Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.6 Ecoboost Motor Arızası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar aracım 1.6 ecoboost önceki günlerde gaza aşırı yüklendiğimde birkaç kere yüksek devirlerde sanki bir önceki vitese atmışım gibi araba aniden silkiniyordu. Sonra geçti diye önemsemedim herhangi uyarı da vermedi. Ama bugün gaza yüklendiğimde araba defalarca silkindi sonra motor stop etti. Herhangi arıza uyarısı vermediği ve trafiğin tam ortasında bozulduğu için mecburen çalıştırdım çalıştıktan sonra herhangi problem olmadı ancak korktuğum için 2000 devir üstüne çıkmadım. Eve geldiğimde motor aşırı sıcaktı buna rağmen fan çalışmıyordu. Sizce sorun ne olabilir. Yarın nöbetçi olduğum için servise götüremeyeceğim ve mecburen arabayı kullanmak zorundayım. Canım çok sıkkın

• Yanıt 50
  • Görüntüleme 11,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• semih yılmaz
    semih yılmaz

Aracı sonunda servise götürebildim. Birşey sensörü bozulmuş. Değiştirdiler başka herhangi sıkıntısı yokmuş.garanti kapsamında olduğu için para ödemedim. 

• An itibarı ile yazıyı okumaya başladığımda hayır hayır derken sonlarında evet evet dedirtin yaw):)))

• Geçmiş olsun, yakıt filitresi büyük ihtimal... Alt devirde normal, üst devirlerde sıkıntı varsa yeterli yakıt gelmiyor olabilir..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hep aynı yerden yakıt alıyorum aynı pompadan hiçbir sorun olmamıştı.Her seferinde de kontrol ederim ne koyduklarını yakıttan değildir diye tahmin ediyorum. Ayrıca fan da çalışmıyor

Yanıtlama zamanı:

Hep aynı yerden yakıt alıyorum aynı pompadan hiçbir sorun olmamıştı.Her seferinde de kontrol ederim ne koyduklarını yakıttan değildir diye tahmin ediyorum. Ayrıca fan da çalışmıyor

Fan gerektiği zaman çalışır, çok sıcak görünmesi çalışmasını gerektirmez. Kaldı ki genelde hareket halinde açılıyor eğer yetersiz ise bir kaç dakika daha sonrasında açık kalabiliyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu arada araç daha 14000 km de bakımlarını düzenli yaptırdım hatta ekstra bakımlar yaptırdım.Zaman zaman aracı çok zorladım acaba turbo arızası vs olablir mi

Yanıtlama zamanı:

Bu arada araç daha 14000 km de bakımlarını düzenli yaptırdım hatta ekstra bakımlar yaptırdım.Zaman zaman aracı çok zorladım acaba turbo arızası vs olablir mi

Turbo arıza yapsa 110 120 beygir gibi ancak gider. Siz daha iyi anlarsınız.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakup hocam zaten basamadım biraz basınca araba aşırı silkinme yaptı sonra stop etti.Tekrar korktum basamadım düşük devirde gittim. 

Arabayı çalıştırmasam mı herhangi uyarı ışığı yanmıyor.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun, yakıt filitresi büyük ihtimal...

Alt devirde normal, üst devirlerde sıkıntı varsa yeterli yakıt gelmiyor olabilir..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

inşallah öyledir ve umarım ucuza mal olur Daha 14000 kmde büyük bir sorun çıkarmaz umarım

Yanıtlama zamanı:

Sorun inşallah önemli birşey değildir bendede spor hava filtresi varken çıkarıp takmıştım hatta filtreyii çıkartıp sırf ses için birkaç kere olduğu yerde gaz vermiştim sonra filtreyi takıp yola çıkınca bir müddet sonra uyarı verdi motoru kontrol ettin diye hatta silkeleme yoktu ama motor sağırlaştı  1.4 poloyu bile geçememisti kendini korumaya almış sonra hava filtresinin oradaki sensörü temizleyince sorun kalmamıştı.

Yanıtlama zamanı:

Bu arabanın heryeri sensör dolu, eğerki hiçbir şekilde motor arıza ışığı yakmadıysa çok merak ediyorum nedenini ve çözümünü.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Pazartesi servise götürünce haber veririm sorunu. İnşallah çok önemli değildir

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.