Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl comment_247318 Motor kesinti yapıyorsa arızasını hafızaya atmıştır servis hemen görebilir. O kesinti motora zarar verilmesin diye araç beyni tarafından yapılıyor. Herşey olabilir turbo - yakıt - belki şanzıman Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201412 yıl Yazar comment_248056 Aracı sonunda servise götürebildim. Birşey sensörü bozulmuş. Değiştirdiler başka herhangi sıkıntısı yokmuş.garanti kapsamında olduğu için para ödemedim. Haziran 10, 201412 yıl semih yılmaz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201412 yıl comment_248061 Geçmiş olsun ve gözünüz aydın ucuz ve kolay yırtmışsınız. O ''bir şey'' sensörünün asıl isminide yazarsanız ilerde bu sorunla karşılaşılırsa başka biri kolaylık olur onada,nereye baktıracağını bilir en azından. Haziran 10, 201412 yıl Semih G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl Yazar comment_248067 Adını söyledi de aklımda kalmadı fatura falan da vermeyince direk çıktım gittim bi ara sorarım servise Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl comment_248097 Adını söyledi de aklımda kalmadı fatura falan da vermeyince direk çıktım gittim bi ara sorarım servise MAP veya MAF sensörüdür, bu iki sensör sanırım tüm ecoboostlarda problem haline dönüşebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl Yazar comment_248138 MAF sensoruydu siz söyleyince hatırladım. Ucuz alattım büyük bir arıza yokmuş. Gerçi servis boynumuzun borcu ne arızası olursa olsun yapariz garantiniz varmis dedi. Ama insan yine de arabasının buyuk bir ariza yapmasını istemiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl comment_248143 Orjinal filtre mi kullanıyorsun? Nedendir bilmiyorum fakat bu duyduğum 4. MAF sensörü arızası. Niye temizleniyor, ne kirletiyor neden kirleniyor anlamış değilim. Ya filtreler uygun değil yada sensör. Tasarım hatası gibi gibi. Bendede olmuştu ben kendim temizlemiştim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl comment_248174 Az once durup dururken, tam parkederken "Motor arizali. Servise gidin" uyarisi cikti. Motorda herhangi bir acayip ses, motorda tekleme veya baskaca bir anormal durum yok. Birkac kez kontak kapatip actim, uyari cikiyor. Yarin servise gotureyim ama araci kullanayim mi yoksa yol yardimi cagirip goturteyim mi bilemedim.. Bir de.muhtemelen ne olmus olabilir ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl Yazar comment_248178 Orjinal filtre mi kullanıyorsun? Nedendir bilmiyorum fakat bu duyduğum 4. MAF sensörü arızası. Niye temizleniyor, ne kirletiyor neden kirleniyor anlamış değilim. Ya filtreler uygun değil yada sensör. Tasarım hatası gibi gibi. Bendede olmuştu ben kendim temizlemiştim. Orjinal filtre kullanıyorum. Pek anlamam ama bu kadar sensörü olan bir arabada bana çok anormal gelmedi bu arıza Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl comment_248180 Random kmlerde random ortamlarda ortaya çıkıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl comment_248181 Az once durup dururken, tam parkederken "Motor arizali. Servise gidin" uyarisi cikti. Motorda herhangi bir acayip ses, motorda tekleme veya baskaca bir anormal durum yok. Birkac kez kontak kapatip actim, uyari cikiyor. Yarin servise gotureyim ama araci kullanayim mi yoksa yol yardimi cagirip goturteyim mi bilemedim.. Bir de.muhtemelen ne olmus olabilir ki? Alperenim nasılsa daha garantisi mevcut, ara gelsinler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl comment_248183 Alperenim nasılsa daha garantisi mevcut, ara gelsinler... Ford yol yardim di mi arayacagim sey? Ucretsizdi sanirim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl comment_248184 Ford yol yardim di mi arayacagim sey? Ucretsizdi sanirim.. Evet evet ruhsat kabında telefon var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl comment_248185 Evet evet ruhsat kabında telefon var... E bu saatte gelip nereye goturecekler ki abi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl comment_248186 E bu saatte gelip nereye goturecekler ki abi? Yerinde müdehale edilecek, cihazları var. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın