Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201412 yıl comment_249073 Diyosun Offroaddan anladığımız seyler farklı olabilir. Neyse daha fazla konu dışı olmasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201412 yıl comment_249188 Offroaddan anladığımız seyler farklı olabilir. Neyse daha fazla konu dışı olmasın. konu dışı olmasında ozan, 2.0 dizel 4x4 ü olan bir model. ister suv densin ister mcv mi ne tam bilmiyorum bu terimleri, öyle yada böyle jip gibi birşey.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl Yazar comment_251488 ESP ışığını serviste kontol ettirdim.sorun yok dediler o an oluşmuş bir hatadır denildi sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251490 ben yazacaktım siz yazmışsınız anlık okuma hatası sürekli yanık kalıyor sebebi baz istasyonu dahil herşey olabilir iki kez de benim araba yapmıştı hatta sonrasında yokuş yardımı kullanılamıyor uyarısı da verebilir stop edin çalıştırın söner ilginç ama üç defaya kadar arıza kaydı oluşturmuyor araba bu tür durumlarda Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201411 yıl comment_257902 konu dışı olmasında ozan, 2.0 dizel 4x4 ü olan bir model. ister suv densin ister mcv mi ne tam bilmiyorum bu terimleri, öyle yada böyle jip gibi birşey.. crossover, kabaca türkçesi yükseltilmiş c sınıfı araç; qashqai, tiguan, 3008 suv olarak sayılmaz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın