Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhabalar aracım 1.6 ecoboost önceki günlerde gaza aşırı yüklendiğimde birkaç kere yüksek devirlerde sanki bir önceki vitese atmışım gibi araba aniden silkiniyordu. Sonra geçti diye önemsemedim herhangi uyarı da vermedi. Ama bugün gaza yüklendiğimde araba defalarca silkindi sonra motor stop etti. Herhangi arıza uyarısı vermediği ve trafiğin tam ortasında bozulduğu için mecburen çalıştırdım çalıştıktan sonra herhangi problem olmadı ancak korktuğum için 2000 devir üstüne çıkmadım. Eve geldiğimde motor aşırı sıcaktı buna rağmen fan çalışmıyordu. Sizce sorun ne olabilir. Yarın nöbetçi olduğum için servise götüremeyeceğim ve mecburen arabayı kullanmak zorundayım. Canım çok sıkkın
Soru
semih yılmaz
Merhabalar aracım 1.6 ecoboost önceki günlerde gaza aşırı yüklendiğimde birkaç kere yüksek devirlerde sanki bir önceki vitese atmışım gibi araba aniden silkiniyordu. Sonra geçti diye önemsemedim herhangi uyarı da vermedi. Ama bugün gaza yüklendiğimde araba defalarca silkindi sonra motor stop etti. Herhangi arıza uyarısı vermediği ve trafiğin tam ortasında bozulduğu için mecburen çalıştırdım çalıştıktan sonra herhangi problem olmadı ancak korktuğum için 2000 devir üstüne çıkmadım. Eve geldiğimde motor aşırı sıcaktı buna rağmen fan çalışmıyordu. Sizce sorun ne olabilir. Yarın nöbetçi olduğum için servise götüremeyeceğim ve mecburen arabayı kullanmak zorundayım. Canım çok sıkkın
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
8
8
7
Popular Days
Haz 11
19
Haz 6
12
Haz 12
9
Haz 7
4
Top Posters For This Question
semih yılmaz 10 posts
Bekir B. 8 posts
Servet Ö. 8 posts
Alperen G. 7 posts
Popular Days
Haz 11 2014
19 posts
Haz 6 2014
12 posts
Haz 12 2014
9 posts
Haz 7 2014
4 posts
Popular Posts
semih yılmaz
Aracı sonunda servise götürebildim. Birşey sensörü bozulmuş. Değiştirdiler başka herhangi sıkıntısı yokmuş.garanti kapsamında olduğu için para ödemedim.
Bekir B.
An itibarı ile yazıyı okumaya başladığımda hayır hayır derken sonlarında evet evet dedirtin yaw):)))
Bekir B.
Geçmiş olsun, yakıt filitresi büyük ihtimal... Alt devirde normal, üst devirlerde sıkıntı varsa yeterli yakıt gelmiyor olabilir..
Bu soruda 50 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap