Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201412 yıl comment_243560 Bu fani hayattan biktiysaniz lastigi tamir ettirip gonul rahatligiyla uzun yola filan cikabilirsiniz. Yok "Allah izin verirse benim yasayacak daha yillarim var" diyorsaniz tamir ederiz diyen lastikcilere guvenmeyin. Asla ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201412 yıl comment_243567 Otomatik Mesaj Bu konu, "Otomobiller Hakkında → Yakıt ve Lpg Konuları" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Lastik ve Jant Seçimleri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201412 yıl comment_243577 Az önce park ederken kaldırıma sürtüp lastiğimi yardım. 8000 km'yi yeni geçmişti. O yüzden kıyamıyorum üstelik sıfırı da oldukça pahalıya gelecek. Bir lastikçi buldum tamirini yapan tamir ettiği benimkinden çok daha kötü yarılmış lastikleri gösterdi aklıma yattı. Ne olursa olsun Ford'un bize kitlediği yarım stepneden iyidir diye yaptırmaya bıraktım bu gece yarısı gideceğim taktırmaya. Yarık lastik tamiri yapılsa güvenli olur mu kaç km daha kullanabilirim? (ya da kullanabilir miyim?) Bilgisi, tecrübesi olan varsa yorumlarına çok sevinirim. Bir de az km yapmış ikinci el Focus 3 lastiği nereden bulabilirim? Teşekkürler. çoklu resim upload Aynı olayı bende yaşadım. Ve aynı şekilde yarılan lastiğin tamiri kesinlikle olmuyor. Tavsiyem yeni lastik. İyi günler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201412 yıl comment_243630 Geçmiş olsun. Bence de yeni lastik alın,insan hayatı riske edilmez sonuçta. Markası neydi bu arada lastiğin? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201412 yıl comment_243668 Hocam sen bilirsinde iki kuruşluk lastik için hayatını tehlikeye atma, yarılma noktası tamda cantın değdiği yer yüksek süratte yahut yük altında dikine boydan boya kopar o tamir ettirirsen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201412 yıl comment_243673 Michelin lastikler böyle işte... Çok kolay yarılabiliyor ne yazık ki... Her neyse... Yanaktan yarılmış bir lastiğin asla kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Zira tüm yük yanaklara biniyor ve en ufak bir sert darbede tekrar gidebilir. Üstelik mazallah uzun yolda hızla giderken yarıldığını düşünemiyorum. Lütfen kendinize yeni bir lastik alın... eğer alamıyorsanız, çok temiz çıkma lastikler oluyor onlara bakın... sahibinden.com'da bir sürü ilan var... en temizinden garantili satan yerler var... yenisinin yarı fiyatına geliyor... Mayıs 19, 201412 yıl Berk Ş. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201412 yıl comment_243734 siz o lastiği yaptırın ve stepne olarak kullanın. bendeki tam boy sıfır michelin stepneyi yerine takalım. yarım boyu da benim stepnenin yerine takalım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201412 yıl comment_243736 geçmiş olsun ..bence yapacağınız ilk iş o lastiği aracınıza takmamak lastik şakaya gelmez önceliğiniz can güvenliğiniz olmalı seyahat esnasında her an aklınızda yamalı lastik olur dolaysile yola konsantre olamazsınız bence takmayın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201412 yıl comment_243738 Çok geçmiş olsun,üzücü bir durum. Arkadaşlarında dediği gibi tamir yoluna gitmeyin kesinlikle derim bende.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201412 yıl comment_243747 Geçmiş olsun, önerim kesinlikle yeni lastik almalısınız. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın