Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2014 Apple, iPhone 5 modellerinin küçük bir kısmında uyku/uyanma düğmesi mekanizmasının çalışmaz hale geldiğini veya tutukluk yaptığını belirledi. Mart 2013'e kadar üretilen iPhone 5 modelleri bu sorundan etkilenmiş olabilir. Apple, bu sorunun yaşandığı ve seri numarası program kapsamına giren iPhone 5 modellerinde uyku/uyanma düğmesi mekanizmasını ücretsiz olarak değiştirecektir. Benim telefonum bu modelden ve Uyku/uyanma düğmeniz düzgün çalışmıyorsa, ürünün bu program kapsamına girip girmediğini öğrenmek için lütfen aşağıya iPhone 5'inizin seri numarasını girin. (Ayarlar-genel-hakkında) NOT: Garanti süreciniz veya telefonu nereden aldığınızın kesinlikle bir önemi yoktur. DEĞİŞTİRİLEBİLİR uyarısını alanlar İstanbul Zorlu Center'da ki Apple Store aracılığı ile cihazını değiştirebilir. https://ssl.apple.com/tr/support/iphone5-sleepwakebutton/ ÖRNEK: Onur Sezgin's iPhone bu değişime uygunmuş misal Ek Bilgiler Apple onarımı ürünün satın alındığı ülkeyle sınırlayabilir veya kısıtlayabilir. (Ülkemizde ilk sınırlama vardı şimdi yok) iPhone 5'inizin bu programa uygun olması için düzgün çalışıyor olması gerekir. Bu sorun nedeniyle yapılan bir değişim için ödeme yaptığınızı düşünüyorsanız para iadesiyle ilgili olarak Apple'a ulaşın. Dünya genelindeki bu Apple programı iPhone'un standart garanti kapsamını genişletmez. Bu program iPhone 5 modellerini kapsar ve ürünün ilk satılışından sonraki 2 yıl boyunca geçerlidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Benim sıkıntım yok... Göndermem ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 1 ay önce götürdüm appstore'ye değiştirdim cihazı. Teleservice garantiliydi onlar çizik,ezik var diye geri yollamışlardı. 7.0.4 lü swap cihaz verdiler, JB yaptım hemen,şuanda şarjım 2 gün gidiyor ,gayet memnunum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Kargoyla gönderiliyormu, yoksa elden götürmek mi gerekiyor? İşlem ne kadar sürüyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Elden vermek her zaman daha iyidir bence tabi imkan varsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 1 ay önce götürdüm appstore'ye değiştirdim cihazı. Teleservice garantiliydi onlar çizik,ezik var diye geri yollamışlardı. 7.0.4 lü swap cihaz verdiler, JB yaptım hemen,şuanda şarjım 2 gün gidiyor ,gayet memnunum. Cihazı değiştirdim derken? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Asıl Serdarımda vardı birtane onu da değişirler mi acaba:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Kargoyla gönderiliyormu, yoksa elden götürmek mi gerekiyor? İşlem ne kadar sürüyor? Önce internetten randevu almak gerekiyor genius'lardan. Randevu saatinde appstorede oluyorsun , geniuslar cihazı inceliyorlar,değişim gerekiyorsa 10 dk içinde halledip yeni cihazı veriyorlar. Kargo olmuyor,sadece elden randevu ile. Cihazı değiştirdim derken? Kilit tuşum bozuktu incelediler,değişim kararı çıktı,yeni swap cihaz verdiler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Önce internetten randevu almak gerekiyor genius'lardan. Randevu saatinde appstorede oluyorsun , geniuslar cihazı inceliyorlar,değişim gerekiyorsa 10 dk içinde halledip yeni cihazı veriyorlar. Kargo olmuyor,sadece elden randevu ile. Kilit tuşum bozuktu incelediler,değişim kararı çıktı,yeni swap cihaz verdiler. Bozayım benimkini o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Sen benim telefonu gördün yeni cihaz mı veriyorlar yoksa tamir mi bende durum bu nasıl yapıcam Asıl Serdarımda vardı birtane onu da değişirler mi acaba:) Bekir abi kalbimiz bir Yeminle bende aynısını düşündüm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Tuş darbe ile bozulmuş ise veya farklı aksaklıkları varsa bu işlem yapılmaz not kısmında yazılı. Normal arıza ve değişimler için garanti süreci farklı işliyor her cihaz'a türkiye'de bakmıyorlar. Denemek lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Tuş darbe ile bozulmuş ise veya farklı aksaklıkları varsa bu işlem yapılmaz not kısmında yazılı. Normal arıza ve değişimler için garanti süreci farklı işliyor her cihaz'a türkiye'de bakmıyorlar. Denemek lazım. Bir kumar oyna diyorsun yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 5s için geçerli değil galiba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 5s için geçerli değil galiba ? değil, onlarda bu şekilde genel bir üretim hatası yok çünkü. Ancak bozulursa garantiden yapılabilir, kardeşimin 4ü bozulmuştu garantiden yapıldı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 şimdi benim telefonu nasıl yapacaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap