmiş dedi, temizlendi bir daha yapmadı, ama arıza öncesi çamurlu köy yoluna girmişti. bir daha girse ne olur bilinmez.. esp sensörüne çamur giren jip.. yeti jip değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201412 yıl comment_249067 yeti jip değil. "jip" den kasıt SUV ise Yeti Compact SUV. Bencede 4x4 ve Off-road yetenkleri olan bir aracın çamurdan dolayı birşeylerin çalışmaması saçma olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201412 yıl comment_249068 Kumlu yolda giderken benimkinde ara sıra yanıyor sönüyor, hatta onu yakayım diye sağa sola çektiriyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201412 yıl comment_249069 "jip" den kasıt SUV ise Yeti Compact SUV. Bencede 4x4 ve Off-road yetenkleri olan bir aracın çamurdan dolayı birşeylerin çalışmaması saçma olmuş. Suv sayılırmi bilmiyorum, 4x4 mu hic bilmiyorum ama off-road yeteneği olamaz bence o araçta. Gercekten offroad olmayan araçta bu tip sorunların olması gayet doğal bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201412 yıl comment_249070 Suv sayılırmi bilmiyorum, 4x4 mu hic bilmiyorum ama off-road yeteneği olamaz bence o araçta. Gercekten offroad olmayan araçta bu tip sorunların olması gayet doğal bence. Sen şuna bir göz at istersne http://www.yeti.com.tr/Yeni-Yeti-Katalog-2014.pdf Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201412 yıl comment_249071 Sen şuna bir göz at istersne http://www.yeti.com.tr/Yeni-Yeti-Katalog-2014.pdf Benim yeti diye bildigim baska bi arabaymis ama sonuçta Buda offroad degil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201412 yıl comment_249072 Benim yeti diye bildigim baska bi arabaymis ama sonuçta Buda offroad degil. Diyosun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın