Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Eğer İphone 5'iniz Varsa Bu Başlığı Okumalısınız!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Apple, iPhone 5 modellerinin küçük bir kısmında uyku/uyanma düğmesi mekanizmasının çalışmaz hale geldiğini veya tutukluk yaptığını belirledi.

Mart 2013'e kadar üretilen iPhone 5 modelleri bu sorundan etkilenmiş olabilir.

Apple, bu sorunun yaşandığı ve seri numarası program kapsamına giren iPhone 5 modellerinde uyku/uyanma düğmesi mekanizmasını ücretsiz olarak değiştirecektir.

Benim telefonum bu modelden ve Uyku/uyanma düğmeniz düzgün çalışmıyorsa, ürünün bu program kapsamına girip girmediğini öğrenmek için lütfen aşağıya iPhone 5'inizin seri numarasını girin. (Ayarlar-genel-hakkında)

NOT: Garanti süreciniz veya telefonu nereden aldığınızın kesinlikle bir önemi yoktur. DEĞİŞTİRİLEBİLİR uyarısını alanlar İstanbul Zorlu Center'da ki Apple Store aracılığı ile cihazını değiştirebilir.

https://ssl.apple.com/tr/support/iphone5-sleepwakebutton/

ÖRNEK:

Onur Sezgin's iPhone :P bu değişime uygunmuş misal

lFFo9Wc.png

Ek Bilgiler

Apple onarımı ürünün satın alındığı ülkeyle sınırlayabilir veya kısıtlayabilir. (Ülkemizde ilk sınırlama vardı şimdi yok)

iPhone 5'inizin bu programa uygun olması için düzgün çalışıyor olması gerekir.

Bu sorun nedeniyle yapılan bir değişim için ödeme yaptığınızı düşünüyorsanız para iadesiyle ilgili olarak Apple'a ulaşın.

Dünya genelindeki bu Apple programı iPhone'un standart garanti kapsamını genişletmez.

Bu program iPhone 5 modellerini kapsar ve ürünün ilk satılışından sonraki 2 yıl boyunca geçerlidir.

Yanıtlama zamanı:

Benim sıkıntım yok... Göndermem ben ;)

Yanıtlama zamanı:

1 ay önce götürdüm appstore'ye değiştirdim cihazı. Teleservice garantiliydi onlar çizik,ezik var diye geri yollamışlardı. 7.0.4 lü swap cihaz verdiler, JB yaptım hemen,şuanda şarjım 2 gün gidiyor ,gayet memnunum.

Yanıtlama zamanı:

Elden vermek her zaman daha iyidir bence tabi imkan varsa

Yanıtlama zamanı:

1 ay önce götürdüm appstore'ye değiştirdim cihazı. Teleservice garantiliydi onlar çizik,ezik var diye geri yollamışlardı. 7.0.4 lü swap cihaz verdiler, JB yaptım hemen,şuanda şarjım 2 gün gidiyor ,gayet memnunum.

Cihazı değiştirdim derken?

Yanıtlama zamanı:

Kargoyla gönderiliyormu, yoksa elden götürmek mi gerekiyor? İşlem ne kadar sürüyor?

Önce internetten randevu almak gerekiyor genius'lardan. Randevu saatinde appstorede oluyorsun , geniuslar cihazı inceliyorlar,değişim gerekiyorsa 10 dk içinde halledip yeni cihazı veriyorlar. Kargo olmuyor,sadece elden randevu ile.

Cihazı değiştirdim derken?

Kilit tuşum bozuktu incelediler,değişim kararı çıktı,yeni swap cihaz verdiler.

Yanıtlama zamanı:

Önce internetten randevu almak gerekiyor genius'lardan. Randevu saatinde appstorede oluyorsun , geniuslar cihazı inceliyorlar,değişim gerekiyorsa 10 dk içinde halledip yeni cihazı veriyorlar. Kargo olmuyor,sadece elden randevu ile.

Kilit tuşum bozuktu incelediler,değişim kararı çıktı,yeni swap cihaz verdiler.

Bozayım benimkini o zaman :)

Yanıtlama zamanı:

Sen benim telefonu gördün yeni cihaz mı veriyorlar yoksa tamir mi bende durum bu nasıl yapıcam :)

7u7uhuta.jpg

Asıl Serdarımda vardı birtane onu da değişirler mi acaba:):)

Bekir abi kalbimiz bir Yeminle bende aynısını düşündüm :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tuş darbe ile bozulmuş ise veya farklı aksaklıkları varsa bu işlem yapılmaz not kısmında yazılı.

Normal arıza ve değişimler için garanti süreci farklı işliyor her cihaz'a türkiye'de bakmıyorlar. Denemek lazım.

Yanıtlama zamanı:

Tuş darbe ile bozulmuş ise veya farklı aksaklıkları varsa bu işlem yapılmaz not kısmında yazılı.

Normal arıza ve değişimler için garanti süreci farklı işliyor her cihaz'a türkiye'de bakmıyorlar. Denemek lazım.

Bir kumar oyna diyorsun yani :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.