Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl comment_247227 Merhabalar aracım 1.6 ecoboost önceki günlerde gaza aşırı yüklendiğimde birkaç kere yüksek devirlerde sanki bir önceki vitese atmışım gibi araba aniden silkiniyordu. Sonra geçti diye önemsemedim herhangi uyarı da vermedi. Ama bugün gaza yüklendiğimde araba defalarca silkindi sonra motor stop etti. Herhangi arıza uyarısı vermediği ve trafiğin tam ortasında bozulduğu için mecburen çalıştırdım çalıştıktan sonra herhangi problem olmadı ancak korktuğum için 2000 devir üstüne çıkmadım. Eve geldiğimde motor aşırı sıcaktı buna rağmen fan çalışmıyordu. Sizce sorun ne olabilir. Yarın nöbetçi olduğum için servise götüremeyeceğim ve mecburen arabayı kullanmak zorundayım. Canım çok sıkkın Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl Yazar comment_247231 Hep aynı yerden yakıt alıyorum aynı pompadan hiçbir sorun olmamıştı.Her seferinde de kontrol ederim ne koyduklarını yakıttan değildir diye tahmin ediyorum. Ayrıca fan da çalışmıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl comment_247233 Hep aynı yerden yakıt alıyorum aynı pompadan hiçbir sorun olmamıştı.Her seferinde de kontrol ederim ne koyduklarını yakıttan değildir diye tahmin ediyorum. Ayrıca fan da çalışmıyor Fan gerektiği zaman çalışır, çok sıcak görünmesi çalışmasını gerektirmez. Kaldı ki genelde hareket halinde açılıyor eğer yetersiz ise bir kaç dakika daha sonrasında açık kalabiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl Yazar comment_247234 Bu arada araç daha 14000 km de bakımlarını düzenli yaptırdım hatta ekstra bakımlar yaptırdım.Zaman zaman aracı çok zorladım acaba turbo arızası vs olablir mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl comment_247236 Bu arada araç daha 14000 km de bakımlarını düzenli yaptırdım hatta ekstra bakımlar yaptırdım.Zaman zaman aracı çok zorladım acaba turbo arızası vs olablir mi Turbo arıza yapsa 110 120 beygir gibi ancak gider. Siz daha iyi anlarsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl Yazar comment_247237 Yakup hocam zaten basamadım biraz basınca araba aşırı silkinme yaptı sonra stop etti.Tekrar korktum basamadım düşük devirde gittim. Arabayı çalıştırmasam mı herhangi uyarı ışığı yanmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl comment_247241 Yol yardım'ı arayın gelsinler hocam. Ücretsiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl comment_247249 Geçmiş olsun, yakıt filitresi büyük ihtimal... Alt devirde normal, üst devirlerde sıkıntı varsa yeterli yakıt gelmiyor olabilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl Yazar comment_247257 inşallah öyledir ve umarım ucuza mal olur Daha 14000 kmde büyük bir sorun çıkarmaz umarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl comment_247258 Sorun inşallah önemli birşey değildir bendede spor hava filtresi varken çıkarıp takmıştım hatta filtreyii çıkartıp sırf ses için birkaç kere olduğu yerde gaz vermiştim sonra filtreyi takıp yola çıkınca bir müddet sonra uyarı verdi motoru kontrol ettin diye hatta silkeleme yoktu ama motor sağırlaştı 1.4 poloyu bile geçememisti kendini korumaya almış sonra hava filtresinin oradaki sensörü temizleyince sorun kalmamıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl comment_247275 geçmiş olsun önemli bir sıkıntısı olmaz inşallah... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl comment_247279 Bu arabanın heryeri sensör dolu, eğerki hiçbir şekilde motor arıza ışığı yakmadıysa çok merak ediyorum nedenini ve çözümünü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl Yazar comment_247289 Pazartesi servise götürünce haber veririm sorunu. İnşallah çok önemli değildir Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın