Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl Yazar comment_241626 Şu an icin aracta sorun görünmuyor bir boşluk bulsam işimden servise bir uğrayacamda akşama kaldik gitsende herşey normal diyeceklerdir. Sorun belirtisi şimdilik görünmuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl comment_241890 Sırt opetten mazot almak için istanbul edirne arası 0 km mezille yaklaşık 10 km yol yaptık allahtan depo bitmedi, bide yolda kalsak al başına belayı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl comment_241895 Ben 1 km kadar gidiyor 4 5 km azalıyor çok acaip bi sistemi var arabayı ne sıkıştırıyorum nede başka bişey. Ama lastiklerden şüphem var tekerlerden biri 15 inç istepne lastiğim patladı diğerleride kabak en kısa zamanda sıfırlayacam lastikleri. Bide bujilerimin eskidiğini düşünüyorum. 0 km yazdığı zaman 300 mt kadar gittiğimi bilirim ve stop etmez ama benzinciye geçerim şuna da inanıyorum arabayı hangi akaryakıta alıştırdıysan başka koyunca yıllardır aynı sigarayı içen adama farklı sigara vermiş gibi oluyor araba ben hep opetten alıyorum başka kesinlikle mecbur kalmazsam almam alıncada hemen hissettiriyor hantallaşıyor çekişi azalıyor falan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201412 yıl comment_242798 Ben bir kere bi yere gitmem gerekliydi acil. Menzil 0 yazıyordu 15, 16 km gittim öyle sonra benzinliğe girdim. Motor arızalı serv. götürün dedi. 20 tl aldım geri düzeldi. Uyarı gitti. Ama tabi ondan sonra hep fullendi depo. Yani mümkün olduğunca öyle gezmemeye çalışın. İlla ki zararı vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201412 yıl Yazar comment_242862 zamanım olursa anlaşılan servise gideceğim. Depoyu doldurdum menzil 435km yazıyordu.Ortalamam 9 litre sıfırladım onu 5lt gibi bir ortalama yaptım sonradan 50 km yol yaptım menzil gene 435 te depoyu gene doldurdum 20tl benzin aldım. Menzil gene 435 kaldı.Sorun olduğu belli oluyor artık normalde depoyu her doldurduğumda 520- 540 km yazıyordu. Ben 1 km kadar gidiyor 4 5 km azalıyor çok acaip bi sistemi var arabayı ne sıkıştırıyorum nede başka bişey. Ama lastiklerden şüphem var tekerlerden biri 15 inç istepne lastiğim patladı diğerleride kabak en kısa zamanda sıfırlayacam lastikleri. Bide bujilerimin eskidiğini düşünüyorum. 0 km yazdığı zaman 300 mt kadar gittiğimi bilirim ve stop etmez ama benzinciye geçerim şuna da inanıyorum arabayı hangi akaryakıta alıştırdıysan başka koyunca yıllardır aynı sigarayı içen adama farklı sigara vermiş gibi oluyor araba ben hep opetten alıyorum başka kesinlikle mecbur kalmazsam almam alıncada hemen hissettiriyor hantallaşıyor çekişi azalıyor falan. O sorun bende de oluyor.Aracı stop ettiğinizde km değerine bakın. Sonra geri çalıştırdığınızda hemen hemen gittiğiniz km yakın çıkıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201412 yıl comment_242873 Vay arkadaş hayretle okuyorum şu yazdıklarınızı. Ne çok ince hesap kitap yapan insan varmış. Arkadaşlar ekranda gördüğünüz değerler belli sürelerde ve belli km yol kat edince güncelleniyor. Sorun yok rahat olun. Bakın ibreye benzin bitmişse alın benzininizi, küsür küsür hesaplarla ne uğraşıyosunuz yahu. Gören duyanda aracın biryerlerini optimize etmeye çalışan quality assurance ekip üyeleri sanır sizi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201412 yıl comment_244238 Benzin pompası bozmuş insan olduğum için bir deneyim; ustanın söylediği: " sürekli depoda az benzin bırakmak, ışık yanınca 50-60 km gitmek, benzin dibe inince almak; pompa için zararlı, ömründen gider. " ( Yanlışsa; doğrusunu bilen arkadaşlar bir zahmet düzeltsin. ) Sonrasında hep çeyreği görünce yakıt aldım, başka pompa bozmadım daha... Mayıs 22, 201412 yıl Ahmet Dursun tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201412 yıl comment_244646 arkadaşlar,deponun dibini görmeye çalışmayın.zira dibini görecek değilsiniz.fakat bu tür araçların benzin pompaları deponun içinde olması gerekiyor.bu da pompanın yakıt içinde olup soğumasını sağlıyor ki uzun ömürlü olması ve pompalamayı iyi yapması için.o nedenle ışığı görünce yani depo ışığını en yakın zaman da yakıt alın.pompanın yandığını bir hayal edin ne olacak o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201412 yıl comment_244844 Bugün bende 100km civarı menzil var yazıyoken benzin almayım dedim.1 km gittim benzin lambası yandı mecbur aldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201412 yıl Yazar comment_244846 650 km yol gitmişim. 115 km kala yandı ışık çektim benzinciye doldurttuk.Işığıda dikkate almıyorum çeyrek depoya insin dolduruyorum. Yollarda kalıpta gene rezil olmayayım ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201412 yıl comment_244933 Bir kere yolda kalma pahasına, yol bilgisayarına güvenerek kalan menzili 10 km gösterene kadar kullandım aracı. Bir kere yolda kalma pahasına, yol bilgisayarına güvenerek kalan menzili 10 km gösterene kadar kullandım aracı. ilk zamanlarda aracı tanıma adına bende 12 km yi görmüştüm Mayıs 26, 201412 yıl arif tüysüz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201412 yıl comment_244940 70'den aşağı düştü mü stres oluyorum ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201412 yıl comment_244941 focus 2.5 tdci.de 7 km kala benzinciye girmiştim; arabaya bişey olmadı ama beni sormayın!.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201412 yıl comment_244947 Bu konuda 3 sayfadir ne tartisiliyor vallahi anlayamadim.. Benzin bitmis ve yolda kalinmis.. fizik ve mekanik kurallarina aykiri herhangi bir durum yok.. Basligin acilmasi degil de 3 sayfa bunun hakkinda konusulmasi garip geldi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201412 yıl comment_244960 yeter looo olay basit bu makinayı kullanıyorsan yakıtı alacan hemşerim o kadar,ötesi yok herkese hayırlı günler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın