Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Etis'i Kurcalarken...

Featured Replies

• Yanıt 64
  • Görüntüleme 19,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• http://www.otokat.com ücretsiz. Tüm parçaların nerede olduğu parça kodları vs var. Etisle uğraşmaya gerek yok.

• ben de etis i kurcalarken acil kampanya mesajı çıkmadı ama 2 tane yazılım güncelleme bilgisi çıktı. Baktım biri çeki demiri  diğeri kör nokta ve çapraz trafik uyarısı ile ilgili. Benim proleter spec 

• Arabayi bosver abi sen nasilsin ondan haber ver.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Geçtiğimiz cumartesi servise (Otokoç Yenibosna) yazılım güncellemesi için gittim. İlgili arkadaşa yazılım güncellemesi olduğunu söylediğimde sistemden kontrol etti ve "Şu anda aracınıza tanımlı her hangi bir güncelleme yok" cevabını verdi. Sonrasında ben de telefondan etis ekranını açıp gösterdim. Bunun üzerine de araç içeriye alındı ve 1 saat sonra güncellenmiş olarak bana teslim edildi. Fakat güncellemelerin tam olarak ne içerdiği konusunda hiç bilgi vermedi veya veremedi. (PCM ve ACM de güncelleme vardı)

Yanıtlama zamanı:
Geçtiğimiz cumartesi servise (Otokoç Yenibosna) yazılım güncellemesi için gittim. İlgili arkadaşa yazılım güncellemesi olduğunu söylediğimde sistemden kontrol etti ve "Şu anda aracınıza tanımlı her hangi bir güncelleme yok" cevabını verdi. Sonrasında ben de telefondan etis ekranını açıp gösterdim. Bunun üzerine de araç içeriye alındı ve 1 saat sonra güncellenmiş olarak bana teslim edildi. Fakat güncellemelerin tam olarak ne içerdiği konusunda hiç bilgi vermedi veya veremedi. (PCM ve ACM de güncelleme vardı)

Müşteri isteği üzerine yapıldı vs gibi not düştüler mi?
Yanıtlama zamanı:

Açıkçası ona dikkat etmedim. Eve gidince forma bakıp yazarım.

Yanıtlama zamanı:

Formda "PCM ve TCM güncellemeleri kontrol edilecek" yazıyor sadece. Sonuç formunu vermediler ya da almayı unuttuğum için orada ne yazdığını söyleyemeyeceğim.

Yanıtlama zamanı:

Etiste modüllerin yanındaki tarihler güncellenmiş mi? Güncellenmiş ise demekki işlerini yapmışlar :) 

Yanıtlama zamanı:

PCM modülü Etis üzerinde güncel görünüyor. Servis formuna ACM yerine güncelleme olmayan TCM yazıldığı için ACM güncellenmemiş görünüyor.

Yanıtlama zamanı:
47 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Etiste güncellenmemiş olmasına rağmen arabada güncel olabiliyor. (Sisteme aktarırken hata verebiliyormuş ne zaman düzeleceği de meçhul olunca orası kalıyor)

Aslında onun nedeni (yanlış bilmiyorsam), servisler iş uzun sürmesin diye ara ara güncellemeleri kaydediyorlar. Ve güncelleme yüklemelerini offline çalıştıryorlar. Bu durumda orası güncellenmiyor diye biliyorum. Ancak güncellemeyi online yaparlarsa, etisteki tarihlerde güncellenir.

Hatta özellikle şu modül demeye gerek yok, tüm modüller yazılım için tek seferde kontrol ediliyor.

etis.jpg

Yanıtlama zamanı:
42 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

En iyisi etis e hiç bakmamak. Servise yazılımları güncelleyin diyorum. Adamların hiç umurunda değil. 

Aynen.Servislerin bu tutumu karşısındada sinir olduğumuzla kalıyoruz.Etise ne zaman girsem güncellemeler gözüme batıp duruyor.

Yanıtlama zamanı:

Zaten etis bizim (son tüketici) bakmamız için yapılmış bir şey değil. Acil bir yazılım varsa zaten çağrılıyorsunuz. Boşuna uğraşmaya sinir olmaya ve zaman kaybetmeye gerek yok.

Yanıtlama zamanı:

Etis'in tarihçe bölümünde servisin yaptığı işlemleri görebiliyorsunuz. 1500981478560.jpeg

Yanıtlama zamanı:
13 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Zaten etis bizim (son tüketici) bakmamız için yapılmış bir şey değil. Acil bir yazılım varsa zaten çağrılıyorsunuz. Boşuna uğraşmaya sinir olmaya ve zaman kaybetmeye gerek yok.

SYNC, IPC, ABS, PCM, TCM, BCM modülleri önemli değil yani. Ford boşuna bunları güncellenmiş. Zaten direksiyon simidi soyulmasından sonra iyice forda ve ilgisizliğinden dolayı atılgana gıcık oldum. Bir dahamı ford. Benden uzak dursun. Ford Otosan müşteri seçiyor. Direksiyon kiminin daha fazla senelik ve km deki aracın değişiyor kiminin değişmiyor. Mahkemeye versem daha iyi hem mahkeme masrafı hemde avukat masrafını ödetirim. Acayip sinir oldum. 

Yanıtlama zamanı:

Ben önemli değil ve Ford boşuna yapmış demedim :) Üstünde durulacak değişikliklerin olmadığını iletmeye çalıştım ve yıllardır çok kere yazdık ama dikkate alınmıyor o yüzden uzatmadan, herkese kolay gelsin diyeyim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.